Anker (Den)

Contactgegevens Anker (Den): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anker (Den): address, phone, fax, email, website, opening hours

Anker (Den)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knokkestraat 6; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee), België

Telefoon (phone): 050 51 25 85 (+32-050 51 25 85) 050 51 25 85 (+32-050 51 25 85)

Fax (fax): +32 (16) 776-98-68 +32 (16) 776-98-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anker (Den): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anker (Den)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anker (Den)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anker (Den), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anker (Den). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anker (Den), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anker (Den). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anker (Den)
Products information Anker (Den)

BTW identificatienummer (tax): BE08060363769
Ondernemingsnummer: 2288970947
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Anker (Den) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anker (Den)
(Get full report from official database of BE for Anker (Den))

Aanvulling soorten activiteiten voor Anker (Den)
Addition kinds of activities for Anker (Den)

7542. wasstraten | Carwashes
234100. Ondergoed van vrouwen en kinderen | Women's and children's underwear
14559905. Rubber klei mijnbouw | Rubber clay mining
17710102. Grouting werk | Grouting work
20119904. Frankfurters, van vlees geslacht ter plaatse | Frankfurters, from meat slaughtered on site
27310100. Boeken, alleen publiceren | Books, publishing only
27520303. Visitekaartjes, gelithografeerd | Visiting cards, lithographed
28999931. Metaalbehandelende verbindingen | Metal treating compounds
76990506. Industriële vrachtwagen reparatie | Industrial truck repair

Werken bij Anker (Den): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anker (Den): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anker (Den). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anker (Den). Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • HR Assistant (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je bent het eerste aanspreekpunt bij HR gerelateerde vragen; • Je ondersteunt het HR team en de HR Business Partners.

  • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • MAKE UP CONSULENTEN - regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    - een passie hebben voor make up, beauty & wellness en deze op anderen kunnen overbrengen - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren: dieptereiniging en anti-aging, exclusieve parfums, verzorgingsproducten voor alle huidtypes,... - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - voor mature en/of leidinggevende types zijn er reële doorgroeimogelijkheden - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen, geven van opleidingen

Zoek naar antwoorden van Anker (Den) in sociale netwerken
Look for responds of Anker (Den) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anker (Den). Laat een reactie achter voor Anker (Den). Anker (Den) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anker (Den). Leave a respond for Anker (Den). Anker (Den) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anker (Den) op de google maps. Adres en contacten Anker (Den)
Location of Anker (Den) on the google maps. Address and contacts of Anker (Den)

Andere gerelateerde bedrijven als come Anker (Den) Anker (Den): BELLA TAVOLA | INST. KUNSTAMBACHTEN | ATRIUM INTERIEURS | Eures | Spoor 13

Other related companies as Anker (Den): BELLA TAVOLA | INST. KUNSTAMBACHTEN | ATRIUM INTERIEURS | Eures | Spoor 13

Anker (Den) is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Anker (Den), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060363769. Het bedrijf Anker (Den) bevindt zich op het adres: Knokkestraat 6; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pubs. Producten gemaakt in Anker (Den) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anker (Den) is Meubels en uitrustingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anker (Den) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anker (Den), openstaande posities, locatie van Anker (Den) op de kaart.

Anker (Den) is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Anker (Den), company assigned to the tax number BE08060363769. The company Anker (Den) is located at the address: Knokkestraat 6; 8301; Knokke-Heist (Heist-aan-Zee). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pubs. Products created in Anker (Den) were not found.
The main activity of Anker (Den) is Furniture and Fixtures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Anker (Den) is not available. You also can look at reviews of Anker (Den), open positions, location of Anker (Den) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anker (Den), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anker (Den), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anker (Den), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anker (Den), employees, financial statistics.