Witte (De)

Contactgegevens Witte (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Witte (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Witte (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graethempoort 22; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 12 39 (+32-012 74 12 39) 012 74 12 39 (+32-012 74 12 39)

Fax (fax): +32 (16) 274-71-90 +32 (16) 274-71-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Witte (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Witte (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Witte (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Witte (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Witte (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Witte (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Witte (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Witte (De)
Products information Witte (De)

BTW identificatienummer (tax): BE03137939453
Ondernemingsnummer: 3077239990
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Witte (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Witte (De)
(Get full report from official database of BE for Witte (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Witte (De)
Addition kinds of activities for Witte (De)

174300. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
221100. Breedgeweven stofmolens, katoen | Broadwoven fabric mills, cotton
335100. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
16230101. Gas hoofdconstructie | Gas main construction
23390101. Kraag- en manchettenetjes: vrouwen, misses en junioren | Collar and cuff sets: women's, misses' and juniors'
24529907. Sauna kamers, geprefabriceerd, hout | Sauna rooms, prefabricated, wood
31610104. Reistassen | Traveling bags
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors

Werken bij Witte (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Witte (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Witte (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Witte (De). Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Verpakkings Operator DEELTIJDS (vroege/late) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich zijn we op zoek naar een deeltijds verpakkingsoperator (vroege/late)  Functie: Bedienen van de verpakkingslijnen Opvolgen vd kwaliteit van het verpakkingsproces dmv kwaliteitscontroles Bedienen van de verpakkingsrobot Reinigen van de werkplek en respecteren van de reglementering inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • PR Consultant (M/V) voor Brussel Noord - 1220999 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Secretary Plus Brussels

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor aanwezigheid in de Belgische media, sociale netwerksites en fora, gaat de dialoog aan op blogs, je vertegenwoordigt hiermee de klant; Je beheert en implementeert PR campagnes door het merk te promoten bij relevante media, bloggers, journalisten en web editors waarmee je interesse en coverage creëert; Je zoekt mogelijkheden voor implementatie door mediatrends in de gaten te houden; Je bouwt relaties op met collega’s, klanten en media; Je vergelijkt en analyseert berichtgeving in de media; Je verzorgt evenementen, waaronder ook persconferenties en promo-evenementen; Je helpt bij de productie van de publicaties van de klant, zoals interne magazines. Schrijven, ontwerpen en verspreiden van het magazine horen hier soms ook bij; Je zoekt nieuwe voorstellen en stelt ze voor aan potentiële klanten; Je beheert de PR-kant van een mogelijke crisissituatie.

  • Tuinaanlegger - Tuinonderhoud (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een gemotiveerde tuinaanlegger. Je zal werken op diverse werven in de regio van Limburg en Brussel. Tuinaanleg: klinkers leggen vloeren zaaien ... Tuinonderhoud: snoeien bijwerken schuppen ... Bij voorkeur heb je al een eerste ervaring in deze functie.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van Witte (De) in sociale netwerken
Look for responds of Witte (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Witte (De). Laat een reactie achter voor Witte (De). Witte (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Witte (De). Leave a respond for Witte (De). Witte (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Witte (De) op de google maps. Adres en contacten Witte (De)
Location of Witte (De) on the google maps. Address and contacts of Witte (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Witte (De) Witte (De): QUADRUS | Garage Montana BVBA | A.B. Clean | FRAN?OIS FRANSEN | Derkenne B

Other related companies as Witte (De): QUADRUS | Garage Montana BVBA | A.B. Clean | FRAN?OIS FRANSEN | Derkenne B

Witte (De) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Witte (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03137939453. Het bedrijf Witte (De) bevindt zich op het adres: Graethempoort 22; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 457,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Witte (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Witte (De) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Witte (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Witte (De), openstaande posities, locatie van Witte (De) op de kaart.

Witte (De) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Witte (De), company assigned to the tax number BE03137939453. The company Witte (De) is located at the address: Graethempoort 22; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 457,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Witte (De) were not found.
The main activity of Witte (De) is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Witte (De) is not available. You also can look at reviews of Witte (De), open positions, location of Witte (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Witte (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Witte (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Witte (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Witte (De), employees, financial statistics.