Blauwe Steen (Den)

Contactgegevens Blauwe Steen (Den): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blauwe Steen (Den): address, phone, fax, email, website, opening hours

Blauwe Steen (Den)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ernest Van Dijckkaai 34; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 226 80 41 (+32-03 226 80 41) 03 226 80 41 (+32-03 226 80 41)

Fax (fax): +32 (55) 339-73-33 +32 (55) 339-73-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blauwe Steen (Den): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blauwe Steen (Den)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blauwe Steen (Den)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blauwe Steen (Den), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blauwe Steen (Den). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blauwe Steen (Den), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blauwe Steen (Den). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blauwe Steen (Den)
Products information Blauwe Steen (Den)

BTW identificatienummer (tax): BE06388793945
Ondernemingsnummer: 8819793701
Hoofdstad (capital): 958,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Blauwe Steen (Den) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blauwe Steen (Den)
(Get full report from official database of BE for Blauwe Steen (Den))

Aanvulling soorten activiteiten voor Blauwe Steen (Den)
Addition kinds of activities for Blauwe Steen (Den)

2046. Nat maïs frezen | Wet corn milling
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
36340204. Ijsbrekers, elektrisch | Ice crushers, electric
38290106. Meters, motorvoertuig: oliedruk, watertemperatuur | Gauges, motor vehicle: oil pressure, water temperature
86610116. Grieks-orthodoxe kerk | Greek orthodox church

Werken bij Blauwe Steen (Den): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blauwe Steen (Den): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blauwe Steen (Den). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blauwe Steen (Den). Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Productiemewerkers voor konijnen-slachterij (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Q Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Temse zijn wij opzoek naar  slachtmedewerkers die helpen in het slachtproces (ontvellen, ontdarmen, ...) Je werkt tussen 6u en 15u (38u/week) Ervaring is een pluspunt Bereid om, indien nodig, in te springen in afdeling versnijding/productie.

  • Inpakker dagwerk Wingene (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groentenbedrijf regio Wingene, zijn we op zoek naar een gemotiveerde inpakker. Je staat in voor het verzendklaar maken van de groenten die geleverd worden naar de klanten.

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Secretaresse (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een goede secretaresse? Heb jij een goede kennis van boekhouding? Solliciteer dan zeker op deze functie Ook de kennis van Word en excell is belangrijk

  • Student attractiebediening kerstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Zoek je een toffe vakantiejob in Oostduinkerke? Ben je beschikbaar tijdens de kerstvakantie? Werk je graag met kinderen? Student (m/v) gezocht voor het bedienen van de bungee-trampoline bij Sunparks in Oostduinkerke. Taken: Kinderen wegen Harnas bevestigen aan de kinderen Bonnen in ontvangst nemen Er wordt geen geld ontvangen, de klant kopen bonnen aan het onthaal.

  • Sales Promotor | Bose (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.  Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in jouw eigen regio. 

  • Student Zorgkundige regio Gent - kerstvakantie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste studenten (verzorgende of zorgkundige) die aan de slag willen in een woonzorgcentrum tijdens de kerstvakantie. Dit kan in verschillende shiften (vroege en late) voor 5 dagen in de week. Als zorgkundige/verzorgende heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen het care departement. Je biedt hulp en kijkt toe op het psychisch, fysisch en sociaal welbevinden van de bewoners binnen het woonzorgcentrum. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,... Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,...) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

  • Customer Care Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een expansief bedrijf in Ieper zijn wij op zoek naar een customer care officer. Je speelt een belangrijke rol in de tevredenheid van de klanten met als doel een optimale klantenretentie. Je staat in voor een accurate klachtenbehandeling en voor het voeren van klantentevredenheidsonderzoeken. Je adviseert de klant bij zijn keuze voor alternatieve betaaloplossingen en formuleert actiepunten om de dienstverlening te verbeteren. Je staat de klant te woord bij vragen over de producten, prijzen, contracten, ... . Daarnaast behandel je ook vragen omtrent transactieverwerking en verzorg je de rapportage ervan. Je monitort proactief de reacties op social media en contacteert de klanten bij vragen, klachten, ... . Tot slot ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van alle contractstopzettingen, waarbij je de klant ook benadert en inspeelt op de reden van opzegging. De administratieve verwerking van contractstopzettingen, de loggings van issues, de aanpassingen van contracten en het bijhouden van werkinstructies behoren eveneens tot jouw takenpakket. Je rapporteert rechtstreeks aan jouw team lead.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van Blauwe Steen (Den) in sociale netwerken
Look for responds of Blauwe Steen (Den) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blauwe Steen (Den). Laat een reactie achter voor Blauwe Steen (Den). Blauwe Steen (Den) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blauwe Steen (Den). Leave a respond for Blauwe Steen (Den). Blauwe Steen (Den) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blauwe Steen (Den) op de google maps. Adres en contacten Blauwe Steen (Den)
Location of Blauwe Steen (Den) on the google maps. Address and contacts of Blauwe Steen (Den)

Andere gerelateerde bedrijven als come Blauwe Steen (Den) Blauwe Steen (Den): Gladine R | Cannie-Hoste CV | Wood-Line | BASSIN DE NATATION | JACQUES WALPOT

Other related companies as Blauwe Steen (Den): Gladine R | Cannie-Hoste CV | Wood-Line | BASSIN DE NATATION | JACQUES WALPOT

Blauwe Steen (Den) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blauwe Steen (Den), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06388793945. Het bedrijf Blauwe Steen (Den) bevindt zich op het adres: Ernest Van Dijckkaai 34; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 958,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Blauwe Steen (Den) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blauwe Steen (Den) is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blauwe Steen (Den) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blauwe Steen (Den), openstaande posities, locatie van Blauwe Steen (Den) op de kaart.

Blauwe Steen (Den) is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blauwe Steen (Den), company assigned to the tax number BE06388793945. The company Blauwe Steen (Den) is located at the address: Ernest Van Dijckkaai 34; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 958,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Pubs. Products created in Blauwe Steen (Den) were not found.
The main activity of Blauwe Steen (Den) is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blauwe Steen (Den) is not available. You also can look at reviews of Blauwe Steen (Den), open positions, location of Blauwe Steen (Den) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blauwe Steen (Den), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blauwe Steen (Den), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blauwe Steen (Den), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blauwe Steen (Den), employees, financial statistics.