MEUBLES GIET & FILS

Contactgegevens MEUBLES GIET & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEUBLES GIET & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEUBLES GIET & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PETIT SERVAIS 3; 4950; WAIMES/WAIMES, België

Telefoon (phone): 80679601 (+32-80679601) 80679601 (+32-80679601)

Fax (fax): +32 (58) 205-23-53 +32 (58) 205-23-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEUBLES GIET & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEUBLES GIET & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEUBLES GIET & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEUBLES GIET & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEUBLES GIET & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEUBLES GIET & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEUBLES GIET & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEUBLES GIET & FILS
Products information MEUBLES GIET & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE06314636230
Ondernemingsnummer: 4001739501
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEUBLES GIET & FILS
(Get full report from official database of BE for MEUBLES GIET & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEUBLES GIET & FILS
Addition kinds of activities for MEUBLES GIET & FILS

22419910. Zijde smalle stoffen | Silk narrow fabrics
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
26719906. Waxed papier: gemaakt van gekocht materiaal | Waxed paper: made from purchased material
34990101. Bank kisten, metaal | Bank chests, metal
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
50940102. Diamanten (edelstenen) | Diamonds (gems)
51310212. Tape, textiel | Tape, textile
51910104. insecticiden | Insecticides
59459901. Kite winkels | Kite stores

Werken bij MEUBLES GIET & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEUBLES GIET & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEUBLES GIET & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEUBLES GIET & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Pistoolschilder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zoeken wij een Pistoolschilder industriële voertuigen (m/v)   Je brengt grond- en laklagen aan op geproduceerde voertuigen door middel van lakverfspuiting. Je bereidt de gepaste hoeveelheid lak voor en brengt de lak vervolgens aan volgens de regels van de kunst. Je controleert of de onderdelen vet- en stofvrij zijn en of ze goed voorbereid zijn. Je plakt de niet te schilderen delen af. Je zorgt voor orde en netheid in de spuitcabine en de werkplaats. Je onderhoudt het gereedschap in goede staat. Je werkt in teamverband in de spuitafdeling.

  • Jobstudent JBC vaste weekend 'm/v' (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je ontvangt de klanten met een stralende glimlach Je geeft advies over kledij Je let erop dat de winkel netjes is (opvouwen kleding, stuks terug in het rek hangen...) Na een tijdje werk je ook mee aan de kassa

  • HULPKOK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PARKHOTEL

    Type: Vaste Job

    Voor de keuken van ons restaurant zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker. Je wordt ingeschakeld zowel voor warme als koude gerechten.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

  • Digital Accountmanger - Unilever (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de klantenrelaties en zorgt voor top tevredenheid. • Je bent verantwoordelijke voor de marketing campagnes en programma's van een aantal gekende Unilever merken zoals Solo, Knorr, Becel, Lipton Ice Tea, Ola,.. • Jij leeft je helemaal in in de business van de merken onder jouw beheer en bent een volwaardig gesprekspartner voor de brand managers. • Je detecteert hun sales en marketing noden en vertaalt hun objectieven in marketing plannen en campagne tactics, die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • (pediatrisch) kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een zwangerschapsvervanging zijn wij op zoek naar een zelfstandig (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren geleden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pediatrisch kinesitherapeute.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van MEUBLES GIET & FILS in sociale netwerken
Look for responds of MEUBLES GIET & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEUBLES GIET & FILS. Laat een reactie achter voor MEUBLES GIET & FILS. MEUBLES GIET & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEUBLES GIET & FILS. Leave a respond for MEUBLES GIET & FILS. MEUBLES GIET & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEUBLES GIET & FILS op de google maps. Adres en contacten MEUBLES GIET & FILS
Location of MEUBLES GIET & FILS on the google maps. Address and contacts of MEUBLES GIET & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come MEUBLES GIET & FILS MEUBLES GIET & FILS: Claessens E | Reunes L | Psychotherapeutisch Centrum | CENTRE M?DICAL MEISER | WL Sound & Light

Other related companies as MEUBLES GIET & FILS: Claessens E | Reunes L | Psychotherapeutisch Centrum | CENTRE M?DICAL MEISER | WL Sound & Light

MEUBLES GIET & FILS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEUBLES GIET & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314636230. Het bedrijf MEUBLES GIET & FILS bevindt zich op het adres: RUE DU PETIT SERVAIS 3; 4950; WAIMES/WAIMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux..
De hoofdactiviteit van MEUBLES GIET & FILS is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEUBLES GIET & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEUBLES GIET & FILS, openstaande posities, locatie van MEUBLES GIET & FILS op de kaart.

MEUBLES GIET & FILS is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEUBLES GIET & FILS, company assigned to the tax number BE06314636230. The company MEUBLES GIET & FILS is located at the address: RUE DU PETIT SERVAIS 3; 4950; WAIMES/WAIMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Meubles D茅taillants, Am茅nagement de B?timents et de Cuisines. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activit茅s: Meubles Encastr茅s.. Type de Mobilier: Cuisines.. Types de meubles: Meubles Coloniaux..
The main activity of MEUBLES GIET & FILS is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MEUBLES GIET & FILS is not available. You also can look at reviews of MEUBLES GIET & FILS, open positions, location of MEUBLES GIET & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEUBLES GIET & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEUBLES GIET & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEUBLES GIET & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEUBLES GIET & FILS, employees, financial statistics.