Monico

Contactgegevens Monico: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Monico: address, phone, fax, email, website, opening hours

Monico

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul Parmentierlaan 77; 8300; Knokke-Heist (Knokke), België

Telefoon (phone): 050 60 24 29 (+32-050 60 24 29) 050 60 24 29 (+32-050 60 24 29)

Fax (fax): +32 (2) 806-99-94 +32 (2) 806-99-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Monico: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Monico"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Monico"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Monico, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Monico. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Monico, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Monico. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Monico
Products information Monico

BTW identificatienummer (tax): BE05298126220
Ondernemingsnummer: 2092041015
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Monico zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Monico
(Get full report from official database of BE for Monico)

Aanvulling soorten activiteiten voor Monico
Addition kinds of activities for Monico

249300. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
13110201. Koolvergassing | Coal gasification
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
44990304. Bootvervoer van commerciële boten | Chartering of commercial boats
75199903. Mobiele kantoren en commerciële eenheden, verhuur | Mobile offices and commercial units, rental

Werken bij Monico: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Monico: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Monico. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Monico. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Passendale (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • STUDENT Online Marketing (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als (online) marketeer. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student (online) marketing. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Marketing’-afdeling. Als student (online) marketing werk je mee aan de online marketingcampagnes die wij voeren voor onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze marketeer pas je jouw kennis van courante online marketingtechnieken toe op de campagnes. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende online marketing. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • ONDERHOUDSMECANICIEN (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: LAMITRANS

    Type: Vaste Job

    Lamitrans is sinds enkele decennia gespecialiseerd in de bewerking van melamine, laminaat en houten panelen. Voor ons productieteam zij we op zoek naar een ervaren technieker (mechanisch en/of elektrich) Je kijkt de machines preventief na en lost problemen op indien die zich voordoen. Verder sta je ook in voor het algemeen onderhoud van het machinepark.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

  • Prestigious fiduciary in Ixelles - Up to 55,000€ + full package (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669265-inline.html?cid=Partner_VDAB We are currently collaborating with this fiduciary located in a quiet neighbourhood of Ixelles. In order to strengthen their team, the fiduciary is now looking for a senior accountant, ideally in possession of an IEC/IAB title. The working environment is ideal: the offices were recently renovated, the team of 20 people is stable and the company enjoys a strong growth. Most clients are holdings, local companies as well as multinationals. The role is therefore intellectually challenging due to the complex accounting and tax issues tackled. The compensation is above market standards: your yearly salary can reach 55,000€ and will comprise a company car and other fringe benefits. Accountant - The Role You manage a diversified portfolio that includes large multinationals as well as more local actors; You directly report to the managing partner; You handle your files from A to Z.

Zoek naar antwoorden van Monico in sociale netwerken
Look for responds of Monico in social networks

Lees alle opmerkingen voor Monico. Laat een reactie achter voor Monico. Monico bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Monico. Leave a respond for Monico. Monico on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Monico op de google maps. Adres en contacten Monico
Location of Monico on the google maps. Address and contacts of Monico

Andere gerelateerde bedrijven als come Monico Monico: IPTEC VOF | Pardon B | A TEMPO | CREMERIE ST.ANTONIUS | KARL DE TOLLENAERE

Other related companies as Monico: IPTEC VOF | Pardon B | A TEMPO | CREMERIE ST.ANTONIUS | KARL DE TOLLENAERE

Monico is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Monico, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05298126220. Het bedrijf Monico bevindt zich op het adres: Paul Parmentierlaan 77; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 164,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Monico zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Monico is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Monico is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Monico, openstaande posities, locatie van Monico op de kaart.

Monico is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Monico, company assigned to the tax number BE05298126220. The company Monico is located at the address: Paul Parmentierlaan 77; 8300; Knokke-Heist (Knokke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 164,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Monico were not found.
The main activity of Monico is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Monico is not available. You also can look at reviews of Monico, open positions, location of Monico on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Monico, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Monico, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Monico, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Monico, employees, financial statistics.