FIBRA ALLSPAN

Contactgegevens FIBRA ALLSPAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FIBRA ALLSPAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FIBRA ALLSPAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): APPELDONKSTRAAT 283; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38866967 (+32-38866967) 38866967 (+32-38866967)

Fax (fax): +32 (69) 208-24-44 +32 (69) 208-24-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FIBRA ALLSPAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FIBRA ALLSPAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FIBRA ALLSPAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FIBRA ALLSPAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FIBRA ALLSPAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FIBRA ALLSPAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FIBRA ALLSPAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FIBRA ALLSPAN
Products information FIBRA ALLSPAN

BTW identificatienummer (tax): BE01702301025
Ondernemingsnummer: 7069946289
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FIBRA ALLSPAN
(Get full report from official database of BE for FIBRA ALLSPAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FIBRA ALLSPAN
Addition kinds of activities for FIBRA ALLSPAN

0131. Katoen | Cotton
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
25310300. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
27540202. Visitekaartjes: gravure printing | Visiting cards: gravure printing
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
35230108. Graankopers | Grain stackers
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services

Werken bij FIBRA ALLSPAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FIBRA ALLSPAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FIBRA ALLSPAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FIBRA ALLSPAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • sales support medewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales support medewerker sta je in voor de administratieve ondersteuning van de sales afdeling: Opvolgen van alle dossiers vanaf offerte tot bestelling. Met de input die je krijgt van de salesafdeling maak je een voorstel op voor de klant en volg je dit verder op. Na bestelling door de klant sta je in voor alle administratieve opvolging: opmaken van het contract aanvragen van het chassisnummer regelen van douane documenten verwerking van e-mails behandelen van vragen van klanten regelen van transport van de wagens vanuit de productie naar de klant facturatie... In samenwerking met de marketingafdeling ben je verantwoordelijk voor marketinganalyses

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze koeltechniekers de technieken op de werf in orde brengen; bekabeling verlichting zekeringskast (met schema's) domotica etc... Flexibiliteit naar uren en afstanden (soms verre werven) en jobinhoud (soms koeltechniekers helpen met hun leidingen soms in atelier tussen twee werven in.

  • Magazijnier (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - ontvangen van klanten en transportfirma's - manueel lossen en laden - inkomende en uitgaande orders verwerken - goederen verwerken in het ERP systeem - magazijn mee proper houden - heftruck rijden

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van FIBRA ALLSPAN in sociale netwerken
Look for responds of FIBRA ALLSPAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FIBRA ALLSPAN. Laat een reactie achter voor FIBRA ALLSPAN. FIBRA ALLSPAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FIBRA ALLSPAN. Leave a respond for FIBRA ALLSPAN. FIBRA ALLSPAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FIBRA ALLSPAN op de google maps. Adres en contacten FIBRA ALLSPAN
Location of FIBRA ALLSPAN on the google maps. Address and contacts of FIBRA ALLSPAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FIBRA ALLSPAN FIBRA ALLSPAN: INSTITUTE OF CELLULAR PATHALOGY ASBL | JET | VOYAGES NOBLE | VAN CALSTER, GAETAN | DON CAMILLO

Other related companies as FIBRA ALLSPAN: INSTITUTE OF CELLULAR PATHALOGY ASBL | JET | VOYAGES NOBLE | VAN CALSTER, GAETAN | DON CAMILLO

FIBRA ALLSPAN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FIBRA ALLSPAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01702301025. Het bedrijf FIBRA ALLSPAN bevindt zich op het adres: APPELDONKSTRAAT 283; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 556,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van FIBRA ALLSPAN is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FIBRA ALLSPAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FIBRA ALLSPAN, openstaande posities, locatie van FIBRA ALLSPAN op de kaart.

FIBRA ALLSPAN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FIBRA ALLSPAN, company assigned to the tax number BE01702301025. The company FIBRA ALLSPAN is located at the address: APPELDONKSTRAAT 283; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 556,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of FIBRA ALLSPAN is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FIBRA ALLSPAN is not available. You also can look at reviews of FIBRA ALLSPAN, open positions, location of FIBRA ALLSPAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FIBRA ALLSPAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FIBRA ALLSPAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FIBRA ALLSPAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FIBRA ALLSPAN, employees, financial statistics.