Jatte (La)

Contactgegevens Jatte (La): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jatte (La): address, phone, fax, email, website, opening hours

Jatte (La)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Fran?ais 1; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 85 13 98 (+32-071 85 13 98) 071 85 13 98 (+32-071 85 13 98)

Fax (fax): +32 (57) 714-20-97 +32 (57) 714-20-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jatte (La): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jatte (La)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jatte (La)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jatte (La), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jatte (La). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jatte (La), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jatte (La). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jatte (La)
Products information Jatte (La)

BTW identificatienummer (tax): BE08844512939
Ondernemingsnummer: 5902099609
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 824,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Jatte (La) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jatte (La)
(Get full report from official database of BE for Jatte (La))

Aanvulling soorten activiteiten voor Jatte (La)
Addition kinds of activities for Jatte (La)

177103. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
484199. Kabel- en andere betaaltelevisiediensten, niet inbegrepen | Cable and other pay television services, nec
07230107. Houtdrogende diensten | Hay drying services
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments

Werken bij Jatte (La): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jatte (La): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jatte (La). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jatte (La). Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • SERVICE DESK OPERATOR 7249972 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gekende IT speler. Voor één van hun klanten aan de rand van Gent zijn we op zoek naar 2 SERVICE DESK OPERATOREN met goede kennis FRANS. Je biedt first line support aan onze klanten met betrekking tot onze ruime waaier van HR-tools, ebusiness applicaties, mobile apps, ... Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat elke klant een kwaliteitsservice krijgt. Je concrete taken: - Beantwoorden van binnenkomende oproepen van klanten betreffende technische en inhoudelijke vragen - Logging van alle calls en interventies - Uitvoeren van een ver doorgedreven probleemanalyse - Begeleiden van nieuwe klanten bij het configureren en opstarten van de applicaties - Knowledge Sharing : je deelt je kennis met je collega's via documentatie

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio St. LIevens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • Jobstudent Horeca Zoo weekends + schoolvakanties (ook kerstvakantie) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo en kan op verschillende werkplekken ingeschakeld worden. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van Jatte (La) in sociale netwerken
Look for responds of Jatte (La) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jatte (La). Laat een reactie achter voor Jatte (La). Jatte (La) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jatte (La). Leave a respond for Jatte (La). Jatte (La) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jatte (La) op de google maps. Adres en contacten Jatte (La)
Location of Jatte (La) on the google maps. Address and contacts of Jatte (La)

Andere gerelateerde bedrijven als come Jatte (La) Jatte (La): ROBERT CARPIAUX | IMAGE DE MARC | ETS. BAJOIT | ANDRE MERTENS | ARMAND VANDEVELDE BONY

Other related companies as Jatte (La): ROBERT CARPIAUX | IMAGE DE MARC | ETS. BAJOIT | ANDRE MERTENS | ARMAND VANDEVELDE BONY

Jatte (La) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jatte (La), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08844512939. Het bedrijf Jatte (La) bevindt zich op het adres: Rue des Fran?ais 1; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 824,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Jatte (La) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jatte (La) is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jatte (La) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jatte (La), openstaande posities, locatie van Jatte (La) op de kaart.

Jatte (La) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jatte (La), company assigned to the tax number BE08844512939. The company Jatte (La) is located at the address: Rue des Fran?ais 1; 6210; Les Bons Villers (Frasnes-lez-Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 824,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Jatte (La) were not found.
The main activity of Jatte (La) is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jatte (La) is not available. You also can look at reviews of Jatte (La), open positions, location of Jatte (La) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jatte (La), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jatte (La), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jatte (La), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jatte (La), employees, financial statistics.