Li Martinr猫ve

Contactgegevens Li Martinr猫ve: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Li Martinr猫ve: address, phone, fax, email, website, opening hours

Li Martinr猫ve

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Martinrive 6; 4920; Aywaille, België

Telefoon (phone): 04 382 34 16 (+32-04 382 34 16) 04 382 34 16 (+32-04 382 34 16)

Fax (fax): +32 (4) 988-71-49 +32 (4) 988-71-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Li Martinr猫ve: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Li Martinr猫ve"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Li Martinr猫ve"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Li Martinr猫ve, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Li Martinr猫ve. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Li Martinr猫ve, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Li Martinr猫ve. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Li Martinr猫ve
Products information Li Martinr猫ve

BTW identificatienummer (tax): BE08944488525
Ondernemingsnummer: 9530883789
Hoofdstad (capital): 404,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 300,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Li Martinr猫ve zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Li Martinr猫ve
(Get full report from official database of BE for Li Martinr猫ve)

Aanvulling soorten activiteiten voor Li Martinr猫ve
Addition kinds of activities for Li Martinr猫ve

504899. Ophthalmic goods, nec | Ophthalmic goods, nec
23390201. Culottes: vrouwen, misses 'en junioren' | Culottes: women's, misses', and juniors'
30530106. Olie afdichtingen, leer | Oil seals, leather
35450206. Bestanden, gereedschapsmiddel | Files, machine tool
37210100. Gemotoriseerde vliegtuigen | Motorized aircraft
86119902. Kamer van Koophandel | Chamber of commerce

Werken bij Li Martinr猫ve: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Li Martinr猫ve: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Li Martinr猫ve. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Li Martinr猫ve. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Cargo Agent (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De tijdige en nauwkeurige administratieve verwerking van begin tot einde van vrachtdocumenten volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Controleren van vrachtzendingen volgens de voorgeschreven procedures en geldende reglementeringen Data entry in het cargo computersysteem. Dagelijks contact met klanten en leveranciers, zowel telefonisch als aan het loket  

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tuinarbeider (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: HORTUS

    Type: Studentenjob

    Hortus Affligem is een klein familiebedrijf die volop aan het groeien is. Werk je graag buiten, ben je in staat fysiek zwaar werk te verrichten en op zoek naar een job in tuinaanleg en onderhoud? .Jouw functie Je doet het algemeen onderhoud van tuinen van particulieren of bedrijven. Je wiedt onkruid, maait gras en doet indien ervaring nodige snoeiwerk. Je plant bomen en struikgewas.

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van Li Martinr猫ve in sociale netwerken
Look for responds of Li Martinr猫ve in social networks

Lees alle opmerkingen voor Li Martinr猫ve. Laat een reactie achter voor Li Martinr猫ve. Li Martinr猫ve bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Li Martinr猫ve. Leave a respond for Li Martinr猫ve. Li Martinr猫ve on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Li Martinr猫ve op de google maps. Adres en contacten Li Martinr猫ve
Location of Li Martinr猫ve on the google maps. Address and contacts of Li Martinr猫ve

Andere gerelateerde bedrijven als come Li Martinr猫ve Li Martinr猫ve: VةRONIQUE LEJEUNE | DAEMS W | COIFFURE CHRIS | Dierenkliniek Anubis | HUET

Other related companies as Li Martinr猫ve: VةRONIQUE LEJEUNE | DAEMS W | COIFFURE CHRIS | Dierenkliniek Anubis | HUET

Li Martinr猫ve is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Li Martinr猫ve, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08944488525. Het bedrijf Li Martinr猫ve bevindt zich op het adres: Martinrive 6; 4920; Aywaille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 404,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 300,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Li Martinr猫ve zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Li Martinr猫ve is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Li Martinr猫ve is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Li Martinr猫ve, openstaande posities, locatie van Li Martinr猫ve op de kaart.

Li Martinr猫ve is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Li Martinr猫ve, company assigned to the tax number BE08944488525. The company Li Martinr猫ve is located at the address: Martinrive 6; 4920; Aywaille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 404,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 300,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Li Martinr猫ve were not found.
The main activity of Li Martinr猫ve is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Li Martinr猫ve is not available. You also can look at reviews of Li Martinr猫ve, open positions, location of Li Martinr猫ve on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Li Martinr猫ve, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Li Martinr猫ve, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Li Martinr猫ve, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Li Martinr猫ve, employees, financial statistics.