Beurte van Antwerpen (De)

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Beurte van Antwerpen (De)
Private companiesTextile Mill Products • Beurte van Antwerpen (De)

Contactgegevens Beurte van Antwerpen (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beurte van Antwerpen (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Beurte van Antwerpen (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstraat 5; 8630; Veurne, België

Telefoon (phone): 058 31 58 60 (+32-058 31 58 60) 058 31 58 60 (+32-058 31 58 60)

Fax (fax): +32 (71) 289-75-46 +32 (71) 289-75-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beurte van Antwerpen (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beurte van Antwerpen (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beurte van Antwerpen (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beurte van Antwerpen (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beurte van Antwerpen (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beurte van Antwerpen (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beurte van Antwerpen (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beurte van Antwerpen (De)
Products information Beurte van Antwerpen (De)

BTW identificatienummer (tax): BE07076263427
Ondernemingsnummer: 9418273925
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Beurte van Antwerpen (De) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beurte van Antwerpen (De)
(Get full report from official database of BE for Beurte van Antwerpen (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Beurte van Antwerpen (De)
Addition kinds of activities for Beurte van Antwerpen (De)

572201. Gas huishoudelijke apparaten | Gas household appliances
07820208. Spuitdiensten, gazon | Spraying services, lawn
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
37130103. Vrachtwagens, voor motorvoertuigen | Truck cabs, for motor vehicles
39110100. Juwelenkleding | Jewelry apparel
73899955. Weeg, voedsel en grondstoffen | Weighing, food and commodity

Werken bij Beurte van Antwerpen (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beurte van Antwerpen (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beurte van Antwerpen (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beurte van Antwerpen (De). Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Technisch Magazijnier (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het correct afhandelen van binnenkomende technische goederen alsook het verdelen van technische onderdelen aan techniekers. Het technisch magazijn zou in de toekomst volledig geregistreerd moeten worden aan de hand van een ERP-Programma. Het is een job met afwisseling maar ook met veel verantwoordelijkheden waarin punctueel en nauwkeurig werken een must zijn. Deze functie is in ploeg bij voorkeur spreekt u Nederlands en heeft u een kennis Frans.

  • Elektricien m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar een ervaren elektricien. Zeer snelle opstart, maandag aanstaande!  

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Business Developer Trifinance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: MOENS & VANDENBERGEN

    Type: Vaste Job

    Deze functie helpt het bedrijf Trifinance dat grote groeiobjectieven heeft bij de commerciële aspecten. Trifinance is een outsourcing bedrijf dat in volle expansie is. Voor de Business Unit Brussel zoekt de Accord Group drietalige commerciële profielen met liefst ervaring in outsourcing en eventueel een achtergrond of ervaring in finance. De volledige functie omschrijving kan men vinden op www.accordgroup.be/vacancies

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • spoorwegelektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ENGEMA RAIL

    Type: Vaste Job

    UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van Beurte van Antwerpen (De) in sociale netwerken
Look for responds of Beurte van Antwerpen (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beurte van Antwerpen (De). Laat een reactie achter voor Beurte van Antwerpen (De). Beurte van Antwerpen (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beurte van Antwerpen (De). Leave a respond for Beurte van Antwerpen (De). Beurte van Antwerpen (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beurte van Antwerpen (De) op de google maps. Adres en contacten Beurte van Antwerpen (De)
Location of Beurte van Antwerpen (De) on the google maps. Address and contacts of Beurte van Antwerpen (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Beurte van Antwerpen (De) Beurte van Antwerpen (De): VAN ASSCHE | Nix M | G. VAN LONDERSELE | GERT CLEEREN | Doum Oil

Other related companies as Beurte van Antwerpen (De): VAN ASSCHE | Nix M | G. VAN LONDERSELE | GERT CLEEREN | Doum Oil

Beurte van Antwerpen (De) is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Beurte van Antwerpen (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07076263427. Het bedrijf Beurte van Antwerpen (De) bevindt zich op het adres: Vaartstraat 5; 8630; Veurne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 790,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Beurte van Antwerpen (De) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beurte van Antwerpen (De) is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beurte van Antwerpen (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beurte van Antwerpen (De), openstaande posities, locatie van Beurte van Antwerpen (De) op de kaart.

Beurte van Antwerpen (De) is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Beurte van Antwerpen (De), company assigned to the tax number BE07076263427. The company Beurte van Antwerpen (De) is located at the address: Vaartstraat 5; 8630; Veurne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 790,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Beurte van Antwerpen (De) were not found.
The main activity of Beurte van Antwerpen (De) is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Beurte van Antwerpen (De) is not available. You also can look at reviews of Beurte van Antwerpen (De), open positions, location of Beurte van Antwerpen (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beurte van Antwerpen (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beurte van Antwerpen (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beurte van Antwerpen (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beurte van Antwerpen (De), employees, financial statistics.