COPIJN BOOMCHIRURGEN

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • COPIJN BOOMCHIRURGEN
Private companiesFood Stores • COPIJN BOOMCHIRURGEN

Contactgegevens COPIJN BOOMCHIRURGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPIJN BOOMCHIRURGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPIJN BOOMCHIRURGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDENDREEF 40; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36667384 (+32-36667384) 36667384 (+32-36667384)

Fax (fax): +32 (53) 158-31-96 +32 (53) 158-31-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPIJN BOOMCHIRURGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPIJN BOOMCHIRURGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPIJN BOOMCHIRURGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPIJN BOOMCHIRURGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPIJN BOOMCHIRURGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPIJN BOOMCHIRURGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPIJN BOOMCHIRURGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPIJN BOOMCHIRURGEN
Products information COPIJN BOOMCHIRURGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09650634765
Ondernemingsnummer: 1609466552
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Services de Jardinage: Am茅nagement de Jardins, Elagage des Arbres, Abattage d'Arbres, Entretien des Jardins.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes. Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPIJN BOOMCHIRURGEN
(Get full report from official database of BE for COPIJN BOOMCHIRURGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPIJN BOOMCHIRURGEN
Addition kinds of activities for COPIJN BOOMCHIRURGEN

016102. Erwt- en boonplanten | Pea and bean farms
22610302. Flocking van katoenen breedgeweven stoffen | Flocking of cotton broadwoven fabrics
32920100. Asbesttextiel, behalve isolatiemateriaal | Asbestos textiles, except insulating material
72991000. Persoonlijke financiële diensten | Personal financial services
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij COPIJN BOOMCHIRURGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPIJN BOOMCHIRURGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPIJN BOOMCHIRURGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPIJN BOOMCHIRURGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO ASSE/TERNAT/AFFLIGEM-Solliciteer via SMS!!!ZEER DRINGEND, DIRECT STARTEN. (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • Huishoudhulp dienstencheques Heule - Bissegem - Gullegem (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP BISSEGEM (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DE RAVOTTER (MONKEY BUSINESS)

    Type: Studentenjob

    afruimen en proper maken van tafels, eten aan tafel brengen, afwassen, bijspringen in de keuken als de chef hulp nodig heeft, toogdienst

  • NIEUWE VESTIGING OP 'T HOGE KORTRIJK ZOEKT assistant manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Frituur Bossuwé Wevelgem

    Type: Vaste Job

    Superviseert operationeel de goede werking van het team in het restaurant, werkt nauw samen met de restaurant manager.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Accountmanager (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: CAROS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Binnen een enthousiast en dynamisch team, bestaat uw taak erin klanten te werven en hen aangepaste oplossingen te bieden met betrekking tot financiële producten en overlijdensbijstand. Verantwoordelijkheden U maakt dagelijks nieuwe klanten. U brengt met enthousiasme en dynamiek alle waarden en de strategie van onze maatschappij over aan prospecten en klanten. U draagt bij tot de aanwinst en de retentie van nieuwe klanten. U ziet het potentieel en u richt de klant naar het aanbod dat aan zijn profiel is aangepast. U verzorgt klantencorrespondentie en verzorgt dagelijkse administratie.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van COPIJN BOOMCHIRURGEN in sociale netwerken
Look for responds of COPIJN BOOMCHIRURGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPIJN BOOMCHIRURGEN. Laat een reactie achter voor COPIJN BOOMCHIRURGEN. COPIJN BOOMCHIRURGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPIJN BOOMCHIRURGEN. Leave a respond for COPIJN BOOMCHIRURGEN. COPIJN BOOMCHIRURGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPIJN BOOMCHIRURGEN op de google maps. Adres en contacten COPIJN BOOMCHIRURGEN
Location of COPIJN BOOMCHIRURGEN on the google maps. Address and contacts of COPIJN BOOMCHIRURGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come COPIJN BOOMCHIRURGEN COPIJN BOOMCHIRURGEN: ANJA BENOIT | Linda | Bouali K | W V Metaal | Hoc Beno?t

Other related companies as COPIJN BOOMCHIRURGEN: ANJA BENOIT | Linda | Bouali K | W V Metaal | Hoc Beno?t

COPIJN BOOMCHIRURGEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPIJN BOOMCHIRURGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09650634765. Het bedrijf COPIJN BOOMCHIRURGEN bevindt zich op het adres: LINDENDREEF 40; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 498,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Am茅nagement de Jardins, Elagage des Arbres, Abattage d'Arbres, Entretien des Jardins..
De hoofdactiviteit van COPIJN BOOMCHIRURGEN is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPIJN BOOMCHIRURGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPIJN BOOMCHIRURGEN, openstaande posities, locatie van COPIJN BOOMCHIRURGEN op de kaart.

COPIJN BOOMCHIRURGEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPIJN BOOMCHIRURGEN, company assigned to the tax number BE09650634765. The company COPIJN BOOMCHIRURGEN is located at the address: LINDENDREEF 40; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 498,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is P茅pini茅ristes. Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Am茅nagement de Jardins, Elagage des Arbres, Abattage d'Arbres, Entretien des Jardins..
The main activity of COPIJN BOOMCHIRURGEN is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COPIJN BOOMCHIRURGEN is not available. You also can look at reviews of COPIJN BOOMCHIRURGEN, open positions, location of COPIJN BOOMCHIRURGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPIJN BOOMCHIRURGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPIJN BOOMCHIRURGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPIJN BOOMCHIRURGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPIJN BOOMCHIRURGEN, employees, financial statistics.