Route 66 American

Contactgegevens Route 66 American: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Route 66 American: address, phone, fax, email, website, opening hours

Route 66 American

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brakelsesteenweg 14; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 32 62 00 (+32-054 32 62 00) 054 32 62 00 (+32-054 32 62 00)

Fax (fax): 054 32 62 00 (+32-054 32 62 00) 054 32 62 00 (+32-054 32 62 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Route 66 American: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Route 66 American"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Route 66 American"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Route 66 American, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Route 66 American. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Route 66 American, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Route 66 American. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Route 66 American
Products information Route 66 American

BTW identificatienummer (tax): BE04537597656
Ondernemingsnummer: 8880218505
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 322,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Route 66 American zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Route 66 American
(Get full report from official database of BE for Route 66 American)

Aanvulling soorten activiteiten voor Route 66 American
Addition kinds of activities for Route 66 American

8071. Medische laboratoria | Medical laboratories
25140500. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
28910204. Cement, linoleum en tegel | Cement, linoleum and tile
32720309. Meubelen, tuin: beton | Furniture, garden: concrete
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
54110102. Supermarkten, meer dan 100.000 vierkante meter (hypermarkt) | Supermarkets, greater than 100,000 square feet (hypermarket)
63999900. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec

Werken bij Route 66 American: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Route 66 American: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Route 66 American. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Route 66 American. Looking for open vacancies in other companies

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • Elektricien (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Borgloon zijn we op zoek naar een elektricien (m/v): Als elektricien heb je de volgende taken:  Je installeert alle elektrische voorzieningen op verschillende werven (zowel privé, openbaar als industrie):verdeelkasten, verlichting, signalisatie, communicatie (videofonie, parlofonie, CATV, data bekabeling), inbraak -en branddetectie en voeding van apparaten. Je werkt in nieuwbouw of in bestaande woningen, kantoorgebouwen en winkels. Je zorgt voor grondstoffen en materieel. Je doet het nodige voorbereidende werk, zoals afbraak, uitzetten van leidingtracés, enz. Je slijpt en kapt sleuven inmuren en je plaatst kabelgoten, kabels en buizen. Je plaatst zowel inbouw-, als opbouwmateriaal. Je trekt draad of kabel. Je lost storingen op.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Insteller lasrobot (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van de lasrobot. Je werkt mee aan het maken van allerhande buizen.

  • Poetshulp met dienstencheques (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het onderhoud en eventueel het strijken bij verschillende klanten regio Sint-Truiden, Borgloon, Zoutleeuw, Tienen,...

  • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Route 66 American in sociale netwerken
Look for responds of Route 66 American in social networks

Lees alle opmerkingen voor Route 66 American. Laat een reactie achter voor Route 66 American. Route 66 American bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Route 66 American. Leave a respond for Route 66 American. Route 66 American on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Route 66 American op de google maps. Adres en contacten Route 66 American
Location of Route 66 American on the google maps. Address and contacts of Route 66 American

Andere gerelateerde bedrijven als come Route 66 American Route 66 American: ROSE- MARIE | Bongo | FA. JORDENS | Deborah | De Reus sa

Other related companies as Route 66 American: ROSE- MARIE | Bongo | FA. JORDENS | Deborah | De Reus sa

Route 66 American is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Route 66 American, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04537597656. Het bedrijf Route 66 American bevindt zich op het adres: Brakelsesteenweg 14; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 322,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Route 66 American zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Route 66 American is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Route 66 American is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Route 66 American, openstaande posities, locatie van Route 66 American op de kaart.

Route 66 American is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Route 66 American, company assigned to the tax number BE04537597656. The company Route 66 American is located at the address: Brakelsesteenweg 14; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 322,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Route 66 American were not found.
The main activity of Route 66 American is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Route 66 American is not available. You also can look at reviews of Route 66 American, open positions, location of Route 66 American on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Route 66 American, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Route 66 American, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Route 66 American, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Route 66 American, employees, financial statistics.