DEVILLEZ LUC & ERIC

Contactgegevens DEVILLEZ LUC & ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEVILLEZ LUC & ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEVILLEZ LUC & ERIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'INSTITUT 12; 6810; CHINY, België

Telefoon (phone): 61311566 (+32-61311566) 61311566 (+32-61311566)

Fax (fax): +32 (16) 386-22-67 +32 (16) 386-22-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEVILLEZ LUC & ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEVILLEZ LUC & ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEVILLEZ LUC & ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEVILLEZ LUC & ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEVILLEZ LUC & ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEVILLEZ LUC & ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEVILLEZ LUC & ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEVILLEZ LUC & ERIC
Products information DEVILLEZ LUC & ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE04868011474
Ondernemingsnummer: 2947326660
Hoofdstad (capital): 175,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 502,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Bois.

Product categorie (product category): Bois Gr. Quincailleries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEVILLEZ LUC & ERIC
(Get full report from official database of BE for DEVILLEZ LUC & ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEVILLEZ LUC & ERIC
Addition kinds of activities for DEVILLEZ LUC & ERIC

4512. Luchtvervoer, gepland | Air transportation, scheduled
478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
508801. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
962104. Regeling, administratie van transporatatie, niveau van overheid | Regulation, administration of transporatation, level of government
34490102. Draden, vervaardigde bar | Joists, fabricated bar
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order
70110400. Inns | Inns
79220301. Amateur theatrale onderneming | Amateur theatrical company
79991200. Rijden en rodeo diensten | Riding and rodeo services

Werken bij DEVILLEZ LUC & ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEVILLEZ LUC & ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEVILLEZ LUC & ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEVILLEZ LUC & ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE en/of C - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze parners in Vilvoorde zijn wij op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs BE en/of C. Je start full-time met op termijn een optie tot vast contract. Je werkt als chauffeur en als magazijnier. Je bereid o.a het transport van goederen voor, het vervoer en helpt met de planningen. Algemeen ben je bijna betrokken in het gehele bedrjijfsproces. Van in het magazijn tot het leveren en toelichten van de machines bij klanten. Je beschikt over een technische achtergrond en staat open voor een vernieuwende, efficiëntie omgeving en manier van werken.Je krijgt een divers takenpakket waar wat verantwoordelijkheid bij komt kijken. Een collegiale sfeer, vertrouwen en respect zijn waardes die onze partner hoog in het vaandel draagt en verwacht van jou dan ook hetzelfde.

  • Teeltverantwoordelijke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot jouw taken behoren: - Bestellingen klaarmaken - Sproeien van planten - Scouting van planten (herkennen van ziektes en insecten) - Inpotten - Machines helpen klaarzetten - Snoeien

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten inpak (18+) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een toeleverancier van Volvo Trucks, zijn wij momenteel op zoek naar gemotiveerde studenten (M/V) ! Jouw takenpakket : Manueel in- en uitpakken van goederen , Verpakken op maat van de klant , Zorgen voor de controle en kwaliteit.

  • administratief medewerker - sales (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Zelfstandig vertegenwoordiger Bevestigingsmaterialen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: PAUWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zoeken wij een zelfstandig vertegenwoordiger , al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies in België. Je hebt ervaring als vertegenwoordiger naar klanten zoals ramen -en verandabouw , binnen -en buitenschrijnwerkerij. Zelfstandig en volledig op commissie werken. Ondernemingszin is een must.

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

  • Store Support zoekt nieuwe mystery shoppers! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STORE SUPPORT BVBA

    Type: Flexijob

    Wil jij ook altijd goed geholpen worden als klant en vind je het leuk om organisaties en hun medewerkers te verbeteren door ze feedback te geven? Dan is mystery shoppen wat voor jou! Bij mystery shopping doe je je voor als klant en word je ingezet om het serviceniveau en de verkoopgerichtheid van medewerkers te verbeteren. Je kunt bij ons opdrachten uitvoeren in verschillende branches. Mystery shoppen heeft een incidenteel karakter. Een mystery shopper is: Kritisch, analytisch, klantgericht, objectief, heeft commercieel inzicht en haalt motivatie uit het observeren van organisaties en hun medewerkers. Een mystery shopper heeft: Goede communicatieve vaardigheden Goede beheersing van het Nederlands (in woord en geschrift) Kennis van Frans en/of Engels is een meerwaarde Een smartphone (pré) En is 18 jaar of ouder

Zoek naar antwoorden van DEVILLEZ LUC & ERIC in sociale netwerken
Look for responds of DEVILLEZ LUC & ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEVILLEZ LUC & ERIC. Laat een reactie achter voor DEVILLEZ LUC & ERIC. DEVILLEZ LUC & ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEVILLEZ LUC & ERIC. Leave a respond for DEVILLEZ LUC & ERIC. DEVILLEZ LUC & ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEVILLEZ LUC & ERIC op de google maps. Adres en contacten DEVILLEZ LUC & ERIC
Location of DEVILLEZ LUC & ERIC on the google maps. Address and contacts of DEVILLEZ LUC & ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come DEVILLEZ LUC & ERIC DEVILLEZ LUC & ERIC: De Nieuwe Brug BVBA | VICTOR LAGUESSE | Autoservice VDA BVBA | Creastyl-Concept SPRL | Herroelen Marina

Other related companies as DEVILLEZ LUC & ERIC: De Nieuwe Brug BVBA | VICTOR LAGUESSE | Autoservice VDA BVBA | Creastyl-Concept SPRL | Herroelen Marina

DEVILLEZ LUC & ERIC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEVILLEZ LUC & ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04868011474. Het bedrijf DEVILLEZ LUC & ERIC bevindt zich op het adres: RUE DE L'INSTITUT 12; 6810; CHINY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 175,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 502,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bois Gr. Quincailleries. Lijst met producten zijn Produits: Bois..
De hoofdactiviteit van DEVILLEZ LUC & ERIC is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEVILLEZ LUC & ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEVILLEZ LUC & ERIC, openstaande posities, locatie van DEVILLEZ LUC & ERIC op de kaart.

DEVILLEZ LUC & ERIC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEVILLEZ LUC & ERIC, company assigned to the tax number BE04868011474. The company DEVILLEZ LUC & ERIC is located at the address: RUE DE L'INSTITUT 12; 6810; CHINY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 175,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 502,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bois Gr. Quincailleries. List of products are Produits: Bois..
The main activity of DEVILLEZ LUC & ERIC is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEVILLEZ LUC & ERIC is not available. You also can look at reviews of DEVILLEZ LUC & ERIC, open positions, location of DEVILLEZ LUC & ERIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEVILLEZ LUC & ERIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEVILLEZ LUC & ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEVILLEZ LUC & ERIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEVILLEZ LUC & ERIC, employees, financial statistics.