Capitole

Contactgegevens Capitole: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Capitole: address, phone, fax, email, website, opening hours

Capitole

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijselstraat 41; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 0496 77 15 59 (+32-0496 77 15 59) 0496 77 15 59 (+32-0496 77 15 59)

Fax (fax): +32 (57) 271-93-20 +32 (57) 271-93-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Capitole: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Capitole"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Capitole"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Capitole, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Capitole. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Capitole, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Capitole. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Capitole
Products information Capitole

BTW identificatienummer (tax): BE08784088134
Ondernemingsnummer: 9642944335
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Capitole zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Capitole
(Get full report from official database of BE for Capitole)

Aanvulling soorten activiteiten voor Capitole
Addition kinds of activities for Capitole

322903. Glaswerk voor industrieel gebruik | Industrial-use glassware
08519900. Bosbouwdiensten, nec | Forestry services, nec
25410106. Bewaar armaturen, hout | Store fixtures, wood
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
36479904. Mistlampen | Fog lights
50990500. Video- en geluidsapparatuur | Video and audio equipment
56119905. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
73839904. Nieuwsberichten voor kranten en tijdschriften | News reporting services for newspapers and periodicals

Werken bij Capitole: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Capitole: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Capitole. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Capitole. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • CHAUFFEUR CE NACHT (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Chauffeur CE met ervaring Wonend in de regio Voor leveringen in heel Vlaanderen Kennis van het Nederlands of het Frans is een vereiste

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • STUDENT TELEFONIST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je volgt telefonisch offertes op je staat klanten te woord bij vragen je behandelt de bijhorende administratie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Sint-Truiden zoeken we een student die graag belt en 8u per week kan werken.

  • Student medewerker groenten en fruit winkel (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Je taken zijn oa opruimen, borstelen, rekken met groenten en fruit vullen, afwassen, bestellingen klaar maken.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Operator 2 ploegen (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenverwerkend bedrijf te Ardooie zijn we momenteel op zoek naar een operator. Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van de diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

Zoek naar antwoorden van Capitole in sociale netwerken
Look for responds of Capitole in social networks

Lees alle opmerkingen voor Capitole. Laat een reactie achter voor Capitole. Capitole bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Capitole. Leave a respond for Capitole. Capitole on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Capitole op de google maps. Adres en contacten Capitole
Location of Capitole on the google maps. Address and contacts of Capitole

Andere gerelateerde bedrijven als come Capitole Capitole: COIFFURE MARIE-JEANNE | Smulhoekske | Huyse Elckerlyc | C.S. SERVICE SPRL | Insel

Other related companies as Capitole: COIFFURE MARIE-JEANNE | Smulhoekske | Huyse Elckerlyc | C.S. SERVICE SPRL | Insel

Capitole is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Capitole, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08784088134. Het bedrijf Capitole bevindt zich op het adres: Rijselstraat 41; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Capitole zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Capitole is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Capitole is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Capitole, openstaande posities, locatie van Capitole op de kaart.

Capitole is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Capitole, company assigned to the tax number BE08784088134. The company Capitole is located at the address: Rijselstraat 41; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Capitole were not found.
The main activity of Capitole is Printing, Publishing and Allied Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Capitole is not available. You also can look at reviews of Capitole, open positions, location of Capitole on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Capitole, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Capitole, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Capitole, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Capitole, employees, financial statistics.