Mode Idee BVBA

Contactgegevens Mode Idee BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mode Idee BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mode Idee BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Potterstraat 139; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels), België

Telefoon (phone): 03 776 30 60 (+32-03 776 30 60) 03 776 30 60 (+32-03 776 30 60)

Fax (fax): +32 (61) 529-64-14 +32 (61) 529-64-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mode Idee BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mode Idee BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mode Idee BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mode Idee BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mode Idee BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mode Idee BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mode Idee BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mode Idee BVBA
Products information Mode Idee BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04088256835
Ondernemingsnummer: 3153045654
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Clothing - Haute couture

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mode Idee BVBA
(Get full report from official database of BE for Mode Idee BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mode Idee BVBA
Addition kinds of activities for Mode Idee BVBA

027200. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
348900. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
31729903. Kosmetische tassen | Cosmetic bags
51129906. Manifold business formulieren | Manifold business forms
72991201. Barter service | Bartering service
79991002. Luchtvertoningen | Air shows

Werken bij Mode Idee BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mode Idee BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mode Idee BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mode Idee BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aluminiumbedrijf te Lokeren zoeken wij orderpickers/magazijniers! Je krijgt via tablet een listing van pickingorders.

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • x Assistent Verantwoordelijke - GROOTKEUKEN REGIO LIER (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ✔ Je ziet erop toe dat de machines perfect werken, dat onze standen er piekfijn uitzien en dat alle maaltijden tijdig klaar zijn. ✔ Afhankelijk van de aanwezigheid van je teamleden en de drukte, spring je waar nodig zelf bij. ✔ Je schakelt vlot tussen het bereiden van een dessert, het aanvullen van de standen en het verzorgen van de ‘mise en place’ op de borden van onze klanten. ✔ Jij waakt er ook mee over dat de regels inzake hygiëne en veiligheid steeds nageleefd worden. Heeft iedereen zijn werkkleding aan? Ziet alles er netjes uit? Zit de temperatuur van de koelkasten en gerechten goed? Jij bent diegene die een oogje in het zeil houdt! ✔ Meestal rapporteer je aan je verantwoordelijke, maar in diens afwezigheid voer je een aantal belangrijke taken zelf uit. Dit kan gaan van het openen en afsluiten van het restaurant tot het controleren van de leveringen. ✔ Jij bent een plantrekker! ....Tot slot zorg jij voor een goed functionerend team. ✔ Je toont je teamleden hoe ze aan de slag kunnen, houdt hun werk in de gaten en stuurt aan waar nodig.

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • Monteur (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je monteert, demonteert en voert preventief onderhoud uit aan walslagers en inbouwstukken op alle cilinders voor onze walserij-afdeling (vooral koudwals). Dit alles doe je volledig zelfstandig. • Je manipuleert hierbij gewichten tot 125 ton (met rolbrug of kraan). • Je voert zelfstandig walsenwissels uit. • Je maakt deel uit van een permanentie oproepsysteem waarbij je om de 4 weken gedurende 7 kalenderdagen de permanentie verzorgt.

  • Jobstudent Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers)

  • Passie voor een studentenjob in elektro-mechanische technieken! (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene gezonde en goed draaiende klanten, actief in oa. het produceren van machines, het installeren van elektrotechnische installaties, zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die tijdens de zomermaanden heel graag hun schoolse kennis willen aanscherpen met praktijkgerichte ervaringen! Als jij een technische richting volgt en je wil graag jouw kennis aanscherpen met gerichte praktijkervaringen, kom dan zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een geschikte en superfijne studentenjob voor jou!

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEURS CE (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: DECUBBER R.& A.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de aan- en afvoer van grond met een trekker-oplegger. Je vertrekt vanuit Brakel naar de werven over heel Vlaanderen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

Zoek naar antwoorden van Mode Idee BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Mode Idee BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mode Idee BVBA. Laat een reactie achter voor Mode Idee BVBA. Mode Idee BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mode Idee BVBA. Leave a respond for Mode Idee BVBA. Mode Idee BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mode Idee BVBA op de google maps. Adres en contacten Mode Idee BVBA
Location of Mode Idee BVBA on the google maps. Address and contacts of Mode Idee BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Mode Idee BVBA Mode Idee BVBA: Algemene Renovatie DDB | MARTINE HOSTE | Westcomputer | GONRY JOSY | VAN HESSEN

Other related companies as Mode Idee BVBA: Algemene Renovatie DDB | MARTINE HOSTE | Westcomputer | GONRY JOSY | VAN HESSEN

Mode Idee BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mode Idee BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04088256835. Het bedrijf Mode Idee BVBA bevindt zich op het adres: Potterstraat 139; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Lijst met producten zijn Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Clothing - Haute couture.
De hoofdactiviteit van Mode Idee BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mode Idee BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mode Idee BVBA, openstaande posities, locatie van Mode Idee BVBA op de kaart.

Mode Idee BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mode Idee BVBA, company assigned to the tax number BE04088256835. The company Mode Idee BVBA is located at the address: Potterstraat 139; 9170; Sint-Gillis-Waas (Sint-Pauwels). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics and silks - Retail. List of products are Tailors & tailoresses - Ladies' clothing; Clothing - Haute couture.
The main activity of Mode Idee BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mode Idee BVBA is not available. You also can look at reviews of Mode Idee BVBA, open positions, location of Mode Idee BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mode Idee BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mode Idee BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mode Idee BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mode Idee BVBA, employees, financial statistics.