Las Vegas (Luna Park)

Contactgegevens Las Vegas (Luna Park): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Las Vegas (Luna Park): address, phone, fax, email, website, opening hours

Las Vegas (Luna Park)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 144; 7700; Mouscron, België

Telefoon (phone): 056 34 91 84 (+32-056 34 91 84) 056 34 91 84 (+32-056 34 91 84)

Fax (fax): +32 (4) 524-70-99 +32 (4) 524-70-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Las Vegas (Luna Park): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Las Vegas (Luna Park)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Las Vegas (Luna Park)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Las Vegas (Luna Park), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Las Vegas (Luna Park). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Las Vegas (Luna Park), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Las Vegas (Luna Park). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Las Vegas (Luna Park)
Products information Las Vegas (Luna Park)

BTW identificatienummer (tax): BE05951812744
Ondernemingsnummer: 9895629882
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Las Vegas (Luna Park) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Las Vegas (Luna Park)
(Get full report from official database of BE for Las Vegas (Luna Park))

Aanvulling soorten activiteiten voor Las Vegas (Luna Park)
Addition kinds of activities for Las Vegas (Luna Park)

244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
399913. Reclame display producten | Advertising display products
20839901. Gerstemout | Barley malt
33560200. Edele metalen | Precious metals
34430104. Cryogene tanks, voor vloeistoffen en gassen | Cryogenic tanks, for liquids and gases
35239901. Cabines, tractoren en landbouwmachines | Cabs, tractors, and agricultural machinery
83519900. Kinderopvangdiensten, nec | Child day care services, nec

Werken bij Las Vegas (Luna Park): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Las Vegas (Luna Park): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Las Vegas (Luna Park). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Las Vegas (Luna Park). Looking for open vacancies in other companies

  • Informant (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Administratief Bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het klassement en input.

  • CNC operator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestiging in Arendonk, regio Turnhout, zijn wij op zoek naar een CNC operator hout. Ze zijn een gevestigde waarde in de Kempen en zijn uitgegroeid tot een grote naam in de bouwsector. Takenpakket: Bedienen van CNC machines Bewerken van deur - kassementen en binnendeuren aan CNC machine Frezen van slotgaten uit deuren en dagstukken CNC-programma's opstarten - lezen van werkopdrachten Gereedschappen instellen

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Technieker (reachtruck/ heftruck) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker doet u modificaties op bestaande machines (Heftruck, reachtruck, transpalet). U bent dus een technical designer en werkt volgens een plan dat u leest. U werkt mechanisch, electrisch en met hydrauliek Dagwerk, in de werkplaats (geen verplaatsing), geen weekendwerk

  • MEDEWERKER SCHOONMAAK INDUSTRIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF WESTHOEK

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een gemotiveerd medewerker voor het schoonmaken van industrieële gebouwen. Je werkt in de regio Diksmuide, Koekelare en kust. Je werkt dagelijks van 17 uur tot 20u30

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Haasrode, 8 uur per week (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Haasrode. Het gastgezin heeft iemand nodig die werk ziet liggen en het dùrft in handen te nemen. Bijvoorbeeld, de was en strijk; oven, frigo en diepvries proper maken, kasten opruimen, terras en tuinmeubelen netjes houden,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten zaterdag en/of vakantieperijden inpak productie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het versnijden en verpakken van groenten en fruit. Je reinigt de werkplek en houdt rekening met de hygieneregels.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

Zoek naar antwoorden van Las Vegas (Luna Park) in sociale netwerken
Look for responds of Las Vegas (Luna Park) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Las Vegas (Luna Park). Laat een reactie achter voor Las Vegas (Luna Park). Las Vegas (Luna Park) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Las Vegas (Luna Park). Leave a respond for Las Vegas (Luna Park). Las Vegas (Luna Park) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Las Vegas (Luna Park) op de google maps. Adres en contacten Las Vegas (Luna Park)
Location of Las Vegas (Luna Park) on the google maps. Address and contacts of Las Vegas (Luna Park)

Andere gerelateerde bedrijven als come Las Vegas (Luna Park) Las Vegas (Luna Park): V.C. GUYNEMER POELKAPELLE | Provincie Limburg Cultuur | PHARMACIE DEMARET-WILLEM | Boerenkrijg | Bristol

Other related companies as Las Vegas (Luna Park): V.C. GUYNEMER POELKAPELLE | Provincie Limburg Cultuur | PHARMACIE DEMARET-WILLEM | Boerenkrijg | Bristol

Las Vegas (Luna Park) is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Las Vegas (Luna Park), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05951812744. Het bedrijf Las Vegas (Luna Park) bevindt zich op het adres: Grand Rue 144; 7700; Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 678,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Las Vegas (Luna Park) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Las Vegas (Luna Park) is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Las Vegas (Luna Park) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Las Vegas (Luna Park), openstaande posities, locatie van Las Vegas (Luna Park) op de kaart.

Las Vegas (Luna Park) is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Las Vegas (Luna Park), company assigned to the tax number BE05951812744. The company Las Vegas (Luna Park) is located at the address: Grand Rue 144; 7700; Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 678,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Las Vegas (Luna Park) were not found.
The main activity of Las Vegas (Luna Park) is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Las Vegas (Luna Park) is not available. You also can look at reviews of Las Vegas (Luna Park), open positions, location of Las Vegas (Luna Park) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Las Vegas (Luna Park), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Las Vegas (Luna Park), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Las Vegas (Luna Park), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Las Vegas (Luna Park), employees, financial statistics.