Gedimat-Ginion

Contactgegevens Gedimat-Ginion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gedimat-Ginion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gedimat-Ginion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Combattants 48-50; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe), België

Telefoon (phone): 02 465 34 19 (+32-02 465 34 19) 02 465 34 19 (+32-02 465 34 19)

Fax (fax): 02 465 08 82 (+32-02 465 08 82) 02 465 08 82 (+32-02 465 08 82)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gedimat-Ginion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gedimat-Ginion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gedimat-Ginion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gedimat-Ginion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gedimat-Ginion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gedimat-Ginion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gedimat-Ginion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gedimat-Ginion
Products information Gedimat-Ginion

BTW identificatienummer (tax): BE07867279052
Ondernemingsnummer: 3810852050
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Building materials; Roofing - Materials; Insulation materials (Thermical); Tiles

Product categorie (product category): Facing bricks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gedimat-Ginion
(Get full report from official database of BE for Gedimat-Ginion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gedimat-Ginion
Addition kinds of activities for Gedimat-Ginion

3411. Metalen blikjes | Metal cans
308699. Schuimproducten van kunststof, nec | Plastics foam products, nec
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
22980306. Slings, touw | Slings, rope
23899904. Jarretelles | Garter belts
28650206. naftaline | Naphthalene
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
86610120. Methodist Church | Methodist church

Werken bij Gedimat-Ginion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gedimat-Ginion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gedimat-Ginion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gedimat-Ginion. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOERKERKE M/V (MOERKERKE)

    Regio: MOERKERKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Dakdekker platte daken (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant uit Aartselaar zijn wij dringend op zoek naar dakwerkers. Je komt terecht in een bedrijf van +/-20 mensen. Wat mag je verwachten? Een goede omkadering en professionele bedrijfsstructuur. Iedereen krijgt de kans om te groeien in zijn functie, gesteund door opleidingen en het delen van ervaring van de geoefenden. Je wordt verloond volgens het barema van de bouw en je krijgt een vast contract na interimperiode!

  • Aankoopcoördinator regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als aankoopcoördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de aankoopflow voor grondstoffen en andere producten of diensten. Je staat in voor het zoeken, selecteren en evalueren van de leveranciers. Je pleegt hierover overleg met de verschillende betrokken afdelingen; Je staat in voor de jaarlijkse contractonderhandelingen met de leveranciers. Je evalueert de leveranciers op basis van kost, levertijd, kwaliteit, stockbeheersing, leverbetrouwbaarheid, service, milieu en aankoopstrategie. Je biedt ondersteuning aan verschillende afdelingen omtrent indirecte aankopen, zoals marktonderzoeken op vraag van de klant. Daarnaast biedt je operationele ondersteuning op vlak van aankoop aan de aankopers van verschillende productgroepen.

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • Zelfstandige uitbater binnenspeeltuin (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SOVAGA NV

    Type: Zelfstandige activiteit

    De volledige zelfstandige uitbating van een binnenspeeltuin met eet-en drinkgelegendheid via een handelshuurcontract.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van Gedimat-Ginion in sociale netwerken
Look for responds of Gedimat-Ginion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gedimat-Ginion. Laat een reactie achter voor Gedimat-Ginion. Gedimat-Ginion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gedimat-Ginion. Leave a respond for Gedimat-Ginion. Gedimat-Ginion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gedimat-Ginion op de google maps. Adres en contacten Gedimat-Ginion
Location of Gedimat-Ginion on the google maps. Address and contacts of Gedimat-Ginion

Andere gerelateerde bedrijven als come Gedimat-Ginion Gedimat-Ginion: Electro Support Services BVBA | Buytaert P | LENNY DEBECKER | JOZEF MORTELMANS | Un Jour Ailleurs Europe

Other related companies as Gedimat-Ginion: Electro Support Services BVBA | Buytaert P | LENNY DEBECKER | JOZEF MORTELMANS | Un Jour Ailleurs Europe

Gedimat-Ginion is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gedimat-Ginion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07867279052. Het bedrijf Gedimat-Ginion bevindt zich op het adres: Rue des Combattants 48-50; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 785,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Facing bricks. Lijst met producten zijn Building materials; Roofing - Materials; Insulation materials (Thermical); Tiles.
De hoofdactiviteit van Gedimat-Ginion is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gedimat-Ginion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gedimat-Ginion, openstaande posities, locatie van Gedimat-Ginion op de kaart.

Gedimat-Ginion is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gedimat-Ginion, company assigned to the tax number BE07867279052. The company Gedimat-Ginion is located at the address: Rue des Combattants 48-50; 1082; Bruxelles (Berchem-Sainte-Agathe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 785,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Facing bricks. List of products are Building materials; Roofing - Materials; Insulation materials (Thermical); Tiles.
The main activity of Gedimat-Ginion is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Gedimat-Ginion is not available. You also can look at reviews of Gedimat-Ginion, open positions, location of Gedimat-Ginion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gedimat-Ginion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gedimat-Ginion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gedimat-Ginion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gedimat-Ginion, employees, financial statistics.