ALTEX BVBA

Contactgegevens ALTEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALTEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALTEX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driemastenstraat 5 8880 Sint-Eloois-Winkel, België

Telefoon (phone): 32.56 50 43 75 32.56 50 43 75

Fax (fax): 32.56 50 44 70 32.56 50 44 70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALTEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALTEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALTEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALTEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALTEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALTEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALTEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALTEX BVBA
Products information ALTEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06707946777
Ondernemingsnummer: 8288604736
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Textile fibres, natural

Product categorie (product category): Fabrics; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALTEX BVBA
(Get full report from official database of BE for ALTEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALTEX BVBA
Addition kinds of activities for ALTEX BVBA

2098. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
2261. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
34690402. Kassa en postzegels, gestempeld metaal | Cash and stamp boxes, stamped metal
38230407. Dichtheid en specifieke zwaartekracht instrumenten, industrieel proces | Density and specific gravity instruments, industrial process

Werken bij ALTEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALTEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALTEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALTEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • TIG buizenlasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een TIG buizenlasser.

  • Ploegchef productie nacht (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: T-INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het dagelijks aanspreekpunt - het aansturen van een team medewerkers - het coördineren en organiseren van dagelijkse activiteiten voor een succesvolle productieplanning - het volgen van kwaliteits- en storingsgegevens - het verhelpen van problemen en een correcte analyse overbrengen Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een ploegchef productie voor de nachtploeg/overbrugging/ 2 ploegen.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Schrijnwerker Ramen En Deuren (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een producent van ramen en deuren, zijn wij op zoek naar een monteur ramen regio Westerlo. Je werkt voornamelijk in het atelier. Sporadisch ga je mee plaatsen op de werven. Je hebt al ervaring met de productie van ramen en deuren in aluminium.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

Zoek naar antwoorden van ALTEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALTEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALTEX BVBA. Laat een reactie achter voor ALTEX BVBA. ALTEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALTEX BVBA. Leave a respond for ALTEX BVBA. ALTEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALTEX BVBA op de google maps. Adres en contacten ALTEX BVBA
Location of ALTEX BVBA on the google maps. Address and contacts of ALTEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALTEX BVBA ALTEX BVBA: Cadron S | MARCO POLO | BAILLY-ELECTROVISION | Pignato Robinson | T.E.C.

Other related companies as ALTEX BVBA: Cadron S | MARCO POLO | BAILLY-ELECTROVISION | Pignato Robinson | T.E.C.

ALTEX BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALTEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06707946777. Het bedrijf ALTEX BVBA bevindt zich op het adres: Driemastenstraat 5 8880 Sint-Eloois-Winkel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrics; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Textile fibres, natural.
De hoofdactiviteit van ALTEX BVBA is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALTEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALTEX BVBA, openstaande posities, locatie van ALTEX BVBA op de kaart.

ALTEX BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALTEX BVBA, company assigned to the tax number BE06707946777. The company ALTEX BVBA is located at the address: Driemastenstraat 5 8880 Sint-Eloois-Winkel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrics; Paper and Cardboard; Paper and cardboard - finished goods; Textiles and Clothing. List of products are Textile fibres, natural.
The main activity of ALTEX BVBA is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALTEX BVBA is not available. You also can look at reviews of ALTEX BVBA, open positions, location of ALTEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALTEX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALTEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALTEX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALTEX BVBA, employees, financial statistics.