Hukske ('t)

Contactgegevens Hukske ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hukske ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Hukske ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gemeenteplein 21; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 52 13 25 (+32-013 52 13 25) 013 52 13 25 (+32-013 52 13 25)

Fax (fax): +32 (53) 609-52-75 +32 (53) 609-52-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hukske ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hukske ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hukske ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hukske ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hukske ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hukske ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hukske ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hukske ('t)
Products information Hukske ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE04369232177
Ondernemingsnummer: 6008117675
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 699,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Hukske ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hukske ('t)
(Get full report from official database of BE for Hukske ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Hukske ('t)
Addition kinds of activities for Hukske ('t)

3449. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
018200. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
679899. Vastgoedbeleggingen, nv | Real estate investment trusts, nec
20770201. Visleverolie, ruw | Fish liver oils, crude
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
26310501. Karton | Cardboard
28690504. Sacharine | Saccharin
32950218. Vermiculiet, geëxpliceerd | Vermiculite, exfoliated
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation

Werken bij Hukske ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hukske ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hukske ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hukske ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Grondwerker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected]

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kapster Studentenjob en of Stageplaats (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: HAIRCREATION CHRISTEL

    Type: Studentenjob

    Ben je een opleiding bezig als kapster en zoek je een stageplaats of weekend werk dan moet je zeker eens contact met ons opnemen. Wij zoeken iemand die al meewerkend in het kapsalon de knepen van het vak wil leren.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Technische docenten (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: MASEOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MaSEOS geeft technische opleidingen on site bij een grote variëteit aan klanten. Hydraulica, elektriciteit, elektromechanica, mechanica, besturen van machines, etc. Om aan alle opleidingswensen van onze klanten te kunnen voldoen zijn wij continu op zoek naar technische freelance docenten.

  • Logopedist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, drie orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Voor de uitbreiding en verrijking van onze praktijk zijn we op zoek naar een logopedist. Functieomschrijving: - Diagnostiek bij kinderen en jongeren met diverse problematieken: Leesproblemen, spelling, articulatie, rekenenproblemen,... - Zelfstandig begeleiden van de kinderen, jongeren en eventueel hun ouders met een brede waaier aan hulpvragen. - Contacten verzorgen met doorverwijzers. - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand.

  • Zelfstandig logopedist(e) (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: PRAKTIJK DE KLAPROOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt in een groepspraktijk De Klaproos waardoor je als zelfstandige toch kan terugvallen op een team en collega’s met wie je kan samenwerken. Naast doorverwijzingen van cliënten/patiënten via de (kinder)psychologen en ergotherapeut zal je vooral je eigen praktijk kunnen uitbouwen.

  • Account managers Abacus (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Abacus Networks

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

Zoek naar antwoorden van Hukske ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Hukske ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hukske ('t). Laat een reactie achter voor Hukske ('t). Hukske ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hukske ('t). Leave a respond for Hukske ('t). Hukske ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hukske ('t) op de google maps. Adres en contacten Hukske ('t)
Location of Hukske ('t) on the google maps. Address and contacts of Hukske ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Hukske ('t) Hukske ('t): GLORIANT BELGIUM | POLICE F?D?RALE | MARTINE VAN LAETHEM | BUREAU D'ETUDES J HOVELMANN SA | M. BRUNEBARBE

Other related companies as Hukske ('t): GLORIANT BELGIUM | POLICE F?D?RALE | MARTINE VAN LAETHEM | BUREAU D'ETUDES J HOVELMANN SA | M. BRUNEBARBE

Hukske ('t) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hukske ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04369232177. Het bedrijf Hukske ('t) bevindt zich op het adres: Gemeenteplein 21; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 699,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Hukske ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hukske ('t) is Meubels en uitrustingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hukske ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hukske ('t), openstaande posities, locatie van Hukske ('t) op de kaart.

Hukske ('t) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hukske ('t), company assigned to the tax number BE04369232177. The company Hukske ('t) is located at the address: Gemeenteplein 21; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 699,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Hukske ('t) were not found.
The main activity of Hukske ('t) is Furniture and Fixtures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Hukske ('t) is not available. You also can look at reviews of Hukske ('t), open positions, location of Hukske ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hukske ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hukske ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hukske ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hukske ('t), employees, financial statistics.