GILLET & JACQUES

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • GILLET & JACQUES

Contactgegevens GILLET & JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GILLET & JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GILLET & JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CHAPELLE 64; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63221917 (+32-63221917) 63221917 (+32-63221917)

Fax (fax): +32 (81) 274-12-43 +32 (81) 274-12-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GILLET & JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GILLET & JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GILLET & JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GILLET & JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GILLET & JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GILLET & JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GILLET & JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GILLET & JACQUES
Products information GILLET & JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE05558227539
Ondernemingsnummer: 7057586669
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 239,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Entretoises & Charpentes.

Product categorie (product category): Bois Gr. Charpentes and couvertures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GILLET & JACQUES
(Get full report from official database of BE for GILLET & JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GILLET & JACQUES
Addition kinds of activities for GILLET & JACQUES

8721. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
23999909. Poederwortels en mitts | Powder puffs and mitts
34290400. Vliegtuig & Marine hardware, incl. | Aircraft & marine hardware, inc. pulleys & similar items
34420200. Louvers, luiken, jaloezieën en dergelijke artikelen | Louvers, shutters, jalousies, and similar items
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
38739905. Klokken, behalve klokken | Clocks, except timeclocks
50459903. Computer software | Computer software
96110403. Administratie van algemene economische programma's, provincie overheid | Administration of general economic programs, county government

Werken bij GILLET & JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GILLET & JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GILLET & JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GILLET & JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

  • Projectleider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek zijn wij op zoek naar een PROJECTLEIDER m/v. Het bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Je zal instaan voor volgende zaken: Opvolgen van projecten. Contact met klanten.  Bestellen van materialen.  Voorbereiden wat tekenaar moet uitwerken. Opmaken van offertes.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

    Regio: OPVELP

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student weekendwerk m/v (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Voor een artisanele bakkerij zijn wij op zoek naar studenten om in het weekend te werken als inpakker. Je staat in voor het verpakken van brood, koeken, patisserie. Je werkt op zaterdag en zondag van 7u tot 15u

  • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EB PROJECTS NV

    Type: Vaste Job

    U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

  • Ploegbaas (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Massenhoven zijn we op zoek naar een ploegbaas Je wordt ingezet in de productiehal van betonnen prefab elementen. Je staat in voor het efficiënt aansturen en verdelen van het werk voor een team van een 30-tal personen. Je staat eveneens voor de kwaliteit van de geproduceerde elementen.

  • PHP developer back end (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als PHP developer behoor je tot de kern van dit bedrijf. Je bouwt mee aan de software van de applicatie. Je past bestaande software aan, gepersonaliseerd aan de wensen van de klant. Je ontwikkelt nieuwe modules. Je denkt mee aan de visie en groei van deze firma.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor groeiend familiaal kantoor (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor, gelegen in Neerpelt, is een middelgroot kantoor met een 30-tal medewerkers. Ze zijn opgericht in 1970 en hebben hun klantenbestand sindsdien sterk weten uit te bouwen. Hun portfolio is gediversifieerd opgesteld uit KMO's, eenmanszaken en vrije beroepers uit verschillende sectoren. Omdat ze nog steeds jaar na jaar een duurzame groei blijven realiseren zijn ze op zoek naar een gemotiveerde Accountant / Dossierbeheerder met reeds enkele jaren ervaring in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Accountant / Dossierbeheerder - Verantwoordelijkheden Boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer voor je eigen portfolio. Dit zal, afhankelijk van je ervaring, bestaan uit een 30 tot 40 dossiers. Hierin denk je ook mee over hoe je klanten hun onderneming fiscaal kunnen optimaliseren.

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Homeopaat (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een homeopaat. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • SERVICE TECHNIEKER WATERZUIVERING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je staat in voor het elektromechanisch onderhoud aan installaties, systemen en apparatuur bij onze industriële klanten - Je bent in staat elektrische schema's te tekenen - Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen - Je plaatst nieuwe installaties - In deze baan werk je vaak heel autonoom, op verschillende locaties en maak je deel uit van de wachtdienst

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van GILLET & JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of GILLET & JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GILLET & JACQUES. Laat een reactie achter voor GILLET & JACQUES. GILLET & JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GILLET & JACQUES. Leave a respond for GILLET & JACQUES. GILLET & JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GILLET & JACQUES op de google maps. Adres en contacten GILLET & JACQUES
Location of GILLET & JACQUES on the google maps. Address and contacts of GILLET & JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come GILLET & JACQUES GILLET & JACQUES: CBC | LIEVENS Velo's | Van Hecke Jim | DOTREMONT | OLIVIER COLLIN

Other related companies as GILLET & JACQUES: CBC | LIEVENS Velo's | Van Hecke Jim | DOTREMONT | OLIVIER COLLIN

GILLET & JACQUES is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GILLET & JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05558227539. Het bedrijf GILLET & JACQUES bevindt zich op het adres: RUE DE LA CHAPELLE 64; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 239,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bois Gr. Charpentes and couvertures. Lijst met producten zijn Produits: Entretoises & Charpentes..
De hoofdactiviteit van GILLET & JACQUES is Transportdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GILLET & JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GILLET & JACQUES, openstaande posities, locatie van GILLET & JACQUES op de kaart.

GILLET & JACQUES is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GILLET & JACQUES, company assigned to the tax number BE05558227539. The company GILLET & JACQUES is located at the address: RUE DE LA CHAPELLE 64; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 239,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bois Gr. Charpentes and couvertures. List of products are Produits: Entretoises & Charpentes..
The main activity of GILLET & JACQUES is Transportation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GILLET & JACQUES is not available. You also can look at reviews of GILLET & JACQUES, open positions, location of GILLET & JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GILLET & JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GILLET & JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GILLET & JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GILLET & JACQUES, employees, financial statistics.