WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV

Contactgegevens WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Polbroek 85 - 87 9520 Sint-Lievens-Houtem, België

Telefoon (phone): 32.53 62 28 31 32.53 62 28 31

Fax (fax): 32.53 63 08 44 32.53 63 08 44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV
Products information WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09990661621
Ondernemingsnummer: 7967803955
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Curtains

Product categorie (product category): Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV
(Get full report from official database of BE for WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV
Addition kinds of activities for WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV

07230105. Hooibalken diensten | Hay baling services
07429901. Dierziekenhuisdiensten, huisdieren en andere dierenspecialiteiten | Animal hospital services, pets and other animal specialties
22629900. Afwerkende planten, kunstmatige, nec | Finishing plants, manmade, nec
27540200. Zakelijke vorm en kaartdruk, gravure | Business form and card printing, gravure
32720500. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
52610300. Kleuterscholen | Retail nurseries
55710000. Motorrijders | Motorcycle dealers

Werken bij WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Analyseren van lastenboeken. · Uitwerken van technische oplossingen op basis van onder andere de bouwplannen, normen en wetgeving en dit in samenspraak met de dossierverantwoordelijke. · Bepalen van de kostprijs en het voorbereiden van de prijsofferte. · In samenspraak met dossierverantwoordelijke opstellen prijsofferte · Opstellen van meetstaten voor mogelijke onderaannemers. · Opvragen van prijzen naargelang de situatie (intern en/of extern) · Samenstellen van technische dossiers (technische fiches – blokschema’s) · Nauw samenwerken en overleg met collega’s zoals (niet limitatief) calculator, sales engineers, met product management en met tekenbureau. - Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) - De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten - De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen - De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren - Persoonsgebonden competenties - Plannen (= ordenen) - Samenwerken als hecht team - Klantgerichtheid

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Psycholoog / relatietherapeut (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    · gemotiveerde Psycholoog (M/V) en/of Seksuoloog · flexibiliteit, zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren · een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. · therapeutische betrokkenheid is een must! · Beschikbaarheid 2d /week (woensdag + donderdag), volledige dagen op termijn, starten met avonduren. Proefperiode van 1j, nadien langdurig engagement.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • People Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven commerciële kandidaat die samen met de zaakvoerders het bedrijf verder om de kaart zet. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. We zijn actief in de regio Kortrijk - Antwerpen. Managen van verwachtingen en resultaten Behalen van personeelsresultaten door het managen van verwachtingen van zowel de organisatie als de medewerkers zelf; plannen, bijhouden en beoordelen van resultaten; coachen, adviseren en terechtwijzen van personeel indien nodig; ontwikkelen, coördineren en handhaven van systemen, beleid en procedures. Strategische doelstellingen bepalen Formuleren van strategische doelstellingen door het verzamelen van relevante bedrijfsgegevens, financiële informatie en informatie over bedrijfstargets, diensten en operationele activiteiten; identificeren en evalueren van trends en kansen; maken van strategische keuzes; definiëren van gewenste resultaten en dit doorvertalen naar acties en targets voor het team. Werving en selectie Betrokken zijn bij het proces van werving en selectie van nieuwe medewerkers, oriëntatie en training van personeel, behouden van een veilige werkomgeving, en persoonlijke ontwikkeling van personeel.

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV in sociale netwerken
Look for responds of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. Laat een reactie achter voor WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. Leave a respond for WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV. WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV op de google maps. Adres en contacten WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV
Location of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV on the google maps. Address and contacts of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: Bourdon R | DELEC SECURITY | SAMBRELEC | RIK DEBLAUWE | AIMS SPRL

Other related companies as WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV: Bourdon R | DELEC SECURITY | SAMBRELEC | RIK DEBLAUWE | AIMS SPRL

WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09990661621. Het bedrijf WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV bevindt zich op het adres: Polbroek 85 - 87 9520 Sint-Lievens-Houtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Curtains.
De hoofdactiviteit van WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, openstaande posities, locatie van WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV op de kaart.

WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, company assigned to the tax number BE09990661621. The company WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is located at the address: Polbroek 85 - 87 9520 Sint-Lievens-Houtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Curtains.
The main activity of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV is not available. You also can look at reviews of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, open positions, location of WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WEVERIJ GOOSSENS - D'HAUWERS NV, employees, financial statistics.