PROPLANT

Contactgegevens PROPLANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PROPLANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

PROPLANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FLOREFFE 1A; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71787991 (+32-71787991) 71787991 (+32-71787991)

Fax (fax): +32 (51) 739-94-51 +32 (51) 739-94-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PROPLANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PROPLANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PROPLANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PROPLANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PROPLANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PROPLANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PROPLANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PROPLANT
Products information PROPLANT

BTW identificatienummer (tax): BE07164428710
Ondernemingsnummer: 3346405029
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in PROPLANT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes. Plantes and fleurs Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PROPLANT
(Get full report from official database of BE for PROPLANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor PROPLANT
Addition kinds of activities for PROPLANT

504901. Wetenschappelijke en technische uitrusting en benodigdheden | Scientific and engineering equipment and supplies
15420301. Garagebouw | Garage construction
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
36690105. Sirenen, elektrisch: voertuig-, marien-, industrieel en lucht raid | Sirens, electric: vehicle, marine, industrial, and air raid
38429903. Autoclaven, ziekenhuis en chirurgisch | Autoclaves, hospital and surgical

Werken bij PROPLANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PROPLANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PROPLANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PROPLANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

  • Werkvoorbereider/Calculator M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als Werkvoorbereider/Calculator ben je verantwoordelijk voor de technisch-administratieve voorbereiding, opvolging en afrekening van de werkzaamheden in het kader van onderhoudswerken en kleinere projecten in de sector piping en mechanical, op de werf bij één van onze klanten in de Antwerpse Haven. Daarbij sta je o.a. in voor: -Prospectie nieuwe werken met de klant -Opmeten / schetsen en materiaallijsten opstellen -Technisch dossier beheren -Opvolging van werken -Budgetprijzen en calculaties maken en opvolgen -Eindafrekeningen maken en bespreken met de klant -Ondersteuning bieden aan leidinggevenden op de werf

  • Bekister gezocht (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Zutendaal is Konvert Construct op zoek naar een ervaren bekister. Solliciteren kan via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • ELEKTRICIEN- SCHOOLVERLATER WELKOM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door elektriciteit? Op zoek naar een kleiner bedrijf waar je volop kan bijleren? Ben je op zoek naar een job met doorgroeimogelijkheden? Dan heeft Forum Jobs precies wat jij zoekt! Onze klant is een modern productiebedrijf in volle expansie. Om hun technische dienst verder te ondersteunen, zijn ze op zoek naar een gemotiveerde elektricien. Zij bieden ook de kans aan pas afgestudeerden (A2 - A3 elektriciteit)! Na een grondige opleidingsperiode krijg je een zeer afwisselend en boeiend takenpakket: Vernieuwen en onderhouden van bestaande elektrische installaties Afstellen en controleren van stuurprogramma's van machines via computer Technische interventies bij eventuele defecten aan de machines Meehelpen een nieuwe projecten Onderhoud van de gebouwen en kleine klusjes Je werkt van maandag tot en met vrijdag in daguren. Op zaterdag wordt er volgens een beurtrol gewerkt, dit na jouw inwerkperiode.

  • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: LA GARDEROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • ASSISTENT MANAGER Quick Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je zoekt een afwisselende en actieve job met heel wat verantwoordelijkheid? Je steekt met plezier de handen uit de mouwen en geeft graag het goede voorbeeld? Dan is de job als assistant manager bij Quick Berchem je op het lijf geschreven. Als assistant manager bij Quick is geen dag dezelfde. Samen met je team zorg je dag na dag voor de beste ervaring van onze klanten. Je werkt actief mee in het restaurant en staat de manager bij in de administratieve en leidinggevende taken. Jouw job : Jouw team kan op elk moment op je rekenen. Je staat altijd klaar om ze te helpen aan de kassa en de grill. Je volgt je team ook op de voet en geeft hen tips of stuurt bij waar nodig. Door je eigen inzet in het restaurant geef je elke dag opnieuw het goede voorbeeld. Samen met de manager beheer je de inventaris en volg je bestellingen en leveringen op de voet. Het financieel beheer van het restaurant neem je heel serieus. Je kunt zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

Zoek naar antwoorden van PROPLANT in sociale netwerken
Look for responds of PROPLANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor PROPLANT. Laat een reactie achter voor PROPLANT. PROPLANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PROPLANT. Leave a respond for PROPLANT. PROPLANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PROPLANT op de google maps. Adres en contacten PROPLANT
Location of PROPLANT on the google maps. Address and contacts of PROPLANT

Andere gerelateerde bedrijven als come PROPLANT PROPLANT: ATELIER 414 | LOUIS LIBART EXP. FOREST. | A & E | Brouwershuis | A. DE CALUW?

Other related companies as PROPLANT: ATELIER 414 | LOUIS LIBART EXP. FOREST. | A & E | Brouwershuis | A. DE CALUW?

PROPLANT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PROPLANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07164428710. Het bedrijf PROPLANT bevindt zich op het adres: RUE DE FLOREFFE 1A; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Plantes and fleurs Gr. Producten gemaakt in PROPLANT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PROPLANT is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PROPLANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PROPLANT, openstaande posities, locatie van PROPLANT op de kaart.

PROPLANT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is PROPLANT, company assigned to the tax number BE07164428710. The company PROPLANT is located at the address: RUE DE FLOREFFE 1A; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is P茅pini茅ristes. Plantes and fleurs Gr. Products created in PROPLANT were not found.
The main activity of PROPLANT is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PROPLANT is not available. You also can look at reviews of PROPLANT, open positions, location of PROPLANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PROPLANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PROPLANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PROPLANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PROPLANT, employees, financial statistics.