BLOCKSKEN ('T) ZAAL

Contactgegevens BLOCKSKEN ('T) ZAAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOCKSKEN ('T) ZAAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOCKSKEN ('T) ZAAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krapstraat 180; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 35 06 11 (+32-052 35 06 11) 052 35 06 11 (+32-052 35 06 11)

Fax (fax): +32 (61) 949-85-23 +32 (61) 949-85-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOCKSKEN ('T) ZAAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOCKSKEN ('T) ZAAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOCKSKEN ('T) ZAAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOCKSKEN ('T) ZAAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOCKSKEN ('T) ZAAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOCKSKEN ('T) ZAAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOCKSKEN ('T) ZAAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOCKSKEN ('T) ZAAL
Products information BLOCKSKEN ('T) ZAAL

BTW identificatienummer (tax): BE01316680908
Ondernemingsnummer: 7216064453
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in BLOCKSKEN ('T) ZAAL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOCKSKEN ('T) ZAAL
(Get full report from official database of BE for BLOCKSKEN ('T) ZAAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOCKSKEN ('T) ZAAL
Addition kinds of activities for BLOCKSKEN ('T) ZAAL

22990504. Linnen stoffen | Linen fabrics
24310301. Vloerplanken, hout | Floor baseboards, wood
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
34210205. Snips, tinners ' | Snips, tinners'
34290206. Veiligheidskabel vergrendeling | Security cable locking system
35539907. Mortisers, houtbewerkingsmachines | Mortisers, woodworking machines
35599905. Cementmachines | Cement making machinery
38270115. Sighting en brandbesturingsapparatuur, optisch | Sighting and fire control equipment, optical
39490203. Emmers, vis en aas | Buckets, fish and bait
50850102. Bakken en containers, opslag | Bins and containers, storage

Werken bij BLOCKSKEN ('T) ZAAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOCKSKEN ('T) ZAAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOCKSKEN ('T) ZAAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOCKSKEN ('T) ZAAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckbestuurder gezocht! (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend voedingsbedrijf in Sint-Lievens-Houtem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde en eraven reachtruckbestuurder. Je zal onder andere instaan voor de afgewerkte goederen in het magazijn plaatsten en orderpicking.

  • Controleur/inpakker vaste late (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het toonaangevendste bedrijf te Oevel/Westerlo zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers: Een greep uit jouw takenpakket: *controle temperatuur *inpak *verzending *….

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Werchter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • 2 kassamedewerkers (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Harelbeke zijn we op zoek naar 2 gemotiveerde kassamedewerkers. Je bedient de kassa, maar uiteraard dien je ook af en toe mee te helpen met het uitpakken van de inkomende producten en de aanvullen van de rekken. Dit betref een fulltime functie van 38u/week Je werkt hierbij in een variabel uurrooster Je moet bereid zijn om zowel de zaterdag als de zondag te werken. Openingsuren van de winkel : ma : 13h-20h di-do: 8h-20h vrij: 8h-21h zat: 8h-20h zo: 8h-12h30

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een familiale KMO in Ieper, gespecialiseerd in plaatbewerking en constructies op maat, zoeken wij een calculator. Op basis van de aangeleverde tekening van de klant, bereken je de kostprijs. Je neemt telefonisch of per mail contact op met de klant. Zelf moet je kunnen inschatten of het product gemaakt kan worden in productie. Je geeft verschillende parameters in in het computersysteem en je houdt rekening met oa. de grondstofprijzen om de juiste prijs door te geven aan de klant.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN - Logi Technic (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Industrieel Elektricien voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als vaste technieker van Logi-Technic sta je in voor de technische ondersteuning en onderhoud bij onze klanten. Je wordt ingezet op verschillende projecten te Oost-Vlaanderen, waarbij we rekening houden met de woonplaats van de medewerker. Onderstaande taken kunnen tot jouw opdracht behoren: •Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen •Elektrische motoren en hun bedieningscomponenten aansluiten •Onderhoud in het elektrisch gedeelte van productie-installaties •Instellingen en storingen verhelpen van elektronische aandrijvingen van elektrische machines (gelijkstroomsturingen, frequentieregelingen) •Elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen

  • Senior Product Designer alu (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Deceuninck

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Deceuninck is een geïntegreerde, beursgenoteerde groep van wereldformaat, die actief is in meer dan 90 landen en 4000 personen tewerkstelt. Ons uitgebreid productgamma omvat raam- en deursystemen in PVC en aluminium, maar ook ventilatie- en muurroosters, zonwering, lamellenwanden, gevelbekleding en allerhande bouwprofielen. Bij Deceuninck staat onze missie ‘Building a Sustainable Home’ centraal. We willen uitblinken in innovatie, ecologie en design. Help jij meebouwen aan een duurzame toekomst? Wat worden je verantwoordelijkheden? Tijdens jouw inwerkperiode leer je het gamma van Deceuninck producten beter kennen. We assisteren je om voldoende knowhow en technisch inzicht te verwerven over onze producten en productieprocessen. Als senior product designer word je verantwoordelijk voor het opstellen en vertalen van je conceptuele ideeën naar innovatieve eindproducten. Het esthetisch aspect ligt in je handen. Je genereert concepten aan de hand van specificaties van klanten en/of product management. Je tekent je ontwerp op een efficiënte en effectieve wijze en gaat op zoek naar een evenwicht tussen marktbehoeften en productiemogelijkheden. Naast het ontwerpen en tekenen van producten valideer je het concept en test je het eindresultaat, zowel intern als bij klanten. Op die manier is het ontwerp in functie van kostprijs, productiemogelijkheid en klantenverwachting. Je visualiseert en presenteert je representatieve concepten ter beoordeling en zorgt voor finetuning van het ontwerp samen met het product development team en onze klanten. Je onderhoudt contacten met leveranciers en externe onderzoeksinstanties om zo je ontwerpen verder te optimaliseren. Als trendsetter blijf je continue op de hoogte van de evoluties binnen onze industrie en hou je jouw kennis up-to-date. Op geregelde tijdstippen geef je presentaties aan het team om je visie op ontwikkelingen te verduidelijken. Zo draag je bij tot de realisatie van de bedrijfsstrategie. Naar wie zijn wij op zoek? Je genoot een technische opleiding bij voorkeur ingenieur industrieel ontwerp. Je kan min. een 10-tal jaar ervaring voorleggen als industrieel ontwerper in de bouwsector. Kennis van aluminium is een pluspunt. Creativiteit, analytisch inzicht en oog voor detail behoren tot je sleutelvaardigheden. Je hebt gevoel voor esthetiek en feeling voor design en vernieuwing. Je durft ‘out-of-the-box’ denken. Je bent een vlotte communicator. Een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels is een vereiste. Kennis van andere talen is een plus. Je bent een teamplayer, maar werkt ook graag autonoom. Je neemt graag initiatief, overtuigt anderen, maar je bent ook bereid tot compromissen. Je werkt vlot met courante officetoepassingen en hebt ervaring met een CAD programma (Inventor, Microstation, Autocad, SolidWorks, etc.). In functie van buitenlandse projecten sta je open voor korte internationale trips. Wat bieden wij? Een innovatief en internationaal bedrijf met uitgebreid productgamma Een fijn team waar je op kan bouwen en collegiale aangename samenwerking over de teamgrenzen heen Een gevarieerde en uitdagende job met ruimte voor initiatief en toekomstperspectieven Een marktconform loon, inclusief extralegale voorwaarden Interesse? Solliciteren? Via onze website www.deceuninck.be/jobs Vragen? Contacteer Hilde Devloo – 051/23 91 65 of [email protected]

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

Zoek naar antwoorden van BLOCKSKEN ('T) ZAAL in sociale netwerken
Look for responds of BLOCKSKEN ('T) ZAAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOCKSKEN ('T) ZAAL. Laat een reactie achter voor BLOCKSKEN ('T) ZAAL. BLOCKSKEN ('T) ZAAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOCKSKEN ('T) ZAAL. Leave a respond for BLOCKSKEN ('T) ZAAL. BLOCKSKEN ('T) ZAAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOCKSKEN ('T) ZAAL op de google maps. Adres en contacten BLOCKSKEN ('T) ZAAL
Location of BLOCKSKEN ('T) ZAAL on the google maps. Address and contacts of BLOCKSKEN ('T) ZAAL

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOCKSKEN ('T) ZAAL BLOCKSKEN ('T) ZAAL: STATION-SERVICE SYED | PARTENA | Herteleer P | RIKIR - JOTTARD | Bernaerts BVBA

Other related companies as BLOCKSKEN ('T) ZAAL: STATION-SERVICE SYED | PARTENA | Herteleer P | RIKIR - JOTTARD | Bernaerts BVBA

BLOCKSKEN ('T) ZAAL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOCKSKEN ('T) ZAAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01316680908. Het bedrijf BLOCKSKEN ('T) ZAAL bevindt zich op het adres: Krapstraat 180; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in BLOCKSKEN ('T) ZAAL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOCKSKEN ('T) ZAAL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOCKSKEN ('T) ZAAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOCKSKEN ('T) ZAAL, openstaande posities, locatie van BLOCKSKEN ('T) ZAAL op de kaart.

BLOCKSKEN ('T) ZAAL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOCKSKEN ('T) ZAAL, company assigned to the tax number BE01316680908. The company BLOCKSKEN ('T) ZAAL is located at the address: Krapstraat 180; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pubs. Products created in BLOCKSKEN ('T) ZAAL were not found.
The main activity of BLOCKSKEN ('T) ZAAL is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOCKSKEN ('T) ZAAL is not available. You also can look at reviews of BLOCKSKEN ('T) ZAAL, open positions, location of BLOCKSKEN ('T) ZAAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOCKSKEN ('T) ZAAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOCKSKEN ('T) ZAAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOCKSKEN ('T) ZAAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOCKSKEN ('T) ZAAL, employees, financial statistics.