Scheve Zeven (De)

Contactgegevens Scheve Zeven (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Scheve Zeven (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Scheve Zeven (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Markt 19; 9930; Zomergem, België

Telefoon (phone): 09 372 04 44 (+32-09 372 04 44) 09 372 04 44 (+32-09 372 04 44)

Fax (fax): +32 (84) 884-67-81 +32 (84) 884-67-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Scheve Zeven (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Scheve Zeven (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Scheve Zeven (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Scheve Zeven (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Scheve Zeven (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Scheve Zeven (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Scheve Zeven (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Scheve Zeven (De)
Products information Scheve Zeven (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07923309326
Ondernemingsnummer: 5251159667
Hoofdstad (capital): 137,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 394,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Scheve Zeven (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Scheve Zeven (De)
(Get full report from official database of BE for Scheve Zeven (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Scheve Zeven (De)
Addition kinds of activities for Scheve Zeven (De)

2541. Houten scheidingswanden en armaturen | Wood partitions and fixtures
02529900. Kip eieren, nec | Chicken eggs, nec
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
35360100. takels | Hoists
39499901. Zakken, colofonium | Bags, rosin
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
63119904. Begrafenisverzekering | Funeral insurance
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer

Werken bij Scheve Zeven (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Scheve Zeven (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Scheve Zeven (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Scheve Zeven (De). Looking for open vacancies in other companies

  • Startersvacature met doorgroeimogelijkheden logistiek bediende (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: Transportschema's opmaken Plannen van transport in samenspraak met magazijn. Organiseren van leveringen. Afspraken maken met transporteurs Eigen ritten regelen. Prijsoffertes opvragen bij transporteurs en inplanning transport Logistieke administratie Genereren van picking listen en adreslabels. Afleverdocumenten verzorgen. Retouradministratie en ophalingen organiseren van retourpakketten. Loketbediening (afhaling + levering). Financieel beheer: aanmaken van lijsten aankoopfacturen voor de boekhouding. Aanmaken containers in Navision Opstellen planning.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij Agilitas. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • STUDENTENJOB - 2 DYNAMISCHE HOSTESSEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Van 1 Juli tem 1 Augustus openen wij in GENT een Pop-Store van het online winkelplatform STORESQUARE. Hiervoor zijn wij op zoek naar 2 dynamische hostessen die gedurende de volledige periode beschikbaar zijn op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag om de Pop-Up volledig uit te baten. Het concept van de Pop-Up store is de voorbijgangers kennis te laten maken met het concept Storesquare https://storesquare.be, dmv zelfontdekking. In de Pop-Up wordt er een gratis koffie aangeboden en de bezoekers kunnen plaatsnemen in de cosy corner van de Pop-Up waar ze eveneens kunnen genieten van gratis Wifi.

  • Student FItness-onthaal (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: BOOM - FIT

    Type: Studentenjob

    Als medewerker in onze club zal je verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van de klanten. Daarnaast volg je de afspraken mee op en zorg je ervoor dat de klanten een leuke en aangename fitnesservaring krijgen.

  • Studierelevante bijbaan: Inside Sales Representative (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als inside salesmedewerker ben je commercieel, resultaatgericht, dynamisch en een echte multitasker! Je bent verantwoordelijk voor: Actieve telefonische verkoop van bieren om de volumes en distributie te verhogen Het optimaliseren van het productgamma van de klant om zo de market share te vergroten Realiseren van gestelde verkoopsdoelstellingen Controleren van orderverkoop en ordergrootte en het signaleren en oplossen van problemen bij afwijkingen Onderhouden van contacten met administratie, customer service en accountmanagement inzake afwikkeling van klantenorders en het onderhouden van succesvolle klantenrelatie

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

Zoek naar antwoorden van Scheve Zeven (De) in sociale netwerken
Look for responds of Scheve Zeven (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Scheve Zeven (De). Laat een reactie achter voor Scheve Zeven (De). Scheve Zeven (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Scheve Zeven (De). Leave a respond for Scheve Zeven (De). Scheve Zeven (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Scheve Zeven (De) op de google maps. Adres en contacten Scheve Zeven (De)
Location of Scheve Zeven (De) on the google maps. Address and contacts of Scheve Zeven (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Scheve Zeven (De) Scheve Zeven (De): Cofimax SPRL | IMMOBILIEN PELSMAEKERS | Messe Y P | WILLY THUNUS | Mine d'Or

Other related companies as Scheve Zeven (De): Cofimax SPRL | IMMOBILIEN PELSMAEKERS | Messe Y P | WILLY THUNUS | Mine d'Or

Scheve Zeven (De) is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Scheve Zeven (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07923309326. Het bedrijf Scheve Zeven (De) bevindt zich op het adres: Markt 19; 9930; Zomergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 137,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 394,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Scheve Zeven (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Scheve Zeven (De) is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Scheve Zeven (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Scheve Zeven (De), openstaande posities, locatie van Scheve Zeven (De) op de kaart.

Scheve Zeven (De) is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Scheve Zeven (De), company assigned to the tax number BE07923309326. The company Scheve Zeven (De) is located at the address: Markt 19; 9930; Zomergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 137,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 394,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Pubs. Products created in Scheve Zeven (De) were not found.
The main activity of Scheve Zeven (De) is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Scheve Zeven (De) is not available. You also can look at reviews of Scheve Zeven (De), open positions, location of Scheve Zeven (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Scheve Zeven (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Scheve Zeven (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Scheve Zeven (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Scheve Zeven (De), employees, financial statistics.