LEGRAND MTC

Contactgegevens LEGRAND MTC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEGRAND MTC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEGRAND MTC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ISIDORE; 6987; GENES, België

Telefoon (phone): 84477801 (+32-84477801) 84477801 (+32-84477801)

Fax (fax): +32 (83) 781-98-41 +32 (83) 781-98-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEGRAND MTC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEGRAND MTC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEGRAND MTC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEGRAND MTC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEGRAND MTC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEGRAND MTC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEGRAND MTC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEGRAND MTC
Products information LEGRAND MTC

BTW identificatienummer (tax): BE03952850341
Ondernemingsnummer: 6422302246
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activit茅s: Pose de Toitures en Verre, Pose de Toits en B茅ton, R茅paration de Toits, Travaux d?Etanch茅it茅, Pose de Tuiles, Pose d'Ardoises, Installation & R茅paration de Toits Plats. Services: Devis Gratuit, Garanties, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations.. Produits & Activit茅s: Volets Roulants en PVC, Charpentes, Installation de Cuisines, Installation de Cloisons, Ferrures de Portes de Garage, Moustiquaires, Ferrures de Portes, Installation de V茅randas, Menuiserie, Volets Roulants en Bois, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC, Portes Coulissantes & Battantes. Services: R茅f茅rences Disponibles, Devis Gratuit, Garanties, R茅parations.. Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEGRAND MTC
(Get full report from official database of BE for LEGRAND MTC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEGRAND MTC
Addition kinds of activities for LEGRAND MTC

793300. Bowling centra | Bowling centers
28330406. Insuline: bulk, ongecompliceerd | Insulin: bulk, uncompounded
35199902. Benzine motoren | Gasoline engines
35310301. Ballastverdelers | Ballast distributors
38429921. brancards | Stretchers
51539900. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec

Werken bij LEGRAND MTC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEGRAND MTC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEGRAND MTC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEGRAND MTC. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Productontwikkeling - Technisch R-D medewerker - Product ingenieur met groeimogelijkheden! (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de link tussen de klant en de verschillende afdelingen: aankoop, productie, verkoop,.... Aan de hand van de klantenorders, denk en werk je mee aan een op maat gemaatke oplossing. Je wordt dus betrokken bij het volledige ontwerp- en productieproces: leveranciersinstructies, productie, verbeteringsprocessen,... Je zal de volledige evolutie van ontwerp tot afgewerkt product dus op de voet kunnen volgen en zelf actief richting geven. Je werkt hiervoor niet alleen samen met interne medewerkers en R&D-afdeling, maar doet ook beroep op universiteiten, onderzoekcentra en andere instellingen ifv een optimale innovatie! Je slaagt er met andere woorden in om, via jouw expertise, klantenorders om te zetten naar werkinstructies en - tekeningen voor de productieafdeling. De werkvoorbereiding gebeurt in een bedrijfseigenprogramam waarvoor een interne opleiding is voorzien

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Rupskraanmachinist (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: CNOCKAERT

    Type: Vaste Job

    Voor het bedienen van een rupskraan Voornaamste werk is sleuven graven en buizen leggen Vrachtwagens laden en werken met een breekhamer

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van LEGRAND MTC in sociale netwerken
Look for responds of LEGRAND MTC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEGRAND MTC. Laat een reactie achter voor LEGRAND MTC. LEGRAND MTC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEGRAND MTC. Leave a respond for LEGRAND MTC. LEGRAND MTC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEGRAND MTC op de google maps. Adres en contacten LEGRAND MTC
Location of LEGRAND MTC on the google maps. Address and contacts of LEGRAND MTC

Andere gerelateerde bedrijven als come LEGRAND MTC LEGRAND MTC: Piette Christophe | Specaly SA | YVONNE LATTEUR | Degive A | Algarve

Other related companies as LEGRAND MTC: Piette Christophe | Specaly SA | YVONNE LATTEUR | Degive A | Algarve

LEGRAND MTC is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEGRAND MTC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03952850341. Het bedrijf LEGRAND MTC bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ISIDORE; 6987; GENES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Activit茅s: Pose de Toitures en Verre, Pose de Toits en B茅ton, R茅paration de Toits, Travaux d?Etanch茅it茅, Pose de Tuiles, Pose d'Ardoises, Installation & R茅paration de Toits Plats. Services: Devis Gratuit, Garanties, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations.. Produits & Activit茅s: Volets Roulants en PVC, Charpentes, Installation de Cuisines, Installation de Cloisons, Ferrures de Portes de Garage, Moustiquaires, Ferrures de Portes, Installation de V茅randas, Menuiserie, Volets Roulants en Bois, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC, Portes Coulissantes & Battantes. Services: R茅f茅rences Disponibles, Devis Gratuit, Garanties, R茅parations.. Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van LEGRAND MTC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEGRAND MTC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEGRAND MTC, openstaande posities, locatie van LEGRAND MTC op de kaart.

LEGRAND MTC is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEGRAND MTC, company assigned to the tax number BE03952850341. The company LEGRAND MTC is located at the address: RUE SAINT-ISIDORE; 6987; GENES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. Installation de menuiserie en bois and plastique. Charpentes and couvertures. List of products are Activit茅s: Pose de Toitures en Verre, Pose de Toits en B茅ton, R茅paration de Toits, Travaux d?Etanch茅it茅, Pose de Tuiles, Pose d'Ardoises, Installation & R茅paration de Toits Plats. Services: Devis Gratuit, Garanties, R茅f茅rences Disponibles, R茅parations.. Produits & Activit茅s: Volets Roulants en PVC, Charpentes, Installation de Cuisines, Installation de Cloisons, Ferrures de Portes de Garage, Moustiquaires, Ferrures de Portes, Installation de V茅randas, Menuiserie, Volets Roulants en Bois, Portes & Fen锚tres en Bois, Portes & Fen锚tres en PVC, Portes Coulissantes & Battantes. Services: R茅f茅rences Disponibles, Devis Gratuit, Garanties, R茅parations.. Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of LEGRAND MTC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEGRAND MTC is not available. You also can look at reviews of LEGRAND MTC, open positions, location of LEGRAND MTC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEGRAND MTC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEGRAND MTC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEGRAND MTC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEGRAND MTC, employees, financial statistics.