MONDIAL DRINKS

Contactgegevens MONDIAL DRINKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONDIAL DRINKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONDIAL DRINKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAVANISTE VOIE 162; 4041; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42279292 (+32-42279292) 42279292 (+32-42279292)

Fax (fax): +32 (51) 790-16-18 +32 (51) 790-16-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONDIAL DRINKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONDIAL DRINKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONDIAL DRINKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONDIAL DRINKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONDIAL DRINKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONDIAL DRINKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONDIAL DRINKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONDIAL DRINKS
Products information MONDIAL DRINKS

BTW identificatienummer (tax): BE06124298095
Ondernemingsnummer: 9035400390
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 213,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONDIAL DRINKS
(Get full report from official database of BE for MONDIAL DRINKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONDIAL DRINKS
Addition kinds of activities for MONDIAL DRINKS

209800. Macaroni en Spaghetti | Macaroni and spaghetti
228102. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
28650107. Kleur meren of toners | Color lakes or toners
32719908. Blokken, beton: isolatie | Blocks, concrete: insulating
32960000. Minerale wol | Mineral wool
51499900. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services
79930200. Spelmachines | Game machines

Werken bij MONDIAL DRINKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONDIAL DRINKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONDIAL DRINKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONDIAL DRINKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Operator Productie (VLETEREN)

    Regio: VLETEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Vleteren zijn wij op zoek naar een ervaren operator (m/v) Preventief en curatief onderhoud en herstellingen van de productie en verpakkingslijnen

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopmedewerker - Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

  • Winkelverantwoordelijke colora gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: BOSS paints

    Type: Vaste Job

    Breng kleur in je job bij colora! Je bent gebeten door winkelverkoop of winkelmanagement? Maar je wil niet eender wat verkopen? Maak kennis met c olora, dé verfwinkel. Bij Colora verkoop je niet zomaar verf. Je helpt de dromen van onze klanten te verwezenlijken, met duurzame verf, maar vooral met heel veel passie en persoonlijk advies. Als winkelverantwoordelijke sta je in voor allerhande taken: Je staat samen met jouw team in voor een actieve verkoop naar de verschillende klantengroepn. Je zorgt ervoor dat elke klant met de juiste technische oplossing, producten en een goed gevoel van vertrouwen zijn/haar project kan starten. Je adviseert klanten op technisch en esthetisch vlak. Je haalt het beste uit jouw team. Je coacht en begeleid jouw medewerkers, stuurt en evalueert hen. Administratief help je de winkel optimaal runnen. Je zorgt voor een efficiënte stock- en assortiment opvolging.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Digitaal eindredacteur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    JE UITDAGING  Als digitaal eindredacteur sta je middenin de multimediale uitbouw van onze journalistiek. Je maakt de digitale krant en staat mee in voor de berichtgeving op al onze digitale kanalen. De Tijd staat in de spits van de digitale berichtgeving en biedt een ideale leeromgeving voor de beginnende journalist.  Je krijgt grote verantwoordelijkheid bij het maken van de digitale versie van De Tijd. Een op de drie lezers leest de krant intussen digitaal. Je verrijkt nieuwsverhalen tot digitale versies, voegt extra beleving toe aan het lezen van de krant. Je doet dit in nauw overleg met het nieuwsmanagement van de krant en maakt deel uit van het kloppende hart van de nieuwsploeg. JE PROFIEL Je bent gebeten door nieuws en je hebt interesse voor de economische en politieke actualiteit in binnen- en buitenland. Je houdt van het vak ‘kranten maken’ en je hebt een goed gevoel voor taal. Je bent vertrouwd met onze krant en haar bijlages Netto en Sabato. Je wordt geboeid door nieuwe digitale ontwikkelingen en je ziet er kansen in voor de media.   Noties hebben van digitaal werken is een belangrijke troef. Je werkt graag in team en doet dit efficiënt, snel en correct, ook onder tijdsdruk. Je deelt je ideeën graag met anderen. Je hebt geen probleem met late werkuren. WE BIEDEN JE Een voltijdse baan van tijdelijke duur (1 jaar) op de redactie van De Tijd Je maakt deel uit van de redactie van de snelst groeiende krant van het land. Onze kantoren op de inspirerende campus van het Brusselse Tour & Taxis zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van MONDIAL DRINKS in sociale netwerken
Look for responds of MONDIAL DRINKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONDIAL DRINKS. Laat een reactie achter voor MONDIAL DRINKS. MONDIAL DRINKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONDIAL DRINKS. Leave a respond for MONDIAL DRINKS. MONDIAL DRINKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONDIAL DRINKS op de google maps. Adres en contacten MONDIAL DRINKS
Location of MONDIAL DRINKS on the google maps. Address and contacts of MONDIAL DRINKS

Andere gerelateerde bedrijven als come MONDIAL DRINKS MONDIAL DRINKS: Samenwerkingsverband Sociale Tewerkstelling | DE SALMHOEVE | NETTOYAGE ? SEC ECLAIR | De Zwars BVBA | TelePromotions International bvba

Other related companies as MONDIAL DRINKS: Samenwerkingsverband Sociale Tewerkstelling | DE SALMHOEVE | NETTOYAGE ? SEC ECLAIR | De Zwars BVBA | TelePromotions International bvba

MONDIAL DRINKS is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONDIAL DRINKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06124298095. Het bedrijf MONDIAL DRINKS bevindt zich op het adres: LAVANISTE VOIE 162; 4041; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 213,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons Gr. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van MONDIAL DRINKS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONDIAL DRINKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONDIAL DRINKS, openstaande posities, locatie van MONDIAL DRINKS op de kaart.

MONDIAL DRINKS is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONDIAL DRINKS, company assigned to the tax number BE06124298095. The company MONDIAL DRINKS is located at the address: LAVANISTE VOIE 162; 4041; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 213,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons Gr. List of products are Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
The main activity of MONDIAL DRINKS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MONDIAL DRINKS is not available. You also can look at reviews of MONDIAL DRINKS, open positions, location of MONDIAL DRINKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONDIAL DRINKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONDIAL DRINKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONDIAL DRINKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONDIAL DRINKS, employees, financial statistics.