TER MOLST INTERNATIONAL NV

Contactgegevens TER MOLST INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TER MOLST INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TER MOLST INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molstenstr. 42 8780 Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 32.56 67 46 46 32.56 67 46 46

Fax (fax): 32.56 66 88 83 32.56 66 88 83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TER MOLST INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TER MOLST INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TER MOLST INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TER MOLST INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TER MOLST INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TER MOLST INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TER MOLST INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TER MOLST INTERNATIONAL NV
Products information TER MOLST INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE05189910888
Ondernemingsnummer: 5927917480
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 - 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Fabrics

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TER MOLST INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for TER MOLST INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TER MOLST INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for TER MOLST INTERNATIONAL NV

14119900. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
24991205. Spoel, multiplex | Reels, plywood
35410209. Lapping machines | Lapping machines
36630104. Mobiele radiotelefoon | Cellular radio telephone
37320103. Hydrofoil boten | Hydrofoil boats
38430206. Enamels, tandartsen ' | Enamels, dentists'
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
50440103. Kassa's | Cash registers
59999915. Kaarten en grafieken | Maps and charts

Werken bij TER MOLST INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TER MOLST INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TER MOLST INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TER MOLST INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • AUTOMEKANIEKER Schelle Vaste Job (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: A12 AUTOMOBILE

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Mekanieker beheers je automekaniek in al zijn aspecten (mechanisch en elektronisch) en voer je onder meer volgende taken uit : Je staat in voor het correct uitvoeren van het onderhoud en de mechanische en elektronische herstellingen aan wagens; Je bent in staat om heldere diagnoses te stellen; Je hebt oog voor de wagen in zijn geheel en voor wat er nog nuttig zou kunnen zijn voor de klant buiten de initiële opdracht; Je verleent een perfecte service en voert je werkorders snel en nauwkeurig uit. Profiel Een diploma A2 automechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt minstens 2 jaar relevante ervaring Auto's vormen voor jou een passie Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Regels en afspraken nakomen Leervermogen hebben Klantgerichtheid Zelfstandig werken Zin voor nauwkeurigheid hebben Vereiste studies TSO 3de graad Autotechnieken of gelijkwaardig door ervaring. Talenkennis Nederlands (goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds Plaats tewerkstelling: Boomsesteenweg 73b,Schelle

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Talentchaser in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Dit werd onlangs bevestigd met de Seldia-Award "Company of the Year 2015". Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • Pediatrisch Kinesitherapeut (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut binnen de multidisciplinaire groepspraktijk Flink! in Stekene. De doelgroep bestaat uit kinderen van 0 tot 16 jaar. Diverse problematieken komen aan bod en worden bekeken vanuit een ruim kader. Na de schooluren gaat de therapie in de praktijk door, tijdens de lesuren zijn er ook school- en huisbezoeken.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Ieper voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van TER MOLST INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of TER MOLST INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TER MOLST INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor TER MOLST INTERNATIONAL NV. TER MOLST INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TER MOLST INTERNATIONAL NV. Leave a respond for TER MOLST INTERNATIONAL NV. TER MOLST INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TER MOLST INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten TER MOLST INTERNATIONAL NV
Location of TER MOLST INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of TER MOLST INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TER MOLST INTERNATIONAL NV TER MOLST INTERNATIONAL NV: All Construct SPRL | D.M.S. Elect | HUIS VAN HOVE | Dans G | Renaud Monique

Other related companies as TER MOLST INTERNATIONAL NV: All Construct SPRL | D.M.S. Elect | HUIS VAN HOVE | Dans G | Renaud Monique

TER MOLST INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TER MOLST INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05189910888. Het bedrijf TER MOLST INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Molstenstr. 42 8780 Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 - 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Fabrics.
De hoofdactiviteit van TER MOLST INTERNATIONAL NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TER MOLST INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TER MOLST INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van TER MOLST INTERNATIONAL NV op de kaart.

TER MOLST INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TER MOLST INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE05189910888. The company TER MOLST INTERNATIONAL NV is located at the address: Molstenstr. 42 8780 Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 - 200 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Fabrics.
The main activity of TER MOLST INTERNATIONAL NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TER MOLST INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of TER MOLST INTERNATIONAL NV, open positions, location of TER MOLST INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TER MOLST INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TER MOLST INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TER MOLST INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TER MOLST INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.