TRAP

Contactgegevens TRAP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAP: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GULDENDAL 21; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15419964 (+32-15419964) 15419964 (+32-15419964)

Fax (fax): +32 (15) 152-96-12 +32 (15) 152-96-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAP
Products information TRAP

BTW identificatienummer (tax): BE08841491699
Ondernemingsnummer: 3839141845
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAP
(Get full report from official database of BE for TRAP)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAP
Addition kinds of activities for TRAP

0161. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
289300. Drukinkt | Printing ink
20630100. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
22950104. Tafelzeil | Oilcloth
30810000. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures

Werken bij TRAP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAP. Looking for open vacancies in other companies

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Raadgever doe-het-zelf (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het-zelf zaak in Diest zijn wij op zoek naar een raadgever. Je staat de klanten bij in het zoeken naar de juiste oplossing voor hun probleem. Daarnaast ben je mee verantwoordelijk voor stockbeheer en draai je als volwaardig teamlid mee in de werking van de winkel. Wil jij graag deel uitmaken van dit team? Ben jij op zoek naar een interessante job als raadgever? Ben jij technisch ingesteld en heb jij een sterke commerciële feeling? Aarzel dan niet, maar solliciteer snel!

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Koerier/staalnemer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    koerier/ staalnemer m/v sta je in voor volgende taken: - Je gaat met een eigenbedrijfswagen de stalen ophalen bij slagers, dit in Oost - West Vlaanderen. ( gans Vlaanderen) - Je gaat de dag zelf nog de stalen terug afleveren in het bedrijf te Brugge

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

  • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van TRAP in sociale netwerken
Look for responds of TRAP in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAP. Laat een reactie achter voor TRAP. TRAP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAP. Leave a respond for TRAP. TRAP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAP op de google maps. Adres en contacten TRAP
Location of TRAP on the google maps. Address and contacts of TRAP

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAP TRAP: Carpe Diem | Melen Patrice | MAURICE VIROUX | BADKAMERPALEIS | LOSANGE

Other related companies as TRAP: Carpe Diem | Melen Patrice | MAURICE VIROUX | BADKAMERPALEIS | LOSANGE

TRAP is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08841491699. Het bedrijf TRAP bevindt zich op het adres: GULDENDAL 21; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van TRAP is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAP, openstaande posities, locatie van TRAP op de kaart.

TRAP is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAP, company assigned to the tax number BE08841491699. The company TRAP is located at the address: GULDENDAL 21; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of TRAP is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAP is not available. You also can look at reviews of TRAP, open positions, location of TRAP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAP, employees, financial statistics.