Stiwal BVB SA

Contactgegevens Stiwal BVB SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stiwal BVB SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stiwal BVB SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Vieux Campinaire 40; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 81 24 17 (+32-071 81 24 17) 071 81 24 17 (+32-071 81 24 17)

Fax (fax): 071 81 38 84 (+32-071 81 38 84) 071 81 38 84 (+32-071 81 38 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stiwal BVB SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stiwal BVB SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stiwal BVB SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stiwal BVB SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stiwal BVB SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stiwal BVB SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stiwal BVB SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stiwal BVB SA
Products information Stiwal BVB SA

BTW identificatienummer (tax): BE09215850830
Ondernemingsnummer: 9094726562
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 134,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Air-channels - Mfg. & Whol.; Ventilating systems; Dust removing equipment; Sheet metal work

Product categorie (product category): Boiler manufacturers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stiwal BVB SA
(Get full report from official database of BE for Stiwal BVB SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stiwal BVB SA
Addition kinds of activities for Stiwal BVB SA

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
8351. Kinderopvangdiensten | Child day care services
325903. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
343100. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
509202. Speelgoed en spelletjes | Toys and games
22111210. Matelasse, katoen | Matelasse, cotton
32950212. Perliet, geaggregeerd of uitgebreid | Perlite, aggregate or expanded
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
51310101. Breedgeweven stoffen | Broadwoven fabrics
65130000. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators

Werken bij Stiwal BVB SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stiwal BVB SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stiwal BVB SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stiwal BVB SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Onderhoudstechnieker / mechanieker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een opleiding mechanica gevolgd en hebt een goeie technische kennis? Je zoekt een job als mechanieker in de regio van Gullegem? Dan hebben wij de job voor jou! We zijn op zoek naar een mecanicien voor het ombouwen en aanpassen van machines. Daarnaast sta je in voor het herstellen en onderhouden van het machinepark.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • afwasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwassen zowel manueel als met de vaatwas keuken proper houden en kuisen af en toe wat helpen met groenten wassen in de keuken vuilbakken ledigen

  • Huishoudhulp (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Agilitas Oudenaarde

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis.                                                                                          Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

Zoek naar antwoorden van Stiwal BVB SA in sociale netwerken
Look for responds of Stiwal BVB SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stiwal BVB SA. Laat een reactie achter voor Stiwal BVB SA. Stiwal BVB SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stiwal BVB SA. Leave a respond for Stiwal BVB SA. Stiwal BVB SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stiwal BVB SA op de google maps. Adres en contacten Stiwal BVB SA
Location of Stiwal BVB SA on the google maps. Address and contacts of Stiwal BVB SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stiwal BVB SA Stiwal BVB SA: ATELIER M & F | C.F.S.G - Secrétariat | GARAGE DELTA | CONSTRUBIENS | VOYAGES WASTEELS

Other related companies as Stiwal BVB SA: ATELIER M & F | C.F.S.G - Secrétariat | GARAGE DELTA | CONSTRUBIENS | VOYAGES WASTEELS

Stiwal BVB SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stiwal BVB SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09215850830. Het bedrijf Stiwal BVB SA bevindt zich op het adres: Route du Vieux Campinaire 40; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 134,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boiler manufacturers. Lijst met producten zijn Air-channels - Mfg. & Whol.; Ventilating systems; Dust removing equipment; Sheet metal work.
De hoofdactiviteit van Stiwal BVB SA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stiwal BVB SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stiwal BVB SA, openstaande posities, locatie van Stiwal BVB SA op de kaart.

Stiwal BVB SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stiwal BVB SA, company assigned to the tax number BE09215850830. The company Stiwal BVB SA is located at the address: Route du Vieux Campinaire 40; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 134,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boiler manufacturers. List of products are Air-channels - Mfg. & Whol.; Ventilating systems; Dust removing equipment; Sheet metal work.
The main activity of Stiwal BVB SA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Stiwal BVB SA is not available. You also can look at reviews of Stiwal BVB SA, open positions, location of Stiwal BVB SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stiwal BVB SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stiwal BVB SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stiwal BVB SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stiwal BVB SA, employees, financial statistics.