Lastron SPRL

Contactgegevens Lastron SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lastron SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lastron SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Fran?ois Georges 16; 4520; Wanze (Antheit), België

Telefoon (phone): 085 23 05 79; 0486 87 24 90; 0485 76 52 25; 085 23 55 76 (+32-085 23 05 79; 0486 87 24 90; 0485 76 52 25; 085 23 55 76) 085 23 05 79; 0486 87 24 90; 0485 76 52 25; 085 23 55 76 (+32-085 23 05 79; 0486 87 24 90; 0485 76 52 25; 085 23 55 76)

Fax (fax): 085 23 05 79 (+32-085 23 05 79) 085 23 05 79 (+32-085 23 05 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lastron SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lastron SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lastron SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lastron SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lastron SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lastron SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lastron SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lastron SPRL
Products information Lastron SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05570587158
Ondernemingsnummer: 4860595703
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Pumps - Industrial; Automobiles & trucks - Washing equipment; Office supplies - Retail

Product categorie (product category): Pumps - Water

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lastron SPRL
(Get full report from official database of BE for Lastron SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lastron SPRL
Addition kinds of activities for Lastron SPRL

208601. Iced thee en fruitdrankjes, gebotteld en ingeblikt | Iced tea and fruit drinks, bottled and canned
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
20410201. Biscuitdeeg | Biscuit dough
23350100. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
24990400. Beeld- en spiegelframes, hout | Picture and mirror frames, wood
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
60999908. Representatieve buitenlandse bankkantoren, ex. | Representative foreign bank offices, ex. agents and branches
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij Lastron SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lastron SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lastron SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lastron SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tessenderlo - Ham (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Waanrode, 16 uur per week (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Waanrode. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk, kook en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp Malle-Zoersel-Schilde 32u/week (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    4 gezinnen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 32u/week (ieders 8u) Door dat je bijna dagelijks bij je gezinnen over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. De gastgezinnen wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Dagen en uren in overleg met het gastgezin Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. Minder uren kunnen ook.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Klinkerlegger (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Maaseik is Konvert Construct op zoek naar een klinkerlegger met ervaring. Je takenpakket bestaat uit: - Aanleggen van opritten en grote terreinen - Grondwerken, bedding maken - Met de knikmops rijden

  • Dossierbeheerder - persoonlijke aanpak - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne kantoor gelegen in Antwerpen is momenteel sterk aan het groeien en is dus op zoek naar een nieuwe collega. Het team bestaat momenteel uit een tiental medewerkers die elke dag met plezier komen werken. Een van de redenen hiervoor is dat ze werken met een persoonlijke aanpak. De vennoten vinden het belangrijk dat alle medewerkers voldoende klantencontact hebben en hen ook kennen. Daarnaast wordt er op z'n tijd een teambuilding activiteit georganiseerd. Dit kan zijn samen lunchen op woensdag of samen naar een concert. Daarnaast biedt dit kantoor jou veel ruimte om te groeien in jouw functie. Zou je graag beginnen met het behalen van je IAB titel? Je krijgt hier alle ondersteuning en opleidingen die je nodig hebt om deze te behalen. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Verantwoordelijkheden Je zal verantwoordelijk worden voor het volledig A-Z afwerken van de aan jou toegewezen dossiers: Opstellen van de jaarrekeningen en fiscale aangiftes Verzorgen van de nodige rapportering Tussentijdse besprekingen Eindbesprekingen zal je samen voeren met de zaakvoerder Naarmate jouw kennis toeneemt zullen jouw taken en verantwoordelijkheden groeien.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Lastron SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Lastron SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lastron SPRL. Laat een reactie achter voor Lastron SPRL. Lastron SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lastron SPRL. Leave a respond for Lastron SPRL. Lastron SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lastron SPRL op de google maps. Adres en contacten Lastron SPRL
Location of Lastron SPRL on the google maps. Address and contacts of Lastron SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lastron SPRL Lastron SPRL: HET ZWIN | CREAZIONE | CUISMO EURO | S.T.S. | Aktif BVBA

Other related companies as Lastron SPRL: HET ZWIN | CREAZIONE | CUISMO EURO | S.T.S. | Aktif BVBA

Lastron SPRL is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lastron SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05570587158. Het bedrijf Lastron SPRL bevindt zich op het adres: Rue Fran?ois Georges 16; 4520; Wanze (Antheit). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pumps - Water. Lijst met producten zijn Pumps - Industrial; Automobiles & trucks - Washing equipment; Office supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van Lastron SPRL is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lastron SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lastron SPRL, openstaande posities, locatie van Lastron SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lastron SPRL is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lastron SPRL, company assigned to the tax number BE05570587158. The company Lastron SPRL is located at the address: Rue Fran?ois Georges 16; 4520; Wanze (Antheit). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pumps - Water. List of products are Pumps - Industrial; Automobiles & trucks - Washing equipment; Office supplies - Retail.
The main activity of Lastron SPRL is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lastron SPRL is not available. You also can look at reviews of Lastron SPRL, open positions, location of Lastron SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lastron SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lastron SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lastron SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lastron SPRL, employees, financial statistics.