Parc (du)

Contactgegevens Parc (du): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parc (du): address, phone, fax, email, website, opening hours

Parc (du)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Wallonie 5; 6140; Fontaine-l'Ev锚que, België

Telefoon (phone): 071 52 56 37 (+32-071 52 56 37) 071 52 56 37 (+32-071 52 56 37)

Fax (fax): +32 (2) 590-82-73 +32 (2) 590-82-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parc (du): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parc (du)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parc (du)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parc (du), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parc (du). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parc (du), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parc (du). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parc (du)
Products information Parc (du)

BTW identificatienummer (tax): BE01589141845
Ondernemingsnummer: 9984619140
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Parc (du) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parc (du)
(Get full report from official database of BE for Parc (du))

Aanvulling soorten activiteiten voor Parc (du)
Addition kinds of activities for Parc (du)

20860301. Koolzuurhoudende dranken, nonalcoholic: pkged. | Carbonated beverages, nonalcoholic: pkged. in cans, bottles
35770502. Magnetische inktherkenningsapparatuur | Magnetic ink recognition devices
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
59320502. Winkelinrichting en uitrusting, tweedehands | Store fixtures and equipment, secondhand
76991302. Motor reparatie service | Motorcycle repair service
82999911. Persoonlijke ontwikkelingsschool | Personal development school

Werken bij Parc (du): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parc (du): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parc (du). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parc (du). Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • CHAUFFEUR CE: PART TIME (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als part time chauffeur Ce zoeken wij iemand die wenst bij te werken/verdienen dit 2 dagen per week. Je rijdt de trekkers en opleggers naar de keuring. Je helpt met kleine reparaties in de garage.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • STUDENT Barman Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Diëtist(e)/Voedingsdeskundige (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Parc (du) in sociale netwerken
Look for responds of Parc (du) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parc (du). Laat een reactie achter voor Parc (du). Parc (du) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parc (du). Leave a respond for Parc (du). Parc (du) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parc (du) op de google maps. Adres en contacten Parc (du)
Location of Parc (du) on the google maps. Address and contacts of Parc (du)

Andere gerelateerde bedrijven als come Parc (du) Parc (du): BANQUE PARIBAS | COIFFURE 1030 | B.B.V. OEDELEM | WALTER BEERTEN | Etienne M

Other related companies as Parc (du): BANQUE PARIBAS | COIFFURE 1030 | B.B.V. OEDELEM | WALTER BEERTEN | Etienne M

Parc (du) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parc (du), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01589141845. Het bedrijf Parc (du) bevindt zich op het adres: Place de la Wallonie 5; 6140; Fontaine-l'Ev锚que. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Parc (du) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Parc (du) is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parc (du) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parc (du), openstaande posities, locatie van Parc (du) op de kaart.

Parc (du) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parc (du), company assigned to the tax number BE01589141845. The company Parc (du) is located at the address: Place de la Wallonie 5; 6140; Fontaine-l'Ev锚que. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Parc (du) were not found.
The main activity of Parc (du) is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Parc (du) is not available. You also can look at reviews of Parc (du), open positions, location of Parc (du) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parc (du), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parc (du), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parc (du), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parc (du), employees, financial statistics.