SOEUR SOURIRE

Contactgegevens SOEUR SOURIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOEUR SOURIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOEUR SOURIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Katelijnestraat 158; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 33 10 23 (+32-050 33 10 23) 050 33 10 23 (+32-050 33 10 23)

Fax (fax): +32 (15) 262-92-20 +32 (15) 262-92-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOEUR SOURIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOEUR SOURIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOEUR SOURIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOEUR SOURIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOEUR SOURIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOEUR SOURIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOEUR SOURIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOEUR SOURIRE
Products information SOEUR SOURIRE

BTW identificatienummer (tax): BE08251525878
Ondernemingsnummer: 1908843994
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 622,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in SOEUR SOURIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOEUR SOURIRE
(Get full report from official database of BE for SOEUR SOURIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOEUR SOURIRE
Addition kinds of activities for SOEUR SOURIRE

5561. Recreatieauto dealers | Recreational vehicle dealers
17610000. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
22111105. Canvas | Canvas
28160302. Bot zwart | Bone black
36290102. Elektrochemische generatoren (brandstofcellen) | Electrochemical generators (fuel cells)
50460108. Winkelinrichting | Store fixtures
50840910. Afvalpersen | Waste compactors
96510404. Reglement, diverse commerciële sectoren, lokale overheden | Regulation, miscellaneous commercial sectors, local government

Werken bij SOEUR SOURIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOEUR SOURIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOEUR SOURIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOEUR SOURIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Verantwoordelijke technisch bouw-labo - (m-v) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als diensthoofd van het laboratorium bouw ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden en opvolgen van het bouwkundig team: staalnemers, laboranten en administratieve medewerkers. (20-tal personen in totaal) Je ziet er op toe dat de voorgeschreven procedures en registraties worden gevolgd Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Indien nodig, spring je zelf bij waar nodig bij het uitvoeren van proeven, administratie,...

  • Operator liquid filling (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Operator Liquid Filling ben je vooral verantwoordelijk voor het afvullen van eindproducten in de correcte verpakking en correcte hoeveelheid. Alsook voor het laden van orders, dit alles in volcontinu systeem.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • WERFLEIDER WEGENISWERKEN - Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van 1 of meerdere werven waar je, onder meer, volgende taken zal uitvoeren: inplannen van de werken opvolging en controle van de uitgevoerde werken beheer van het materiaal op de werf bijwonen van de werfvergaderingen rapportering aan de werfleider sturen en motiveren van eigen werknemers en onderaannemers dagrapporten en dagboeken bijhouden organisatie van de werf

  • Apside Belgium - Infrastructure Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    YOUR MISSION  You will join the Application support team, responsible of the technical support for +- 200 applications used worldwide. You have a general knowledge in IT and systems, able to jump from one technology to another.  Deliverables/ Livrables: Monitoring of the assigned requests, and implementing the corrective actions Deployment of application releases Solving application technical incidents Installation and configuration of new applications Technical involvement in new projects   YOUR PROFILE  You have a good knowledge in: IIS and Apache Web servers Windows Server administration Network general knowledge: TCP/IP, load balancers, certificates, Firewall Citrix configuration and management Optional: WAS and SSO You are Client Focused, Rigorous and autonomous and Flexible English and French mandatory, Dutch is a plus.

  • KELNER (FLEXIJOB) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Flexijob

    Je ontvangt de klanten, noteert de bestellingen, serveert dranken en eten aan tafel en rekent af met de klanten Je ruimt de tafels op en zorgt voor de aankleding.

Zoek naar antwoorden van SOEUR SOURIRE in sociale netwerken
Look for responds of SOEUR SOURIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOEUR SOURIRE. Laat een reactie achter voor SOEUR SOURIRE. SOEUR SOURIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOEUR SOURIRE. Leave a respond for SOEUR SOURIRE. SOEUR SOURIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOEUR SOURIRE op de google maps. Adres en contacten SOEUR SOURIRE
Location of SOEUR SOURIRE on the google maps. Address and contacts of SOEUR SOURIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOEUR SOURIRE SOEUR SOURIRE: AVALO | CATHY BAGUETTE | Segers SC | LUDO GIJBELS | Console & Workstation Suppliers

Other related companies as SOEUR SOURIRE: AVALO | CATHY BAGUETTE | Segers SC | LUDO GIJBELS | Console & Workstation Suppliers

SOEUR SOURIRE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOEUR SOURIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08251525878. Het bedrijf SOEUR SOURIRE bevindt zich op het adres: Katelijnestraat 158; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 622,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in SOEUR SOURIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOEUR SOURIRE is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOEUR SOURIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOEUR SOURIRE, openstaande posities, locatie van SOEUR SOURIRE op de kaart.

SOEUR SOURIRE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOEUR SOURIRE, company assigned to the tax number BE08251525878. The company SOEUR SOURIRE is located at the address: Katelijnestraat 158; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 622,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in SOEUR SOURIRE were not found.
The main activity of SOEUR SOURIRE is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SOEUR SOURIRE is not available. You also can look at reviews of SOEUR SOURIRE, open positions, location of SOEUR SOURIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOEUR SOURIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOEUR SOURIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOEUR SOURIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOEUR SOURIRE, employees, financial statistics.