De Boekboom

Contactgegevens De Boekboom: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Boekboom: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Boekboom

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Papegaaistraat 2; 8780; Oostrozebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 61 84 (+32-056 66 61 84) 056 66 61 84 (+32-056 66 61 84)

Fax (fax): +32 (60) 258-46-96 +32 (60) 258-46-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Boekboom: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Boekboom"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Boekboom"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Boekboom, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Boekboom. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Boekboom, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Boekboom. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Boekboom
Products information De Boekboom

BTW identificatienummer (tax): BE01796234130
Ondernemingsnummer: 6572814941
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in De Boekboom zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Boekboom
(Get full report from official database of BE for De Boekboom)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Boekboom
Addition kinds of activities for De Boekboom

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
28999923. Brandstoftank of motorreinigingsmiddelen | Fuel tank or engine cleaning chemicals
36320000. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers | Household refrigerators and freezers
51990408. Zijden garens | Silk yarns
83220503. Gezinsdienstbureau | Family service agency

Werken bij De Boekboom: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Boekboom: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Boekboom. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Boekboom. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Productiemedewerker | farmaceutisch bedrijf | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten voor medische oogverzorging, zijn we op zoek naar Productiemedewerkers voor onderstaande afdelingen: Inpakken en verpakken van pakketten op maat voor oogchirurgie Visuele controles en de machinale verpakking van oogdruppels Afvulling van oogdruppels, oogzalven of spuitjes volgens strikte procedures

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • logistiek bediende (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De papieren van de chauffeurs sorteren. CMR's en interchanges aan elkaar koppelen en aan de juiste transportopdracht linken. Leren werken met AX Dynamics om de gewichten vanop de CMR's in het programma in te putten aslook kijken of de prijzen correct zijn. Zorgen dat alle papieren binnen zijn van de chauffeurs en hen desnoods opbellen om die te verkrijgen. Als een planner in verlof is de aardappelplanning en de containerplanning overnemen.

  • Technisch operator (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend, stabiel bedrijf zijn we op zoek naar een technisch operator. In deze functie ben je na een interne opleiding verantwoordelijk voor: - het opstarten van machines na een stilstand of wissel - het instellen en het operationeel begeleiden van de verschillende productielijnen - het bijsturen van het productieproces in functie van de visuele kwaliteitscontrole - het registreren van de nodige gegevens in de computer (productieresultaten, controles, ...) - het begeleiden van nieuwe werknemers en interims - het assisteren van de inpakkers bij moeilijkdraaiende machines - het vervangen van de inpakker tijdens pauzes - het uitvoeren van ombouwen aan de verschillende machines - het opsporen en herstellen van elektrische en mechanische defecten

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Trajectbegeleider Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SBS Skill BuilderS

    Type: Vaste Job

    Als bloeiende familiale onderneming - gespecialiseerd in het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent - zijn we actief op zoek naar een dynamische trajectbegeleider voor onze regio Antwerpen, al zetten we je bij opstart graag in op verschillende locaties.. In deze functie begeleid je niet-werkend werkzoekenden intensief bij hun zoektocht naar gepast werk. Hierbij: Geef je frequent les in de vorm van collectieve workshops, ifv het versterken van de sollicitatievaardigheden en arbeidsattidudes van jouw coachees. Speel je maximaal in op de diversiteit binnen de doelgroep (niet-werkend werkzoekenden), vb. adhv een grondige intake en het afstemmen van individuele doelstellingen en afspraken. Begeleid en ondersteun je maximaal bij het realiseren van zijn/haar loopbaankeuzes; vb. wegwerken van belemmeringen, benoemen van mogelijkheden,... Informeer en adviseer je positief kritisch en op maat rond vb. jobkanalen, CV-tips,... Maak je als rasechte teamplayer deel uit van een ruim team, waarbij je nauw samenwerkt met anderen (jobcoach, regioverantwoordelijke,...) en bijkomend op heel wat ondersteuning mag rekenen, alsook kansen krijgt tot inhoudelijke groei..

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

  • Urgentiearts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent voltijds staflid op de dienst Spoedgevallen.

Zoek naar antwoorden van De Boekboom in sociale netwerken
Look for responds of De Boekboom in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Boekboom. Laat een reactie achter voor De Boekboom. De Boekboom bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Boekboom. Leave a respond for De Boekboom. De Boekboom on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Boekboom op de google maps. Adres en contacten De Boekboom
Location of De Boekboom on the google maps. Address and contacts of De Boekboom

Andere gerelateerde bedrijven als come De Boekboom De Boekboom: Gielis L | Assurances Dony G | BALLAUX J-M | ADF ESPACES VERTS SOUMAGNE | CARROSSERIE FONTAINE

Other related companies as De Boekboom: Gielis L | Assurances Dony G | BALLAUX J-M | ADF ESPACES VERTS SOUMAGNE | CARROSSERIE FONTAINE

De Boekboom is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Boekboom, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01796234130. Het bedrijf De Boekboom bevindt zich op het adres: Papegaaistraat 2; 8780; Oostrozebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 160,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in De Boekboom zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Boekboom is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Boekboom is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Boekboom, openstaande posities, locatie van De Boekboom op de kaart.

De Boekboom is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Boekboom, company assigned to the tax number BE01796234130. The company De Boekboom is located at the address: Papegaaistraat 2; 8780; Oostrozebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 160,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in De Boekboom were not found.
The main activity of De Boekboom is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Boekboom is not available. You also can look at reviews of De Boekboom, open positions, location of De Boekboom on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Boekboom, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Boekboom, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Boekboom, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Boekboom, employees, financial statistics.