ZAدREWOOD

Contactgegevens ZAدREWOOD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAدREWOOD: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAدREWOOD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEISTLAAN 503; 8301; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50510851 (+32-50510851) 50510851 (+32-50510851)

Fax (fax): +32 (64) 721-10-55 +32 (64) 721-10-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAدREWOOD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAدREWOOD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAدREWOOD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAدREWOOD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAدREWOOD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAدREWOOD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAدREWOOD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAدREWOOD
Products information ZAدREWOOD

BTW identificatienummer (tax): BE04107757568
Ondernemingsnummer: 8286682128
Hoofdstad (capital): 937,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 654,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAدREWOOD
(Get full report from official database of BE for ZAدREWOOD)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAدREWOOD
Addition kinds of activities for ZAدREWOOD

358502. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
39999909. Dock apparatuur en benodigdheden, industriële | Dock equipment and supplies, industrial
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec
76990605. Scheepsboiler en tankreiniging en reparatie, aannemers | Ship boiler and tank cleaning and repair, contractors

Werken bij ZAدREWOOD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAدREWOOD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAدREWOOD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAدREWOOD. Looking for open vacancies in other companies

  • ETIKETTEERDER (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker/medewerkster etiketteerlijn ben je verantwoordelijk voor het etiketteren van voorverpakte goederen en nadien klaarmaken voor verzending. Via scanning-systeem worden nadien de nodige documenten aangevuld. Dit vleesverwerkend bedrijf zoekt een medewerker met een flexibele ingesteldheid. Werken in een koude omgeving vormt ook geen probleem voor u.

  • Technish operator | Herentals | Vaste nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend bedrijf in Herentals zijn we op zoek naar een line reader. Voor dat bedrijf zal je zowel een technische als leidinggevende rol uitoefenen. Je zal eerst in dagdienst van start gaan om daarna in ploegen over te gaan. Verwacht wordt dat je in juni 2018 dan in een vaste nachtploeg terecht komt.

  • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Portefeuille Manager "fixed income" (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de analyse en opvolging van de financiële markten en de macro-economische evoluties, evenals hun potentiële impact op de portefeuilles. Je bepaalt de KPI's voor de verschillende markten en volgt de evolutie ervan op. Je analyseert de investerings- of indekkingsvoorstellen voor de portefeuille en dit zowel op kwalitatief als kwantitatief vlak. Je beoordeelt de geschiktheid van deze voorstellen voor de verschillende portefeuilles, rekening houdend met alle aspecten (boekhoudkundig, guidelines ALM, investeringspolitiek, interne en externe beperkingen, Solvency II, etc.). Je ontwikkelt een duidelijke methodologie voor het selecteren van externe beheerders. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en adviseren van de externe asset managers. Je neemt actief deel aan verschillende projecten gelinkt aan het beheer van de activa. Je doet de voorbereidingen van en neemt actief deel aan de interne en externe investeringscomités. Je werkt samen met andere interne diensten (Risk Management, ALM, etc.)

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Technieker Preventief onderhoud en herstellingen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren van de werkzaamheden met betrekking tot het aanpassen, herstellen en preventief onderhouden van installaties op elektrisch en programmatisch vlak om een optimale werking van de productiemachines te waarborgen; Dit kan gepaard gaan met kleine mechanische, pneumatische of hydraulische herstellingen; Je zorgt voor de administratieve opvolging van de uitgevoerde werken.

  • Freelance Recruiter (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: MOoN Recruitment

    Type: Zelfstandige activiteit

    MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

  • BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT CHEMIE HOGER ONDERWIJS IN 2820 BONHEIDEN HET BETREFT EEN STUDENT DIE MOMENTEEL IN HAAR 1e BACH RICHTING FARMACIE ZIT. DE OUDERS ZOEKEN VOOR HAAR ONDERSTEUNING VOOR CHEMIE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: BON1.

Zoek naar antwoorden van ZAدREWOOD in sociale netwerken
Look for responds of ZAدREWOOD in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAدREWOOD. Laat een reactie achter voor ZAدREWOOD. ZAدREWOOD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAدREWOOD. Leave a respond for ZAدREWOOD. ZAدREWOOD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAدREWOOD op de google maps. Adres en contacten ZAدREWOOD
Location of ZAدREWOOD on the google maps. Address and contacts of ZAدREWOOD

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAدREWOOD ZAدREWOOD: VEDE ELECTRONICS | DABBOUR PNEUS SERVICES | DE DOMMELVALLEI | Business Environment Europe SA | Fourmilli猫re (La)

Other related companies as ZAدREWOOD: VEDE ELECTRONICS | DABBOUR PNEUS SERVICES | DE DOMMELVALLEI | Business Environment Europe SA | Fourmilli猫re (La)

ZAدREWOOD is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAدREWOOD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107757568. Het bedrijf ZAدREWOOD bevindt zich op het adres: HEISTLAAN 503; 8301; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 937,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 654,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van ZAدREWOOD is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAدREWOOD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAدREWOOD, openstaande posities, locatie van ZAدREWOOD op de kaart.

ZAدREWOOD is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAدREWOOD, company assigned to the tax number BE04107757568. The company ZAدREWOOD is located at the address: HEISTLAAN 503; 8301; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 937,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 654,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of ZAدREWOOD is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAدREWOOD is not available. You also can look at reviews of ZAدREWOOD, open positions, location of ZAدREWOOD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAدREWOOD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAدREWOOD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAدREWOOD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAدREWOOD, employees, financial statistics.