ROBERT DEJONGH

Contactgegevens ROBERT DEJONGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROBERT DEJONGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROBERT DEJONGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZILVERENHOEKSTEENWEG 108; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36675189 (+32-36675189) 36675189 (+32-36675189)

Fax (fax): +32 (53) 728-34-49 +32 (53) 728-34-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROBERT DEJONGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROBERT DEJONGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROBERT DEJONGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROBERT DEJONGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROBERT DEJONGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROBERT DEJONGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROBERT DEJONGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROBERT DEJONGH
Products information ROBERT DEJONGH

BTW identificatienummer (tax): BE04916900634
Ondernemingsnummer: 6057006835
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ROBERT DEJONGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): P茅pini茅ristes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROBERT DEJONGH
(Get full report from official database of BE for ROBERT DEJONGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROBERT DEJONGH
Addition kinds of activities for ROBERT DEJONGH

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
22530501. Baskische shirts, breien | Basque shirts, knit
28160100. Witte pigmenten | White pigments
73899916. Verrassend: diploma's, resoluties, enz. | Engrossing: diplomas, resolutions, etc.
81110200. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij ROBERT DEJONGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROBERT DEJONGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROBERT DEJONGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROBERT DEJONGH. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Jobstudenten bediening charcuterie (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis te Heist-op-den-Berg zoeken wij een persoon die klantvriendelijk de mensen wil verder helpen aan de afdeling charcuterie. Je werkt hiervoor hygiënisch en zorg voor een nette uitstalling van de vleesproducten. Na de werkuren sta je in om de producten in de koelcel te plaatsen ook weer op een hygiënische manier.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van ROBERT DEJONGH in sociale netwerken
Look for responds of ROBERT DEJONGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROBERT DEJONGH. Laat een reactie achter voor ROBERT DEJONGH. ROBERT DEJONGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROBERT DEJONGH. Leave a respond for ROBERT DEJONGH. ROBERT DEJONGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROBERT DEJONGH op de google maps. Adres en contacten ROBERT DEJONGH
Location of ROBERT DEJONGH on the google maps. Address and contacts of ROBERT DEJONGH

Andere gerelateerde bedrijven als come ROBERT DEJONGH ROBERT DEJONGH: FLAUTOMATION & ROBOTICS SA | SALON-LAVOIR SEC-O-NET | SEIDEL ERIC | PASSEPORT FORME | ECOLE MATERN. COMMUNALE

Other related companies as ROBERT DEJONGH: FLAUTOMATION & ROBOTICS SA | SALON-LAVOIR SEC-O-NET | SEIDEL ERIC | PASSEPORT FORME | ECOLE MATERN. COMMUNALE

ROBERT DEJONGH is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROBERT DEJONGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916900634. Het bedrijf ROBERT DEJONGH bevindt zich op het adres: ZILVERENHOEKSTEENWEG 108; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is P茅pini茅ristes. Producten gemaakt in ROBERT DEJONGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROBERT DEJONGH is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROBERT DEJONGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROBERT DEJONGH, openstaande posities, locatie van ROBERT DEJONGH op de kaart.

ROBERT DEJONGH is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROBERT DEJONGH, company assigned to the tax number BE04916900634. The company ROBERT DEJONGH is located at the address: ZILVERENHOEKSTEENWEG 108; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is P茅pini茅ristes. Products created in ROBERT DEJONGH were not found.
The main activity of ROBERT DEJONGH is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ROBERT DEJONGH is not available. You also can look at reviews of ROBERT DEJONGH, open positions, location of ROBERT DEJONGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROBERT DEJONGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROBERT DEJONGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROBERT DEJONGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROBERT DEJONGH, employees, financial statistics.