ZAVECO

Contactgegevens ZAVECO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAVECO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAVECO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREEثRSTEENWEG 248; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89703386 (+32-89703386) 89703386 (+32-89703386)

Fax (fax): +32 (71) 949-71-79 +32 (71) 949-71-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAVECO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAVECO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAVECO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAVECO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAVECO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAVECO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAVECO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAVECO
Products information ZAVECO

BTW identificatienummer (tax): BE01921752929
Ondernemingsnummer: 1461151123
Hoofdstad (capital): 259,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Sciage.. Produits: Bois.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction.

Product categorie (product category): Bois Gr. Matériaux de construction Quincailleries. Travail and traitement du bois

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAVECO
(Get full report from official database of BE for ZAVECO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAVECO
Addition kinds of activities for ZAVECO

566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
20269901. Dips, zure room gebaseerd | Dips, sour cream based
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
51549904. Hogs | Hogs

Werken bij ZAVECO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAVECO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAVECO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAVECO. Looking for open vacancies in other companies

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Transportplanner | Willebroek | ploegen (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een groeiende logistieke onderneming te Willebroek, gaat Synergie op zoek naar een transportplanner. Je staat mee in voor de optimale inzet van ruim 40 vrachtwagens, voornamelijk gaat het om vervoer van tankcontainers. Je verzamelt en controleert alle nodige gegevens voor het opstellen van de rittenplanning voor onze chauffeurs. Vervolgens geef je hen de planning en beste routes door. Indien nodig, pas je de planning aan, zodat de afgesproken levertijden gerespecteerd blijven.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Hever/Schiplaken (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Puuur Zoersel/ Sint Antonius/ Halle (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Werfleider met ervaring (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Constructiv

    Type: Vaste Job

    Constructiv, het sectorfonds van de bouw, is op zoek naar een ervaren werfleider voor een bouwbedrijf uit Nieuwpoort, gespecialiseerd in het plaatsen van aluminium dakgoten en het isoleren van bedrijfsgebouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: verantwoordelijk voor de projecten planning leiding geven waken over de veiligheid Je vertrekt 's morgens vanop de koer.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Mechanieker vrachtwagen (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: RETIE TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde en flexibele mechanieker die instaat voor het dagelijks onderhoud en reparaties van ons wagenpark. Deze bestaat uit vrachtwagens en opleggers .

  • Diëtiste (zelfstandig) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een gemotiveerde diëtiste die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk voor medische beroepen.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van ZAVECO in sociale netwerken
Look for responds of ZAVECO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAVECO. Laat een reactie achter voor ZAVECO. ZAVECO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAVECO. Leave a respond for ZAVECO. ZAVECO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAVECO op de google maps. Adres en contacten ZAVECO
Location of ZAVECO on the google maps. Address and contacts of ZAVECO

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAVECO ZAVECO: BAUDEWIJN SPRINGAEL | RINA NELISSEN | MODE GEERITS | VANDECASTEELE | PROGEST

Other related companies as ZAVECO: BAUDEWIJN SPRINGAEL | RINA NELISSEN | MODE GEERITS | VANDECASTEELE | PROGEST

ZAVECO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAVECO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01921752929. Het bedrijf ZAVECO bevindt zich op het adres: BREEثRSTEENWEG 248; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 259,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bois Gr. Matériaux de construction Quincailleries. Travail and traitement du bois. Lijst met producten zijn Activités: Sciage.. Produits: Bois.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
De hoofdactiviteit van ZAVECO is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAVECO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAVECO, openstaande posities, locatie van ZAVECO op de kaart.

ZAVECO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAVECO, company assigned to the tax number BE01921752929. The company ZAVECO is located at the address: BREEثRSTEENWEG 248; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 259,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bois Gr. Matériaux de construction Quincailleries. Travail and traitement du bois. List of products are Activités: Sciage.. Produits: Bois.. Types de Matériaux: Matériaux de Construction..
The main activity of ZAVECO is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAVECO is not available. You also can look at reviews of ZAVECO, open positions, location of ZAVECO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAVECO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAVECO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAVECO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAVECO, employees, financial statistics.