Dubbele Arend

Contactgegevens Dubbele Arend: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubbele Arend: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubbele Arend

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksesteenweg 1159; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 221 90 83 (+32-09 221 90 83) 09 221 90 83 (+32-09 221 90 83)

Fax (fax): +32 (65) 706-29-74 +32 (65) 706-29-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubbele Arend: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubbele Arend"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubbele Arend"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubbele Arend, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubbele Arend. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubbele Arend, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubbele Arend. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubbele Arend
Products information Dubbele Arend

BTW identificatienummer (tax): BE09950836181
Ondernemingsnummer: 2046997070
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Dubbele Arend zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubbele Arend
(Get full report from official database of BE for Dubbele Arend)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubbele Arend
Addition kinds of activities for Dubbele Arend

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
209906. Suiker | Sugar
24990301. Ladder jacks, hout | Ladder jacks, wood
30690301. Schorten, gevulcaniseerde of rubberen stof | Aprons, vulcanized rubbed or rubberized fabric
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
36790303. Voeding, alle soorten: statisch | Power supplies, all types: static
39519909. Stylografische pennen en onderdelen | Stylographic pens and parts
47419904. Spoorwegreiniging, icing, ventilatie en verwarming | Railroad car cleaning, icing, ventilating, and heating

Werken bij Dubbele Arend: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubbele Arend: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubbele Arend. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubbele Arend. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als operator in 2 ploegen in de regio van Hamont? Solliciteer dan bij Adecco Bree. We zijn op zoek naar productie operatoren in 2-ploegen voor onze klant te Hamont . Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren ( storingen, interventies, ... ) De veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren ( werktuigen, montageband, ... ) Toezicht houden op het verloop van het productieproces en de werking van de apparatuur

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Roeselare/Izegem) - Zelfstandige basis (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten, ziekenhuizen regio Roeselare - Izegem, zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Dubbele Arend in sociale netwerken
Look for responds of Dubbele Arend in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubbele Arend. Laat een reactie achter voor Dubbele Arend. Dubbele Arend bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubbele Arend. Leave a respond for Dubbele Arend. Dubbele Arend on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubbele Arend op de google maps. Adres en contacten Dubbele Arend
Location of Dubbele Arend on the google maps. Address and contacts of Dubbele Arend

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubbele Arend Dubbele Arend: SOFIBANQUE | MODERN - SPACE SCR?VE | R?SIDENCE LE CHENOY | RITA STIJNEN | Astor

Other related companies as Dubbele Arend: SOFIBANQUE | MODERN - SPACE SCR?VE | R?SIDENCE LE CHENOY | RITA STIJNEN | Astor

Dubbele Arend is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubbele Arend, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09950836181. Het bedrijf Dubbele Arend bevindt zich op het adres: Kortrijksesteenweg 1159; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Dubbele Arend zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dubbele Arend is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubbele Arend is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubbele Arend, openstaande posities, locatie van Dubbele Arend op de kaart.

Dubbele Arend is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubbele Arend, company assigned to the tax number BE09950836181. The company Dubbele Arend is located at the address: Kortrijksesteenweg 1159; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Dubbele Arend were not found.
The main activity of Dubbele Arend is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubbele Arend is not available. You also can look at reviews of Dubbele Arend, open positions, location of Dubbele Arend on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubbele Arend, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubbele Arend, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubbele Arend, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubbele Arend, employees, financial statistics.