Meky Shop NV

Contactgegevens Meky Shop NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meky Shop NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meky Shop NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendestraat 70; 8600; Diksmuide, België

Telefoon (phone): 051 50 22 43 (+32-051 50 22 43) 051 50 22 43 (+32-051 50 22 43)

Fax (fax): +32 (61) 174-49-32 +32 (61) 174-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meky Shop NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meky Shop NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meky Shop NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meky Shop NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meky Shop NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meky Shop NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meky Shop NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meky Shop NV
Products information Meky Shop NV

BTW identificatienummer (tax): BE04236297607
Ondernemingsnummer: 5237976074
Hoofdstad (capital): 146,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Meky Shop NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fabrics and silks - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meky Shop NV
(Get full report from official database of BE for Meky Shop NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meky Shop NV
Addition kinds of activities for Meky Shop NV

346600. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
351902. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
609100. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities
35249901. Blowers en stofzuigers, gazon | Blowers and vacuums, lawn
36459908. Wandlampen | Wall lamps
46199900. Pijpleidingen, nec, nec | Pipelines, nec, nec
73599903. Verhuur van fotografische apparatuur | Photographic equipment rental

Werken bij Meky Shop NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meky Shop NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meky Shop NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meky Shop NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • Vleesbewerker M/V (ROBORST)

    Regio: ROBORST

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een vleesbewerker / ontvliezer van gevogelte. Je taak bestaat uit het ontvliezen en opkuisen van kip en kalkoen Daarnaast sta je ook in voor de inpak van vleeswaren.

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • OPERATOR - POMPER – RAND – SCHEEPSLOSSER (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JOBOMSCHRIJVING Als OPERATOR PRS (Pomper-Rand-Scheepslosser) staat u o.a. in voor: - laden en lossen van bulk citernes en containers (field- en beeldschermwerk); - alle administratie rond laden en lossen van citernes en containers (CMR, weegtickets, laadbons,...); - lossen van schepen + administratie; - lossen additieven, hulpgrondstoffen en verpakkingsmateriaal + administratie; - staalname en stockmanagement; - opvolging van een deel van de nutsvoorzieningen zoals slibontwatering, warmte-recuperatie, …; - interne transfers (bulk en stukgoed) U werkt in 2 ploegen (vroeg / laat) van maandag tot vrijdag en rapporteert aan de production supervisor oils & fats. De job is hoofdzakelijk fieldwerk, waarbij een nauwe samenwerking met de andere operatoren, onderhoudsdienst, laboranten, ...vereist is om een optimale werking van de ganse fabriek te garanderen.

  • GL Accountant te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Op zoek naar een GL Accountant functie? Heb je interesse in de zorgsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Een bedrijf actief binnen de zorgsector, gelegen te Mechelen is op zoek naar een GL accountant om het team van 2 personen te vervolledigen. Onze klant is een KMO in volle groei. De werkplek is gevestigd in de omgeving van Mechelen en vlot bereikbaar met de wagen. Omschrijving Je boekt de facturen en onkostennota's en voert er de nodige controles op Voorbereiden van betalingen in Isabel Je doet de BTW-aangifte en ondersteunt bij de maandelijkse en jaarlijkse afsluitingen Je volgt de balansrekeningen op Je stuurt medewerkers aan en voorziet opleiding voor nieuwe werknemers

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • ELEKTRICIEN KOELTECHNIEKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in koeltechnieken op industriële schaal en is op zoek naar een elektricien: Je staat in voor het kableren van koeltechnische centrales, koelcellen en koelmeubels, ook op locatie Je staat in voor het maken van elektrische schakelkasten, klein en groot

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Logopedist(e) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: LOGOPEDIE VAN REETH-OPDEBEEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zelfstandige logopedist(e) om ons team te vervolledigen. Onze praktijk bevindt zich in Edegem. Je wordt tewerkgesteld in de praktijk alsook op scholen in de omgeving. In het bezit zijn van een rijbewijs is bijgevolg een pluspunt. Je wordt begeleid op administratief vlak en werkt nauw samen met collega's. Je krijgt de mogelijkheid om binnen dit team professioneel te groeien.

  • Project Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673610-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie. Onze opdrachtgever, een internationale chemische marktspeler, wereldwijd bekend voor hun hoge efficiëntie en innovatieve technologieën. Wereldwijd stellen zij ruim 10.000 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 3.5 miljard euro, een cijfer dat jaar na jaar blijft stijgen. Ter ondersteuning van hun continue groei zijn zij voor hun productievestiging in de haven van Antwerpen op zoek naar een project engineer die graag via zijn/haar technisch inzicht en communicatieve skills mee het verschil wil maken in een bedrijf van wereldformaat. De positie als Project Engineer is verantwoordelijk voor het design, voorbereiding en uitvoering van diverse management of change / revamping opdrachten. Volgende taken staan in de functie centraal: Opstellen van budget, scope en planning Opstellen van lastenboeken en datasheets Offerte vergelijkingen maken, bestellingen plaatsen Contacten met leveranciers en prijsoffertebesprekingen houden Overleggen en coördineren met vertegenwoordigers van andere disciplines en diensten. Controleren van detail engineering ( controle van berekeningen ) Opvolgen van site constructiewerkzaamheden Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie.   Keywords: Project manager, project engineer, project engineering, project management, CAPEX, OPEX

Zoek naar antwoorden van Meky Shop NV in sociale netwerken
Look for responds of Meky Shop NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meky Shop NV. Laat een reactie achter voor Meky Shop NV. Meky Shop NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meky Shop NV. Leave a respond for Meky Shop NV. Meky Shop NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meky Shop NV op de google maps. Adres en contacten Meky Shop NV
Location of Meky Shop NV on the google maps. Address and contacts of Meky Shop NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Meky Shop NV Meky Shop NV: AUTO ECOLE J.J. BRABANT | KARMALA CONSULTANT | EDUARD ROELANDS | COIFFURE CATOGANE | LEON KUMPS

Other related companies as Meky Shop NV: AUTO ECOLE J.J. BRABANT | KARMALA CONSULTANT | EDUARD ROELANDS | COIFFURE CATOGANE | LEON KUMPS

Meky Shop NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meky Shop NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04236297607. Het bedrijf Meky Shop NV bevindt zich op het adres: Oostendestraat 70; 8600; Diksmuide. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 146,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrics and silks - Retail. Producten gemaakt in Meky Shop NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meky Shop NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meky Shop NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meky Shop NV, openstaande posities, locatie van Meky Shop NV op de kaart.

Meky Shop NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meky Shop NV, company assigned to the tax number BE04236297607. The company Meky Shop NV is located at the address: Oostendestraat 70; 8600; Diksmuide. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 146,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrics and silks - Retail. Products created in Meky Shop NV were not found.
The main activity of Meky Shop NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Meky Shop NV is not available. You also can look at reviews of Meky Shop NV, open positions, location of Meky Shop NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meky Shop NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meky Shop NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meky Shop NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meky Shop NV, employees, financial statistics.