St-Martinus Onder den Toren

Contactgegevens St-Martinus Onder den Toren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data St-Martinus Onder den Toren: address, phone, fax, email, website, opening hours

St-Martinus Onder den Toren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vanheylenstraat 42; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek), België

Telefoon (phone): 02 751 93 94 (+32-02 751 93 94) 02 751 93 94 (+32-02 751 93 94)

Fax (fax): +32 (3) 676-60-92 +32 (3) 676-60-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) St-Martinus Onder den Toren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "St-Martinus Onder den Toren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "St-Martinus Onder den Toren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van St-Martinus Onder den Toren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen St-Martinus Onder den Toren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of St-Martinus Onder den Toren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees St-Martinus Onder den Toren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti St-Martinus Onder den Toren
Products information St-Martinus Onder den Toren

BTW identificatienummer (tax): BE06133361816
Ondernemingsnummer: 6224273681
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in St-Martinus Onder den Toren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor St-Martinus Onder den Toren
(Get full report from official database of BE for St-Martinus Onder den Toren)

Aanvulling soorten activiteiten voor St-Martinus Onder den Toren
Addition kinds of activities for St-Martinus Onder den Toren

233199. Dames en mama's blouses en shirts, nec | Women's and misses' blouses and shirts, nec
239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
39950000. Begraafbakken | Burial caskets
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec
58120114. Sushi bar | Sushi bar

Werken bij St-Martinus Onder den Toren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in St-Martinus Onder den Toren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor St-Martinus Onder den Toren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for St-Martinus Onder den Toren. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • Vertegenwoordiger (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bezoekt klanten en prospecten - Je stelt hen de brede waaier aan diensten en producten voor - Je realiseert een directe verkoop en levering - Je zorgt voor een correcte communicatie en administratieve afhandeling - Je beheert zelf je productvoorraad

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent de brug tussen de verkopers en kopers van vastgoed. Je gaat actief op zoek naar verkoopopdrachten Je bezoekt eigenaars die hun vastgoed willen verkopen. Op basis van je marktkennis voer je een schatting uit en licht je de werking van ons kantoor toe. Je begeleidt kopers bij het zoeken naar een nieuwe woonst. Na een doorgedreven interview van de potentiële kopers, stel je hen de panden uit onze portefeuille voor die hun verwachtingen beantwoorden.  

  • Onderhoudselektricien tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudselektricien in 2-ploegen ter versterking van het technisch team. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudselektricien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de (om)bouw van machines en de elektrische werken tijdens veranderingsprojecten volgens productspecificaties.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DE PINTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp te Stabroek (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van St-Martinus Onder den Toren in sociale netwerken
Look for responds of St-Martinus Onder den Toren in social networks

Lees alle opmerkingen voor St-Martinus Onder den Toren. Laat een reactie achter voor St-Martinus Onder den Toren. St-Martinus Onder den Toren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for St-Martinus Onder den Toren. Leave a respond for St-Martinus Onder den Toren. St-Martinus Onder den Toren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie St-Martinus Onder den Toren op de google maps. Adres en contacten St-Martinus Onder den Toren
Location of St-Martinus Onder den Toren on the google maps. Address and contacts of St-Martinus Onder den Toren

Andere gerelateerde bedrijven als come St-Martinus Onder den Toren St-Martinus Onder den Toren: MERTENS | Verhamme W | Casier Recycling NV | F.G.T.B. CENTRE | Van Puymbroeck F

Other related companies as St-Martinus Onder den Toren: MERTENS | Verhamme W | Casier Recycling NV | F.G.T.B. CENTRE | Van Puymbroeck F

St-Martinus Onder den Toren is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is St-Martinus Onder den Toren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06133361816. Het bedrijf St-Martinus Onder den Toren bevindt zich op het adres: Vanheylenstraat 42; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in St-Martinus Onder den Toren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van St-Martinus Onder den Toren is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van St-Martinus Onder den Toren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van St-Martinus Onder den Toren, openstaande posities, locatie van St-Martinus Onder den Toren op de kaart.

St-Martinus Onder den Toren is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is St-Martinus Onder den Toren, company assigned to the tax number BE06133361816. The company St-Martinus Onder den Toren is located at the address: Vanheylenstraat 42; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in St-Martinus Onder den Toren were not found.
The main activity of St-Martinus Onder den Toren is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of St-Martinus Onder den Toren is not available. You also can look at reviews of St-Martinus Onder den Toren, open positions, location of St-Martinus Onder den Toren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over St-Martinus Onder den Toren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf St-Martinus Onder den Toren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about St-Martinus Onder den Toren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company St-Martinus Onder den Toren, employees, financial statistics.