ENTR. ENTRETIEN FORESTIER

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ENTR. ENTRETIEN FORESTIER
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ENTR. ENTRETIEN FORESTIER

Contactgegevens ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTR. ENTRETIEN FORESTIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NOUVEAU MONDE 2; 6594; MOMIGNIES, België

Telefoon (phone): 60511355 (+32-60511355) 60511355 (+32-60511355)

Fax (fax): +32 (50) 271-89-81 +32 (50) 271-89-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTR. ENTRETIEN FORESTIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTR. ENTRETIEN FORESTIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTR. ENTRETIEN FORESTIER
Products information ENTR. ENTRETIEN FORESTIER

BTW identificatienummer (tax): BE05406066894
Ondernemingsnummer: 8704986572
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services de Jardinage: Entretien des Jardins, Am茅nagement de Jardins.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes. Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTR. ENTRETIEN FORESTIER
(Get full report from official database of BE for ENTR. ENTRETIEN FORESTIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTR. ENTRETIEN FORESTIER
Addition kinds of activities for ENTR. ENTRETIEN FORESTIER

295202. Siding materialen | Siding materials
521103. Isolatie- en energiebesparingsproducten | Insulation and energy conservation products
769909. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services
02730100. Finfish boerderijen | Finfish farms
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
59210102. Wijn | Wine

Werken bij ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerker natuursteen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Lokeren zijn wij op zoek naar een afwerker/ bewerker van natuursteen. Je zal hier in staan voor het werken met CNC machines in het atelier. Je zal samenwerken met de zaakvoerder en nadien zal je instaan om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Het bedrijf staat in voor het maken en bewerken van trappen, deuren, vloeren, gevelbekleding,... in materialen zoals natuursteen, marmer, arduin,...

  • Barmedewerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een leuke brasserie in Diksmuide zijn wij op zoek naar een vlotte barmedewerker (m/v). Je zet bestellingen klaar aan de hand van de bon die je binnenkrijgt, vult je bar tijdig aan en houdt de werkruimte op orde. Dit alles doe je met een grote glimlach!

  • Technieker - Buitendienst HVAC (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een klantgerichte HVAC-Technieker regio Vlaams-Brabant om het team van onze klant in de verwarmingswereld te versterken. Het is jouw verantwoordelijkheid om de technische uitdagingen die zich in jouw regio voordoen, op een kwaliteitsvolle manier op te lossen: - In bedrijfsstelling van de producten (branders, ketels, warmtepompen). - Herstellingen op installaties. - Uitvoeren van service contracten. - Technische ondersteuning naar klanten (telefonisch of face-2-face). - Verzekeren van de wachtdienst.

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • Vrijwillige ANIMATOREN (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: STERKKAMP

    Type: Werfreserve

    Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van ENTR. ENTRETIEN FORESTIER in sociale netwerken
Look for responds of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. Laat een reactie achter voor ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. ENTR. ENTRETIEN FORESTIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. Leave a respond for ENTR. ENTRETIEN FORESTIER. ENTR. ENTRETIEN FORESTIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTR. ENTRETIEN FORESTIER op de google maps. Adres en contacten ENTR. ENTRETIEN FORESTIER
Location of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER on the google maps. Address and contacts of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTR. ENTRETIEN FORESTIER ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: Barroo Stefaan BVBA | SIMONNE DE WOLF | COIFFURE JAN | Giga Automatics Services Europe BVBA | Lux Clean Henri

Other related companies as ENTR. ENTRETIEN FORESTIER: Barroo Stefaan BVBA | SIMONNE DE WOLF | COIFFURE JAN | Giga Automatics Services Europe BVBA | Lux Clean Henri

ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05406066894. Het bedrijf ENTR. ENTRETIEN FORESTIER bevindt zich op het adres: RUE NOUVEAU MONDE 2; 6594; MOMIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 271,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins, Am茅nagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, openstaande posities, locatie van ENTR. ENTRETIEN FORESTIER op de kaart.

ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, company assigned to the tax number BE05406066894. The company ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is located at the address: RUE NOUVEAU MONDE 2; 6594; MOMIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 271,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is P茅pini茅ristes. Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins, Am茅nagement de Jardins..
The main activity of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER is not available. You also can look at reviews of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, open positions, location of ENTR. ENTRETIEN FORESTIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTR. ENTRETIEN FORESTIER, employees, financial statistics.