Bodemloos Vat ('t)

Contactgegevens Bodemloos Vat ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodemloos Vat ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodemloos Vat ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sasplein 11; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 60 40 (+32-050 34 60 40) 050 34 60 40 (+32-050 34 60 40)

Fax (fax): 050 34 60 40 (+32-050 34 60 40) 050 34 60 40 (+32-050 34 60 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodemloos Vat ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodemloos Vat ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodemloos Vat ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodemloos Vat ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodemloos Vat ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodemloos Vat ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodemloos Vat ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodemloos Vat ('t)
Products information Bodemloos Vat ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE03797943115
Ondernemingsnummer: 4557922363
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Bodemloos Vat ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodemloos Vat ('t)
(Get full report from official database of BE for Bodemloos Vat ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodemloos Vat ('t)
Addition kinds of activities for Bodemloos Vat ('t)

7819. Diensten gekoppeld aan bewegende beelden | Services allied to motion pictures
367403. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
08310000. Bosproducten | Forest products
20870205. Vruchtensappen: geconcentreerd voor fonteingebruik | Fruit juices: concentrated for fountain use
22690100. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
28699915. enzymen | Enzymes
31719901. Handtassen, vrouwen | Handbags, women's
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
36710215. Reizen golfbuizen | Traveling wave tubes
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij Bodemloos Vat ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodemloos Vat ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodemloos Vat ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodemloos Vat ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Productieverantwoordelijke dagwerk (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van 4 productielijnen voor diepvriesgroenten. Je stuurt en ondersteunt hierbij een team van 6 productiechefs en 3 techniekers. * Je staat in voor de afregeling en instelling van de optische sorteerders in de productielijnen. Gezien je een specialist bent in de bediening van deze machines begeleid je eveneens de productiechefs voor het goed functioneren ervan. * Je regelt en volgt de technisch interventies van externe contractors op. * Je volgt de technische keuringen op. * Je staat de kwaliteitsdienst bij door het helpen opvolgen en uitvoeren van kwaliteitssystemen IFS en BRC. * Je werkt nauw samen met de kwaliteits- en onderhoudsdienst. * Indien nodig help je mee in de productie en dei

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Tuinman of tuinvrouw - student - Winksele (WINKSELE)

    Regio: WINKSELE

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinaanbouw en tuinaanleg, zoeken we studenten die zich doorheen het academiejaar willen inzetten om het vast team uit te breiden. Je hoeft geen vast rooster te hebben, de klant bespreekt samen met jou de mogelijkheden. Belangrijk is dat je de juiste attitude bezit, je handen uit de mouwen kan steken en ook groene vingers hebt. Interesse? Neem met ons contact op! => [email protected] of 016/20.45.44

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Chauffeur Lincent (LINCENT)

    Regio: LINCENT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY LINCENT

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio HALLE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: HAL2018.

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

Zoek naar antwoorden van Bodemloos Vat ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Bodemloos Vat ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodemloos Vat ('t). Laat een reactie achter voor Bodemloos Vat ('t). Bodemloos Vat ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodemloos Vat ('t). Leave a respond for Bodemloos Vat ('t). Bodemloos Vat ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodemloos Vat ('t) op de google maps. Adres en contacten Bodemloos Vat ('t)
Location of Bodemloos Vat ('t) on the google maps. Address and contacts of Bodemloos Vat ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodemloos Vat ('t) Bodemloos Vat ('t): CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | BIBLIOTHبQUE RENة PECHERE ASBL | Teleclean SA | BIOMERIEUX SA | BERNAERTS

Other related companies as Bodemloos Vat ('t): CRةDIT ہ L´INDUSTRIE | BIBLIOTHبQUE RENة PECHERE ASBL | Teleclean SA | BIOMERIEUX SA | BERNAERTS

Bodemloos Vat ('t) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bodemloos Vat ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03797943115. Het bedrijf Bodemloos Vat ('t) bevindt zich op het adres: Sasplein 11; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Bodemloos Vat ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodemloos Vat ('t) is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodemloos Vat ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodemloos Vat ('t), openstaande posities, locatie van Bodemloos Vat ('t) op de kaart.

Bodemloos Vat ('t) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bodemloos Vat ('t), company assigned to the tax number BE03797943115. The company Bodemloos Vat ('t) is located at the address: Sasplein 11; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pubs. Products created in Bodemloos Vat ('t) were not found.
The main activity of Bodemloos Vat ('t) is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodemloos Vat ('t) is not available. You also can look at reviews of Bodemloos Vat ('t), open positions, location of Bodemloos Vat ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodemloos Vat ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodemloos Vat ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodemloos Vat ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodemloos Vat ('t), employees, financial statistics.