Carcan (Le)

Contactgegevens Carcan (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carcan (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Carcan (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Eglise 2; 5560; Houyet, België

Telefoon (phone): 082 66 72 42 (+32-082 66 72 42) 082 66 72 42 (+32-082 66 72 42)

Fax (fax): +32 (69) 272-60-48 +32 (69) 272-60-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carcan (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carcan (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carcan (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carcan (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carcan (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carcan (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carcan (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carcan (Le)
Products information Carcan (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE06868621826
Ondernemingsnummer: 6727722167
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Carcan (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carcan (Le)
(Get full report from official database of BE for Carcan (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Carcan (Le)
Addition kinds of activities for Carcan (Le)

22990407. Wool afvalverwerking | Wool waste processing
34639904. Bearing en lager race smeden, nonferrous | Bearing and bearing race forgings, nonferrous
37280300. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec
73779902. Verhuur en leasing van computerapparatuur | Computer peripheral equipment rental and leasing
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic

Werken bij Carcan (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carcan (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carcan (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carcan (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

  • Spuitgiettechnieker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Opzoek naar een job als technieker in een bloeiend spuitgiet bedrijf? -Dankzij jouw motivatie en inzet zorg jij ervoor dat de machines draaiende blijven. -De storingen worden opgelost en problemen van lopende producties. -Er worden demontage en montage van matrijzen uitgevoerd. -De producties worden opgestart door jou. -De robot en het spuitgiet proces worden door jou afgeregeld. -Kortom je zorgt van A tot Z voor de werking van de machines voor het bedrijf.

  • plukker (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitplanten van diverse kleine planten in de serre Planten verkoopsklaar maken: wijder zetten uithalen van planten van slechte kwaliteit ... Laden van plantentrays op karren en verpakken van transport. Werken met een bedrijfseigen systeem Controle en verzorging van de gewassen. Meer bepaald ben je verantwoordelijk voor het herkennen van ziektes en plagen op de gewassen alsook de bijhorende behandeling. Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in de kwaliteitscontrole van onze planten!

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijverdienste student - chauffeur rijbewijs B (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor Hello Fresh Kluisbergen zijn we op zoek naar chauffeurs met rijbewijs B die maaltijdboxen met recepten/ingrediënten leveren aan huis. Ritten zijn van zaterdag tem woensdag. We zoeken zowel mensen die dit fulltime willen doen, als mensen die dit één of enkele dagen per week willen doen.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AANGENAAM

    Type: Vaste Job

    Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

Zoek naar antwoorden van Carcan (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Carcan (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carcan (Le). Laat een reactie achter voor Carcan (Le). Carcan (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carcan (Le). Leave a respond for Carcan (Le). Carcan (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carcan (Le) op de google maps. Adres en contacten Carcan (Le)
Location of Carcan (Le) on the google maps. Address and contacts of Carcan (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Carcan (Le) Carcan (Le): KEMPISCHE BOUWMATERIALEN | ECOLE DE DESSIN | FLEET LOGISTICS | N. VAN CROMBRUGGHE | N.E.T.G.

Other related companies as Carcan (Le): KEMPISCHE BOUWMATERIALEN | ECOLE DE DESSIN | FLEET LOGISTICS | N. VAN CROMBRUGGHE | N.E.T.G.

Carcan (Le) is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carcan (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06868621826. Het bedrijf Carcan (Le) bevindt zich op het adres: Rue de l'Eglise 2; 5560; Houyet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Carcan (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carcan (Le) is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carcan (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carcan (Le), openstaande posities, locatie van Carcan (Le) op de kaart.

Carcan (Le) is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carcan (Le), company assigned to the tax number BE06868621826. The company Carcan (Le) is located at the address: Rue de l'Eglise 2; 5560; Houyet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 400,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Carcan (Le) were not found.
The main activity of Carcan (Le) is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Carcan (Le) is not available. You also can look at reviews of Carcan (Le), open positions, location of Carcan (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carcan (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carcan (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carcan (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carcan (Le), employees, financial statistics.