ONE TWO ONE

Contactgegevens ONE TWO ONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ONE TWO ONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ONE TWO ONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HAECHT 594; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22456868 (+32-22456868) 22456868 (+32-22456868)

Fax (fax): +32 (53) 460-90-23 +32 (53) 460-90-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ONE TWO ONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ONE TWO ONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ONE TWO ONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ONE TWO ONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ONE TWO ONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ONE TWO ONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ONE TWO ONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ONE TWO ONE
Products information ONE TWO ONE

BTW identificatienummer (tax): BE03987182617
Ondernemingsnummer: 5319549560
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Type de Mobilier: Cuisines.

Product categorie (product category): Fabrication and montage de mobilier

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ONE TWO ONE
(Get full report from official database of BE for ONE TWO ONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ONE TWO ONE
Addition kinds of activities for ONE TWO ONE

373103. Commerciële passagiersschepen, bouw en reparatie | Commercial passenger ships, building and repairing
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
30690405. Matrassen, pneumatisch: stof bedekt met rubber | Mattresses, pneumatic: fabric coated with rubber
47299900. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle

Werken bij ONE TWO ONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ONE TWO ONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ONE TWO ONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ONE TWO ONE. Looking for open vacancies in other companies

  • (Weekend)verkoper - diverse afdelingen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met de klant wordt bekeken welke afdeling en artikels het best bij u passen (interieur, sport, doe-het-zelf,...). - U staat klaar voor de klanten en luistert naar hun wensen - U verzorgt de presentatie van de afdeling

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • ORDERPICKER DAGPLOEG - WOMMELGEM (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde en ervaren orderpickers. Jouw taken zullen bestaan uit het klaarzetten van de bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

  • Beleggingsadviseur (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Badenoch & Clark specialiseert zich sinds 1980 in permanente rekrutering en is gevestigd in 13 Europese landen. We maken onderdeel uit van The Adecco Group, een Fortune 500 bedrijf met meer dan 31.000 medewerkers, verspreid over 60 landen. Voor onze klant zoeken we een Productieleider regio West-Vlaanderen. ORGANISATIE EN AFDELINGSOMSCHRIJVING In de rol van Beleggingsadviseur treed je op als specialist voor het domein van sparen en beleggen. Je zal de gevarieerde beleggingsportefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook tracht je proactief te werken op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële beleggingsklanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart – doe je een financiële check-up Je houdt rekening met en bent onderlegd in de MIFID wetgeving Je adviseert hen daarbij over spaar- en beleggingsproducten waarvoor ze in aanmerkingen komen Verder zal je klanten regelmatig op de hoogte houden van interessante producten of nuttige info. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal, hierbij heb je de lange termijn relatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega’s, een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van ONE TWO ONE in sociale netwerken
Look for responds of ONE TWO ONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ONE TWO ONE. Laat een reactie achter voor ONE TWO ONE. ONE TWO ONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ONE TWO ONE. Leave a respond for ONE TWO ONE. ONE TWO ONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ONE TWO ONE op de google maps. Adres en contacten ONE TWO ONE
Location of ONE TWO ONE on the google maps. Address and contacts of ONE TWO ONE

Andere gerelateerde bedrijven als come ONE TWO ONE ONE TWO ONE: ADMINISTRATION COMMUNALE | De Doncker E | DEPATEX | SABINE HANKARD | Desender Interiors

Other related companies as ONE TWO ONE: ADMINISTRATION COMMUNALE | De Doncker E | DEPATEX | SABINE HANKARD | Desender Interiors

ONE TWO ONE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ONE TWO ONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987182617. Het bedrijf ONE TWO ONE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HAECHT 594; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fabrication and montage de mobilier. Lijst met producten zijn Type de Mobilier: Cuisines..
De hoofdactiviteit van ONE TWO ONE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ONE TWO ONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ONE TWO ONE, openstaande posities, locatie van ONE TWO ONE op de kaart.

ONE TWO ONE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ONE TWO ONE, company assigned to the tax number BE03987182617. The company ONE TWO ONE is located at the address: CHAUSS?E DE HAECHT 594; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fabrication and montage de mobilier. List of products are Type de Mobilier: Cuisines..
The main activity of ONE TWO ONE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ONE TWO ONE is not available. You also can look at reviews of ONE TWO ONE, open positions, location of ONE TWO ONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ONE TWO ONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ONE TWO ONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ONE TWO ONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ONE TWO ONE, employees, financial statistics.