Nouvelle Diffusion

Contactgegevens Nouvelle Diffusion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nouvelle Diffusion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nouvelle Diffusion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bosnie 24; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles), België

Telefoon (phone): 02 534 03 16 (+32-02 534 03 16) 02 534 03 16 (+32-02 534 03 16)

Fax (fax): 02 538 88 42 (+32-02 538 88 42) 02 538 88 42 (+32-02 538 88 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nouvelle Diffusion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nouvelle Diffusion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nouvelle Diffusion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nouvelle Diffusion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nouvelle Diffusion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nouvelle Diffusion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nouvelle Diffusion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nouvelle Diffusion
Products information Nouvelle Diffusion

BTW identificatienummer (tax): BE04632629394
Ondernemingsnummer: 2587799072
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 703,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Nouvelle Diffusion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Publishers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nouvelle Diffusion
(Get full report from official database of BE for Nouvelle Diffusion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nouvelle Diffusion
Addition kinds of activities for Nouvelle Diffusion

0214. Schapen en geiten | Sheep and goats
8243. Gegevensverwerkende scholen | Data processing schools
344311. Chambers en caissons | Chambers and caissons
22410201. Elastische smalle weefsels, geweven of gevlochten | Elastic narrow fabrics, woven or braided
27599918. thermografie | Thermography
37280402. Bomb racks, vliegtuigen | Bomb racks, aircraft
38279908. Lens bevestigt | Lens mounts
45810202. Vliegtuig onderhoud en reparatie | Aircraft servicing and repairing
89990000. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec

Werken bij Nouvelle Diffusion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nouvelle Diffusion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nouvelle Diffusion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nouvelle Diffusion. Looking for open vacancies in other companies

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Helper stellingbouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als helper stellingbouw ben je verantwoordelijk voor het volgende: Je monteert en demonteert verschillende soorten stellingen podia en (zit)tribunes. Je werkt met systeemstellingen of met buizen en koppelingen. Je bent in staat om een correcte beoordeling uit te voeren van de ondergrond. Je verankert de stellingen op een correcte manier. Je controleert daarbij het materiaal. Als stellingbouwer kom je terecht in de industrie in de bouw of in de evenementensector. Je werkt telkens in teamverband. Aangezien stellingen vaak behoorlijke hoogtes kunnen aannemen heb je geen hoogtevrees. Uiteraard hou je hierbij strikt rekening met de veiligheidsvoorschriften.

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Dilsen zijn we op zoek naar een dakwerker

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vossem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

  • Coördinator stadsontwikkeling en mobiliteit (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR WERVIK

    Type: Vaste Job

    Coördineert de opmaak van het gemeentelijk ruimtelijk structuurplan en van de gemeentelijke ruimtelijke uitvoeringsplannen. Verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteitszorg en de ambtelijke coordinatie van de voorbereiding en uitvoering van het gemeentelijk verkeers- en mobiliteitsbeleid.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Horeca Manager - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Jilles Beer & Burger

    Type: Vaste Job

    We’re looking for new meat! Are you ready for a kick ass job? Functieomschrijving: Openen en sluiten van de zaak Coördineren van zaal/bar en keuken (aansturen/opleiden team, planning, correcte kassa,...) Opmaken van bestellingen (zaal en keuken) Verzorgen van een aangename beleving van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van Nouvelle Diffusion in sociale netwerken
Look for responds of Nouvelle Diffusion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nouvelle Diffusion. Laat een reactie achter voor Nouvelle Diffusion. Nouvelle Diffusion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nouvelle Diffusion. Leave a respond for Nouvelle Diffusion. Nouvelle Diffusion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nouvelle Diffusion op de google maps. Adres en contacten Nouvelle Diffusion
Location of Nouvelle Diffusion on the google maps. Address and contacts of Nouvelle Diffusion

Andere gerelateerde bedrijven als come Nouvelle Diffusion Nouvelle Diffusion: Clabousse ASBL | MAISON MONTY | ANTRELEC | PH. SZERER | PRIMA LUX

Other related companies as Nouvelle Diffusion: Clabousse ASBL | MAISON MONTY | ANTRELEC | PH. SZERER | PRIMA LUX

Nouvelle Diffusion is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nouvelle Diffusion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04632629394. Het bedrijf Nouvelle Diffusion bevindt zich op het adres: Rue de Bosnie 24; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 703,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Publishers. Producten gemaakt in Nouvelle Diffusion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nouvelle Diffusion is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nouvelle Diffusion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nouvelle Diffusion, openstaande posities, locatie van Nouvelle Diffusion op de kaart.

Nouvelle Diffusion is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nouvelle Diffusion, company assigned to the tax number BE04632629394. The company Nouvelle Diffusion is located at the address: Rue de Bosnie 24; 1060; Bruxelles (Saint-Gilles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 703,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Publishers. Products created in Nouvelle Diffusion were not found.
The main activity of Nouvelle Diffusion is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nouvelle Diffusion is not available. You also can look at reviews of Nouvelle Diffusion, open positions, location of Nouvelle Diffusion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nouvelle Diffusion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nouvelle Diffusion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nouvelle Diffusion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nouvelle Diffusion, employees, financial statistics.