DEFOOR JOZEF NV

Contactgegevens DEFOOR JOZEF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEFOOR JOZEF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEFOOR JOZEF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 49, Scheldestraat 8553 Otegem, België

Telefoon (phone): 32.56 77 85 08 32.56 77 85 08

Fax (fax): 32.56 77 59 20 32.56 77 59 20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEFOOR JOZEF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEFOOR JOZEF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEFOOR JOZEF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEFOOR JOZEF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEFOOR JOZEF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEFOOR JOZEF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEFOOR JOZEF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEFOOR JOZEF NV
Products information DEFOOR JOZEF NV

BTW identificatienummer (tax): BE01901977539
Ondernemingsnummer: 6776336669
Hoofdstad (capital): 588,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): 40188
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Furnishing fabrics

Product categorie (product category): Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEFOOR JOZEF NV
(Get full report from official database of BE for DEFOOR JOZEF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEFOOR JOZEF NV
Addition kinds of activities for DEFOOR JOZEF NV

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
22820102. Stopgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Darning yarn: twisting, winding, or spooling
24991505. Stoppers, hout | Stoppers, wood
30899909. Vloerbekleding, kunststof | Floor coverings, plastics
35190203. Gouverneurs, dieselmotor | Governors, diesel engine
57120103. Waterbedden en accessoires | Waterbeds and accessories
73891306. Notarisgenoten | Notary publics
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij DEFOOR JOZEF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEFOOR JOZEF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEFOOR JOZEF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEFOOR JOZEF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Metser (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in renovaties, verbouwingen | Woning - sleutel op de deur | Appartementsbouw | Metselwerk - natuursteen | Bekisting en Ijzervlechtwerk | Kelders | Woning - Nieuwbouw zijn we op zoek naar ervaren metselaars. U vertrekt samen naar de werf, je dagelijkse taken houden in: metselen van binnenmuren, metselen van façades, mortel als lijm kunnen gebruiken, funderingswerken,...

  • Ploegchef inpak - 2 ploegen - voeding (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wielsbeke, actief in de voeding, ben ik op zoek naar een gedreven ploegchef die wenst te werken in een productieomgeving. Deze functie betreft een job in 2 ploegen. Jouw takenpakket als ploegchef in de inpakafdeling: Doorlopen opleidingsprogramma Aansturen van jouw team + aanspreekpunt vragen/problemen Opleiden, begeleiden en motiveren van jouw team Coördinatie en organisatie van de dagelijkse activiteiten via de productieplanning Opvolging kwaliteit en rendement + optimaliseren Technische storingen aan de machines verhelpen en/of analyseren Je zal tewerkgesteld worden in een 2-ploegensysteem. De ene week werk je van 5u-13u en de andere week werk je van 13u-21u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf dat instaat voor de verwerking van aardappel.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Schrijnwerker Provincie Luik (Regio Verviers)

    Regio: Regio Verviers

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • onderwijzer (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij onderwijzer en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van DEFOOR JOZEF NV in sociale netwerken
Look for responds of DEFOOR JOZEF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEFOOR JOZEF NV. Laat een reactie achter voor DEFOOR JOZEF NV. DEFOOR JOZEF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEFOOR JOZEF NV. Leave a respond for DEFOOR JOZEF NV. DEFOOR JOZEF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEFOOR JOZEF NV op de google maps. Adres en contacten DEFOOR JOZEF NV
Location of DEFOOR JOZEF NV on the google maps. Address and contacts of DEFOOR JOZEF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DEFOOR JOZEF NV DEFOOR JOZEF NV: Kabas | HOUSSA JEAN-MARC | VIRGINIE WILPUTTE | Zandloper (De) | CHRISTOPHE ADAM

Other related companies as DEFOOR JOZEF NV: Kabas | HOUSSA JEAN-MARC | VIRGINIE WILPUTTE | Zandloper (De) | CHRISTOPHE ADAM

DEFOOR JOZEF NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEFOOR JOZEF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01901977539. Het bedrijf DEFOOR JOZEF NV bevindt zich op het adres: 49, Scheldestraat 8553 Otegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40188 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 588,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 314,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Furnishing fabrics.
De hoofdactiviteit van DEFOOR JOZEF NV is Food and Kindred Products, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEFOOR JOZEF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEFOOR JOZEF NV, openstaande posities, locatie van DEFOOR JOZEF NV op de kaart.

DEFOOR JOZEF NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEFOOR JOZEF NV, company assigned to the tax number BE01901977539. The company DEFOOR JOZEF NV is located at the address: 49, Scheldestraat 8553 Otegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40188 employees work in this company. Capital - 588,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 314,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics; Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Furnishing fabrics.
The main activity of DEFOOR JOZEF NV is Food and Kindred Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEFOOR JOZEF NV is not available. You also can look at reviews of DEFOOR JOZEF NV, open positions, location of DEFOOR JOZEF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEFOOR JOZEF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEFOOR JOZEF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEFOOR JOZEF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEFOOR JOZEF NV, employees, financial statistics.