Cafetaria Hall Omnisport Dison

Contactgegevens Cafetaria Hall Omnisport Dison: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cafetaria Hall Omnisport Dison: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cafetaria Hall Omnisport Dison

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Pire Pierre 30BIS; 4821; Dison (Andrimont), België

Telefoon (phone): 087 33 07 12 (+32-087 33 07 12) 087 33 07 12 (+32-087 33 07 12)

Fax (fax): +32 (87) 542-18-54 +32 (87) 542-18-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cafetaria Hall Omnisport Dison: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cafetaria Hall Omnisport Dison"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cafetaria Hall Omnisport Dison"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cafetaria Hall Omnisport Dison, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cafetaria Hall Omnisport Dison. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cafetaria Hall Omnisport Dison, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cafetaria Hall Omnisport Dison. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cafetaria Hall Omnisport Dison
Products information Cafetaria Hall Omnisport Dison

BTW identificatienummer (tax): BE07445678710
Ondernemingsnummer: 4752655029
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Cafetaria Hall Omnisport Dison zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cafetaria Hall Omnisport Dison
(Get full report from official database of BE for Cafetaria Hall Omnisport Dison)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cafetaria Hall Omnisport Dison
Addition kinds of activities for Cafetaria Hall Omnisport Dison

3661. Telefoon- en telegraafapparatuur | Telephone and telegraph apparatus
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
31439902. Dress schoenen, mannen | Dress shoes, men's
32530201. Vloertegel, keramiek | Floor tile, ceramic
36339901. Strijkijzers en mangels, huishoudens | Ironers and mangles, household
36740212. Dunne filmcircuits | Thin film circuits
38429912. Zuigeling incubators | Infant incubators
42120101. Diervervoer | Animal transport
76992000. Diensten aanpassen | Customizing services

Werken bij Cafetaria Hall Omnisport Dison: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cafetaria Hall Omnisport Dison: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cafetaria Hall Omnisport Dison. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cafetaria Hall Omnisport Dison. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator - 2 ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machineoperator sta je in samen met een collega voor het draaiende houden van de lijn. Je programmeert de machine, lost kleine storingen op en gaat voorzien in preventief onderhoud. Je werkt hierbij aan een goed tempo en met een oog voor nauwkeurigheid.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Preparatiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als preparatiemedewerker zal je na je opleiding verantwoordelijk worden voor de gebruikte kleuren in het productieproces. Hierbij kan je rekenen op een takenpakket met diversiteit! – staalnames uitvoeren; – referentiestalen hiermee vergelijken; – beoordelingen maken op basis van kleur en aspect; – kleurcorrecties uitvoeren; – inkt-verbruiken registreren; – … Ben jij de duizendpoot op zoek naar een toffe job met afwisseling? Geef ons snel een belletje!

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van Cafetaria Hall Omnisport Dison in sociale netwerken
Look for responds of Cafetaria Hall Omnisport Dison in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cafetaria Hall Omnisport Dison. Laat een reactie achter voor Cafetaria Hall Omnisport Dison. Cafetaria Hall Omnisport Dison bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cafetaria Hall Omnisport Dison. Leave a respond for Cafetaria Hall Omnisport Dison. Cafetaria Hall Omnisport Dison on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cafetaria Hall Omnisport Dison op de google maps. Adres en contacten Cafetaria Hall Omnisport Dison
Location of Cafetaria Hall Omnisport Dison on the google maps. Address and contacts of Cafetaria Hall Omnisport Dison

Andere gerelateerde bedrijven als come Cafetaria Hall Omnisport Dison Cafetaria Hall Omnisport Dison: Royal Golf | INSTITUT LE GYNةCةE | AMBULANCE SIMON-RUDELOPT | CLABOTS EM | MARIE-PASCALE FONTAINE

Other related companies as Cafetaria Hall Omnisport Dison: Royal Golf | INSTITUT LE GYNةCةE | AMBULANCE SIMON-RUDELOPT | CLABOTS EM | MARIE-PASCALE FONTAINE

Cafetaria Hall Omnisport Dison is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cafetaria Hall Omnisport Dison, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445678710. Het bedrijf Cafetaria Hall Omnisport Dison bevindt zich op het adres: Rue Pire Pierre 30BIS; 4821; Dison (Andrimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Cafetaria Hall Omnisport Dison zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cafetaria Hall Omnisport Dison is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cafetaria Hall Omnisport Dison is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cafetaria Hall Omnisport Dison, openstaande posities, locatie van Cafetaria Hall Omnisport Dison op de kaart.

Cafetaria Hall Omnisport Dison is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cafetaria Hall Omnisport Dison, company assigned to the tax number BE07445678710. The company Cafetaria Hall Omnisport Dison is located at the address: Rue Pire Pierre 30BIS; 4821; Dison (Andrimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Cafetaria Hall Omnisport Dison were not found.
The main activity of Cafetaria Hall Omnisport Dison is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cafetaria Hall Omnisport Dison is not available. You also can look at reviews of Cafetaria Hall Omnisport Dison, open positions, location of Cafetaria Hall Omnisport Dison on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cafetaria Hall Omnisport Dison, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cafetaria Hall Omnisport Dison, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cafetaria Hall Omnisport Dison, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cafetaria Hall Omnisport Dison, employees, financial statistics.