GILBERT PEIRSEGAELE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • GILBERT PEIRSEGAELE
Private companiesRailroad Transportation • GILBERT PEIRSEGAELE

Contactgegevens GILBERT PEIRSEGAELE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILBERT PEIRSEGAELE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILBERT PEIRSEGAELE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 136; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93862792 (+32-93862792) 93862792 (+32-93862792)

Fax (fax): +32 (83) 782-54-64 +32 (83) 782-54-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILBERT PEIRSEGAELE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILBERT PEIRSEGAELE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILBERT PEIRSEGAELE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILBERT PEIRSEGAELE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILBERT PEIRSEGAELE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILBERT PEIRSEGAELE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILBERT PEIRSEGAELE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILBERT PEIRSEGAELE
Products information GILBERT PEIRSEGAELE

BTW identificatienummer (tax): BE06020477294
Ondernemingsnummer: 7690124511
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières.

Product categorie (product category): Boissons Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILBERT PEIRSEGAELE
(Get full report from official database of BE for GILBERT PEIRSEGAELE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILBERT PEIRSEGAELE
Addition kinds of activities for GILBERT PEIRSEGAELE

492402. Gaskrachters | Gas power marketers
24260205. Plukkerstokjes | Picker stick blanks
34449911. Stokken en balken, plaatwerk | Studs and joists, sheet metal
36449901. Visdraad (elektrisch bedradingsgereedschap) | Fish wire (electrical wiring tool)
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services

Werken bij GILBERT PEIRSEGAELE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILBERT PEIRSEGAELE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILBERT PEIRSEGAELE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILBERT PEIRSEGAELE. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Online marketing and analytics specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als online marketing en analytics specialist maak je deel uit van het digital team en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van de online strategie. Je taken omvatten o.a. : Implementatie in samenwerking met IT en externe partners van online platformen Coördinatie en optimalisatie van e-mail templates, webpagina’s, funnels en functionaliteiten in samenwerking met je interne klanten Ondersteuning en training van de teams in online platformen. SEO audits en optimalisatie van de website Usability testing, A/B testing van e-mails en webpagina’s Google Analytics rapporten maken, interpreteren en optimalisaties doorvoeren op basis van de resultaten Conversie-optimalisatie & creatie van landingspagina’s binnen het CMS Contacten met diverse partners van online oplossingen Op de hoogte blijven van de nieuwe trends in online media en toepassen waar nuttig

  • Mechanical Engineer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen de ontwikkelingsafdeling ben je de spilfiguur tussen design ontwikkeling kwaliteit montage testlabo en industrialisatie. Je ondersteunt de ontwikkelingsingenieurs als problem solver bij probleemanalyses tijdens de ontwikkeling en in productie en zorgt er op een gestructureerde manier voor dat het zich herhalen van de problemen in de toekomst voorkomen wordt. Daarbij ben jij enerzijds de trekker om maakbaarheid en kwaliteit van componenten assemblage systemen? te analyseren op te volgen en te optimaliseren; alsook het eerste aanspreekpunt in geval van technische vragen impactanalyses gebruik van alternatieve (combinaties van) componenten en/of in geval van problemen. Je ontwikkelt en test assemblagemethodes en tools voor kleine prototype reeksen en geeft op basis daarvan advies aan de industrializatiegroep eenmaal tools voor grotere reeksen ontwikkeld worden. Het product technisch door en door kennen alsook de kennis van productie-en assemblage- processen zijn je voornaamste tools.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

  • COMMERCIËLE BINNENDIENST - (SCHOOLVERLATER MOGELIJK) (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Naast een allround administratief takenpakket sta je in voor het dagelijks opvolgen van klantendossiers, orderinput en opvolgen van bestellingen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail. Hierbij kan je klanten zeer goed te woord staan in het Nederlands, Frans en Engels.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Alleskunners en vakidioten (FREELANCE STUDIECOACH) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Re-Mind zoekt coaches die studenten leren wat ze in hun eigen studententijd nooit hebben gedaan. Kun jij leerlingen ervan overtuigen vroeger te beginnen blokken en betere planningen te maken dan jij deed? Wil jij op het laatste moment een extra bijles geven aan een radeloze student? Was jij een voorbeeldleerling en wil je je tips en tricks delen met de schoolgaande jeugd? Dan heten we jou graag welkom in de Re-Mind familie! Ons kantoor is steeds op zoek naar wiskundige wonderen en talenknobbels, naar economen, boekhouders en geschiedenisfanaten – kortom, naar iedereen die leerlingen en studenten door bepaalde examens wil helpen sleuren. Als je beschikt over een attest van een tweede jaar bachelor, interesse voor het schoolgebeuren en een tactiek om te slagen voor examens, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor te Kortrijk. Tekenen dat jij geknipt bent voor deze job: - Je hebt een engelengeduld - Flexibility is your middle name - Je beschikt over een gezonde dosis humor Ben jij wie we zoeken? Stuur dan je cv naar [email protected]!

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

    Type: Flexijob

    Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van GILBERT PEIRSEGAELE in sociale netwerken
Look for responds of GILBERT PEIRSEGAELE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILBERT PEIRSEGAELE. Laat een reactie achter voor GILBERT PEIRSEGAELE. GILBERT PEIRSEGAELE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILBERT PEIRSEGAELE. Leave a respond for GILBERT PEIRSEGAELE. GILBERT PEIRSEGAELE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILBERT PEIRSEGAELE op de google maps. Adres en contacten GILBERT PEIRSEGAELE
Location of GILBERT PEIRSEGAELE on the google maps. Address and contacts of GILBERT PEIRSEGAELE

Andere gerelateerde bedrijven als come GILBERT PEIRSEGAELE GILBERT PEIRSEGAELE: G.M. CONSULTING NV | Q8 | ANNE GEBROEDERS BVBA | Leco NV | RODE KRUIS ST. HUIBRECHTS LILLE

Other related companies as GILBERT PEIRSEGAELE: G.M. CONSULTING NV | Q8 | ANNE GEBROEDERS BVBA | Leco NV | RODE KRUIS ST. HUIBRECHTS LILLE

GILBERT PEIRSEGAELE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILBERT PEIRSEGAELE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06020477294. Het bedrijf GILBERT PEIRSEGAELE bevindt zich op het adres: MARKT 136; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 819,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boissons Gr. Lijst met producten zijn Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
De hoofdactiviteit van GILBERT PEIRSEGAELE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILBERT PEIRSEGAELE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILBERT PEIRSEGAELE, openstaande posities, locatie van GILBERT PEIRSEGAELE op de kaart.

GILBERT PEIRSEGAELE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILBERT PEIRSEGAELE, company assigned to the tax number BE06020477294. The company GILBERT PEIRSEGAELE is located at the address: MARKT 136; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 819,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boissons Gr. List of products are Produits: Boissons Non Alcoolisées, Bières..
The main activity of GILBERT PEIRSEGAELE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GILBERT PEIRSEGAELE is not available. You also can look at reviews of GILBERT PEIRSEGAELE, open positions, location of GILBERT PEIRSEGAELE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILBERT PEIRSEGAELE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILBERT PEIRSEGAELE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILBERT PEIRSEGAELE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILBERT PEIRSEGAELE, employees, financial statistics.