FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV

Contactgegevens FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV

Regio (region): Hemiksem, België

Adres (address): Bouwerijstr. 2 2620 Hemiksem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-77-10-20 32-38-77-10-20

Fax (fax): 32-38-77-09-79 32-38-77-09-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV
Products information FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV

BTW identificatienummer (tax): BE07184204101
Ondernemingsnummer: 7031219482
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV
(Get full report from official database of BE for FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV
Addition kinds of activities for FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV

011100. Tarwe | Wheat
285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
32710000. Betonblok en baksteen | Concrete block and brick
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
39520301. Potloodhouders | Pencil holders
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement
79991511. Toeristische attractie, commercieel | Tourist attraction, commercial

Werken bij FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Huishoudhelden Zedelgem - Loppem gezocht! (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: WORK@HOME DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk! (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Oostduinkerke (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 24 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 24 u bij 3 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • kok Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een ervaren kok (m/v) voor een restaurant te Sint-Truiden. Als kok sta je in voor alle bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van alle keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereiden, schikken en garneren van gerechten. Je beheert alles wat verband houdt met de voedingswaren: bevoorrading, opslag en bewaring. Je controleert de bereidingstechnieken, de presentatie en de hygiëne van de voedingswaren, het onderhoud van de keuken en de installaties. Eigen inbreng is zeker een pluspunt!

  • ZELFSTANDIGE, sportieve VERDELERS van voedingssuplementenM/V (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. Laat een reactie achter voor FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. Leave a respond for FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV. FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV op de google maps. Adres en contacten FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV
Location of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV on the google maps. Address and contacts of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: BUREAU TELEBEL | REST. LA GROTTA AZZURA | Tancer Construct | ABC | AGROTECH BELGIUM

Other related companies as FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV: BUREAU TELEBEL | REST. LA GROTTA AZZURA | Tancer Construct | ABC | AGROTECH BELGIUM

FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Hemiksem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07184204101. Het bedrijf FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV bevindt zich op het adres: Bouwerijstr. 2 2620 Hemiksem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, openstaande posities, locatie van FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV op de kaart.

FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is a company, that was registered 2018 in Hemiksem region, Belgium. Full name of company is FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, company assigned to the tax number BE07184204101. The company FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is located at the address: Bouwerijstr. 2 2620 Hemiksem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV were not found.
The main activity of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV is not available. You also can look at reviews of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, open positions, location of FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, Hemiksem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, Hemiksem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBEHANDELING TRANSPORT EN SERVICES NV, employees, financial statistics.