Demory E

Contactgegevens Demory E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demory E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demory E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Marie-José 61; 7134; Binche (Ressaix), België

Telefoon (phone): 064 33 58 68; 0477 80 62 92 (+32-064 33 58 68; 0477 80 62 92) 064 33 58 68; 0477 80 62 92 (+32-064 33 58 68; 0477 80 62 92)

Fax (fax): 064 33 58 68 (+32-064 33 58 68) 064 33 58 68 (+32-064 33 58 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demory E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demory E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demory E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demory E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demory E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demory E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demory E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demory E
Products information Demory E

BTW identificatienummer (tax): BE07294616699
Ondernemingsnummer: 9604766845
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors

Product categorie (product category): BOILERS - CLEANING AND MAINTEN

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demory E
(Get full report from official database of BE for Demory E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demory E
Addition kinds of activities for Demory E

2732. Boeken afdrukken | Book printing
176101. Dakwerk en gootwerk | Roofing and gutter work
179908. Decontaminatie diensten | Decontamination services
413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
20150605. Pluimvee, verwerkt: bevroren | Poultry, processed: frozen
28650110. Kleurstoffen, synthetisch organisch | Dyes, synthetic organic
35330000. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
35650100. Flessen- en blikmachines | Bottling and canning machinery
58120701. Oesterbar | Oyster bar
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij Demory E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demory E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demory E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demory E. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Machineoperator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je draagt zelfstandig zorg voor het instellen en bedienen van een zakkenmachine. Je produceert verschillende types flexibele verpakkingen die in de voedingssector worden gebruikt. Je bewaakt de kwaliteit van het eindproduct samen met een inpakker en voert verschillende controles uit op de geproduceerde pouches. Je zoekt permanent naar het verbeteren van het proces en de output. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor je werkomgeving en volg je de richtlijnen op gebied van veiligheid en de vereiste standaard i.v.m. hygiëne voor de levensmiddelenindustrie.

  • Werfleider bouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een kwalitatieve en efficiënte uitvoering van 1 of 2 bouwprojecten, en dit vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de definitieve oplevering van het gebouw. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van een project. Je werkt hiervoor nauw samen met de ploegbazen en arbeiders. Je ondersteunt de projectleider in de administratieve aspecten van de werf : - Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning - In samenspraak met de projectleider het onderhouden van contacten met opdrachtgever, architect, studiebureau,… en deelnemen aan de werfvergaderingen - Waken over de kwaliteit en veiligheid op de werf - Dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Poetshulp met dienstencheques regio Rumst (voltijds) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • CONSULENT in Health & Beauty - Extra inkomen eigen regio (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Hou je van gelaatsverzorging? Je gaat klanten de juiste producten aanbevelen voor hun huid en hen leren hoe ze ze dienen te gebruiken. Hou je van make-up? Je gaat klanten advies geven welke make-up bij hen past en hoe ze deze gemakkelijk kunnen aanbrengen. Hou je van parfum? Je gaat klanten laten testen en begeleiden om de juiste keuze te maken. Dit alles kan via persoonlijk 1-op-1-advies of in de vorm van workshops in kleine groepjes. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Demory E in sociale netwerken
Look for responds of Demory E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demory E. Laat een reactie achter voor Demory E. Demory E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demory E. Leave a respond for Demory E. Demory E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demory E op de google maps. Adres en contacten Demory E
Location of Demory E on the google maps. Address and contacts of Demory E

Andere gerelateerde bedrijven als come Demory E Demory E: FLVIS- EN MOSSELGROOTHANDEL OCEAN FOOD BVBA | Homo Migranten Centrum | Guy Lange-Import Garden | FE. MUSIC-AUTO | JEAN-FRAN?OIS MOUCHET

Other related companies as Demory E: FLVIS- EN MOSSELGROOTHANDEL OCEAN FOOD BVBA | Homo Migranten Centrum | Guy Lange-Import Garden | FE. MUSIC-AUTO | JEAN-FRAN?OIS MOUCHET

Demory E is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demory E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07294616699. Het bedrijf Demory E bevindt zich op het adres: Avenue Marie-José 61; 7134; Binche (Ressaix). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is BOILERS - CLEANING AND MAINTEN. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors.
De hoofdactiviteit van Demory E is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demory E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demory E, openstaande posities, locatie van Demory E op de kaart.

Demory E is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demory E, company assigned to the tax number BE07294616699. The company Demory E is located at the address: Avenue Marie-José 61; 7134; Binche (Ressaix). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is BOILERS - CLEANING AND MAINTEN. List of products are Heating (Central) - Installation; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors.
The main activity of Demory E is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Demory E is not available. You also can look at reviews of Demory E, open positions, location of Demory E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demory E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demory E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demory E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demory E, employees, financial statistics.