Twee Zwartjes

Contactgegevens Twee Zwartjes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Twee Zwartjes: address, phone, fax, email, website, opening hours

Twee Zwartjes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 378; 1741; Ternat (Wambeek), België

Telefoon (phone): 02 582 41 96 (+32-02 582 41 96) 02 582 41 96 (+32-02 582 41 96)

Fax (fax): +32 (9) 568-41-63 +32 (9) 568-41-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Twee Zwartjes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Twee Zwartjes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Twee Zwartjes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Twee Zwartjes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Twee Zwartjes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Twee Zwartjes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Twee Zwartjes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Twee Zwartjes
Products information Twee Zwartjes

BTW identificatienummer (tax): BE01077178955
Ondernemingsnummer: 1588867187
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 236,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Twee Zwartjes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Twee Zwartjes
(Get full report from official database of BE for Twee Zwartjes)

Aanvulling soorten activiteiten voor Twee Zwartjes
Addition kinds of activities for Twee Zwartjes

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
753904. Remdiensten | Brake services
20150604. Pluimvee, verwerkt: vers | Poultry, processed: fresh
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
59991606. Fotolijsten, klaar gemaakt | Picture frames, ready made

Werken bij Twee Zwartjes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Twee Zwartjes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Twee Zwartjes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Twee Zwartjes. Looking for open vacancies in other companies

  • zorgkundige maand 75% (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,...  Bedrijfsprofiel: Een woonzorgcentrum in Genk is op zoek naar een zorgkundige die kan inspringen gedurende een maand 15/10-15/11 aan een jobtime van 75%.  Het woonzorgcentrum gelegen in het groen zet de levenskwaliteit van de bewoners centraal! Het personeel zet zich dagdagelijks 100% n om hun bewoners de beste verzorging te kunnen voorzien. 

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: DELORGE RICHARD

    Type: Vaste Job

    Voor ons bedrijf gespecialiseerd in het recycleren van textiel reststoffen zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je doet het algemeen onderhoud van onze productiemachines, vorkheftrucks,... Naast uw taak als mecanicien werk je ook als losse arbeider in de productie.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • Taaltrainer Nederlands (volwassenen onderwijs - zaterdag voormiddag) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: Leerkracht Nederlands - Voor de afdelingen Groot Publiek » (volwassenen onderwijs) : - Je staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in groepjes (max. 10 cursisten) - Je begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - Je baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden = => lessen op zaterdag van 9u tot 12u in CLL Brussels (Kraainemlaan 61 - 1200 Woluwe)

Zoek naar antwoorden van Twee Zwartjes in sociale netwerken
Look for responds of Twee Zwartjes in social networks

Lees alle opmerkingen voor Twee Zwartjes. Laat een reactie achter voor Twee Zwartjes. Twee Zwartjes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Twee Zwartjes. Leave a respond for Twee Zwartjes. Twee Zwartjes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Twee Zwartjes op de google maps. Adres en contacten Twee Zwartjes
Location of Twee Zwartjes on the google maps. Address and contacts of Twee Zwartjes

Andere gerelateerde bedrijven als come Twee Zwartjes Twee Zwartjes: Paret J-P | B.C. PARK WOLU | HASSELT MOTOR | WALTER HARTMAN | Immo Fa?ade SPRL

Other related companies as Twee Zwartjes: Paret J-P | B.C. PARK WOLU | HASSELT MOTOR | WALTER HARTMAN | Immo Fa?ade SPRL

Twee Zwartjes is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Twee Zwartjes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01077178955. Het bedrijf Twee Zwartjes bevindt zich op het adres: Assesteenweg 378; 1741; Ternat (Wambeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 236,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Twee Zwartjes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Twee Zwartjes is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Twee Zwartjes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Twee Zwartjes, openstaande posities, locatie van Twee Zwartjes op de kaart.

Twee Zwartjes is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Twee Zwartjes, company assigned to the tax number BE01077178955. The company Twee Zwartjes is located at the address: Assesteenweg 378; 1741; Ternat (Wambeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 236,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Twee Zwartjes were not found.
The main activity of Twee Zwartjes is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Twee Zwartjes is not available. You also can look at reviews of Twee Zwartjes, open positions, location of Twee Zwartjes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Twee Zwartjes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Twee Zwartjes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Twee Zwartjes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Twee Zwartjes, employees, financial statistics.