GENERAL CARPET NV

Contactgegevens GENERAL CARPET NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GENERAL CARPET NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GENERAL CARPET NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 75, Steenweg Op Kleine Brogel 3950 Bocholt, België

Telefoon (phone): 32.11 62 19 62 32.11 62 19 62

Fax (fax): 32.11 62 12 25 32.11 62 12 25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GENERAL CARPET NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GENERAL CARPET NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GENERAL CARPET NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GENERAL CARPET NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GENERAL CARPET NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GENERAL CARPET NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GENERAL CARPET NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GENERAL CARPET NV
Products information GENERAL CARPET NV

BTW identificatienummer (tax): BE05235229492
Ondernemingsnummer: 9872283935
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 701,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Carpeting

Product categorie (product category): Fabrics and linen; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GENERAL CARPET NV
(Get full report from official database of BE for GENERAL CARPET NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GENERAL CARPET NV
Addition kinds of activities for GENERAL CARPET NV

249199. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
763100. Horloge, klok en juwelen reparatie | Watch, clock, and jewelry repair
27410204. Globe covers (kaarten): alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Globe covers (maps): publishing only, not printed on site
38250209. Electron buis test apparatuur | Electron tube test equipment
79991117. Naaien instructie | Sewing instruction

Werken bij GENERAL CARPET NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GENERAL CARPET NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GENERAL CARPET NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GENERAL CARPET NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • 2-talig commercieel bediende met nadruk op prospectie! (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te St.-Truiden zijn we op zoek naar een 2-talige commercieel bediende. Je staat in voor de telefonische prospectie. Je contacteert architecten, aannemers, woningbouwbedrijven ea.. Daarnaast volg je ook de offertes en aanbestedingen op. Je plant de agenda's in van de vertegenwoordigers en volgt de verkopen op.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • Dakwerker (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Lubbeek zijn we op zoek naar een ervaren dakwerker. Je staat in voor het herstellen en plaatsen van hellende en platte daken. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen van isolatie en gevelbekleding. Je vertrekt dagelijks vanuit het bedrijf naar de verschillende werven.  

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Bediening restauratie (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vlotte en vriendelijke kelner m/v voor een mooi en gezellig restaurant in Hasselt. Voor een leuk restaurant in Hasselt zijn we op zoek naar een vlotte, sociale, persoon, voor te helpen in de bediening. Je werkt meestal van 11u tot 15u en 's avonds van 18u tot 22u. Je bedient de klanten, ruimt de borden af, schenkt drank in, maakt rekeningen.

  • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

  • Kok bedrijfskeukens Regio Brussel/Diegem (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onfhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Zowel mee mise en place draaien als uitvoer events. Wij zoeken hiervoor mensen met een n o-nonsens profiel, tempo en de juiste werkmentaliteit. Flexibiliteit, verzorgd voorkomen en stiptheid zijn onze enige verwachtingen. Op het moment zijn we opzoek naar vliegende Koks voor bedrijfskeuken: * Je staat in voor de mep en bereiding van de maaltijden * aansturen van het keukenteam * bestellingen * kennis HACCP is heel belangrijk * werkuren van maandag tot vrijdag / van 7u tot 15u *Correcte verloning met alle wettelijke premies.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van GENERAL CARPET NV in sociale netwerken
Look for responds of GENERAL CARPET NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GENERAL CARPET NV. Laat een reactie achter voor GENERAL CARPET NV. GENERAL CARPET NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GENERAL CARPET NV. Leave a respond for GENERAL CARPET NV. GENERAL CARPET NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GENERAL CARPET NV op de google maps. Adres en contacten GENERAL CARPET NV
Location of GENERAL CARPET NV on the google maps. Address and contacts of GENERAL CARPET NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GENERAL CARPET NV GENERAL CARPET NV: HOLLANDS LEON EN LUC | Hermans Leenaerds D | SYNDICAT D'INITIATIVE | LOUIS DELHAIZE | PRINT IT

Other related companies as GENERAL CARPET NV: HOLLANDS LEON EN LUC | Hermans Leenaerds D | SYNDICAT D'INITIATIVE | LOUIS DELHAIZE | PRINT IT

GENERAL CARPET NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GENERAL CARPET NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05235229492. Het bedrijf GENERAL CARPET NV bevindt zich op het adres: 75, Steenweg Op Kleine Brogel 3950 Bocholt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 701,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Carpeting.
De hoofdactiviteit van GENERAL CARPET NV is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GENERAL CARPET NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GENERAL CARPET NV, openstaande posities, locatie van GENERAL CARPET NV op de kaart.

GENERAL CARPET NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GENERAL CARPET NV, company assigned to the tax number BE05235229492. The company GENERAL CARPET NV is located at the address: 75, Steenweg Op Kleine Brogel 3950 Bocholt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 701,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fabrics and linen; Textiles and Clothing. List of products are Carpeting.
The main activity of GENERAL CARPET NV is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GENERAL CARPET NV is not available. You also can look at reviews of GENERAL CARPET NV, open positions, location of GENERAL CARPET NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GENERAL CARPET NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GENERAL CARPET NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GENERAL CARPET NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GENERAL CARPET NV, employees, financial statistics.